We werden prima op de hoogte gehouden van onze bestelling: Omdat het matras niet op voorraad bleek te zijn kwam het bed iets later dan gepland. Helaas ontbraken in eerste instantie de lades, maar na... Toon meer

De service in de winkel in Groningen is goed, de aflevering is misschien handig dat het vroegtijdig in dagdelen kan worden geplaatst. Jullie zijn niet de enige die aan het werk zijn, wij hebben ook v... Toon meer

1. Meubelwinkel

Beuk Meubels heeft bedden, matten, kledingkasten en bureau's voor iedere interieurstijl | Kwaliteit, duurzaam en direct & gratis geleverd vanuit een Duurzame fabriek.

4,7

Uitstekend

Aanrader!

De levertijd zou langer zijn dan in eerste instantie werd aangegeven, maar Beuk meubels heeft zich enorm ingezet om dit toch op te lossen. Goed bedrijf, persoonlijk contact en het bed en de lattenbodem zijn van goede kwaliteit en niet duur. Aanrader!

31 oktober 2023

Goede kwaliteit en prima communicatie

We werden prima op de hoogte gehouden van onze bestelling:
Omdat het matras niet op voorraad bleek te zijn kwam het bed iets later dan gepland. Helaas ontbraken in eerste instantie de lades, maar na een appje werden deze een dag later alsnog bezorgd. Het bed is van prima kwaliteit en slaapt heerlijk. Onze dochter is er blij mee!

26 oktober 2023

Prima kwaliteit

De bezorging was effectief en op tijd. Voor de rest is het bed van goede kwaliteit en goed zelf in elkaar te zetten, alleen het vastzetten van de bedbodem gaf wat problemen.

24 september 2023

Een stevig en degelijk bed! Aanrader.

Op tijd geleverd. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering.
Het is ons tweede bed van Beuk. We hebben ook twee keer de lattenbodem erbij genomen. Deze keer een twijfelaar gekocht. Een stevig bed en een goede lattenbodem. Een aanrader!

13 september 2023

Goed!

Bed, nachtkastje en kledingkast al paar weken in huis,we zijn er blij mee! Goede kwaliteit, geen gekraak echt degelijk alles! Contact met Beuk was ook top en levering aan huis ging soepel.

7 september 2023

Duidelijke en snelle communicatie

Duidelijke en snelle communicatie, alleen het daadwerkelijk presteren duurt lang.

19 augustus 2023
Logo BEUK Meubels

Antwoord van BEUK Meubels

Hey IWA Gubbels, snap je punt en zit te kijken naar ons verleden samen. We hebben inderdaad steken laten vallen. Nogmaals mijn oprechte excuses. Wel mijn best gedaan om het tij te keren. Hoop dat het lukt met het vervangen van de middenbalk van de lattenbodem.

Hoor graag

Fijne dag

Eigenaar BEUK
Andrew

Mooie driedeurs kledingkasten

We hebben twee driedeurs kledingkasten gekocht van 111cm breed. Passen precies in de ruimte waar ze staan. Het inelkaar zetten ging eigenlijk prima met de instructievellen. En de kwaliteit is zover we nu kunnen beoordelen gewoon goed. Kortom tevreden met hoeveelheid kastruimte.

26 juli 2023

Levering eenspersoonsbed

Levering was adequaat. Contact met bedrijf via app verliep goed. Product is netjes verpakt afgeleverd. Het bed was met de handleiding prima in elkaar te zetten. Onze puber zoon slaapt nu in een eenvoudig, maar stabiel en stevig bed met een mooie lengte van 210.
Zeker een aanrader!

4 juli 2023