Bevulo Reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

We hadden de verkeerde armbanden…

We hadden de verkeerde armbanden besteld. LETTERLIJK 1 minuut na bestellen gemaild (twee keer) om te laten annuleren zodat we niet kosten hoeven te maken bij terugzenden. Geen reactie nog mogen ontvangen. Krijgen we netjes ons geld terug veranderd deze review in 5 sterren. Bestel nummer: 3771

31 maart 2025

Ik heb bij hun besteld de armbanden…

Ik heb bij hun besteld de armbanden zijn niet rond maar oval de vorm klopt voor geen meter en bij Temu zijn ze letterlijk 1,30€ en hier betaald je 29,95€ en als je het wilt retourneren kost het 14,95€ ofzo en nog een 4€ nog wat voor elke stuk die je heb besteld. Onzin nooit meer hier bestellen.

10 februari 2025

Ze bestellen de producten die jij via…

Ze bestellen de producten die jij via hun website koopt rechtstreeks bij AliExpress, maar rekenen je wel tien keer zoveel. Je ontvangt je bestelling pas na twee weken. Wees daarom voorzichtig en zoek het aangeboden artikel eerst op AliExpress.

21 januari 2025

I am going to shop here often

It came realy fast and it was high quality would shop here again

4 december 2024

Antwoord van Bevulo

Thank you so much for your lovely review! 😊 We're so happy to hear that you're pleased with your order and plan to shop with us again.

As a token of appreciation, we’d love to reward you with a little gift! 🎁 Send us an email, and we’ll share your exclusive gift code with you.

We look forward to serving you again soon!

We hebben iets besteld

We hebben iets besteld, een ketting en een armband, we hebben paar keren een e-mail geschreven om het terug te sturen, maar nog steeds geen reactie, goederen van zeer slechte kwaliteit, allemaal gemaakt in China.

4 december 2024

Antwoord van Bevulo

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Stuur ons alstublieft uw bestelnummer naar info@bevulo.nl, zodat we dit direct kunnen oplossen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop! 😊

İk heb bestellin gedaaan en ık zou…

İk heb bestellin gedaaan en ık zou bericht over krijgen, ik hoorde al 3 weken niets meer, ik tewijfel nu of ik goed heb gedaan. Ik heb bericht gestuur info daat hoor ik ook niet van terug

14 november 2024

Antwoord van Bevulo

Onze oprechte excuses dat u zolang niets heeft gehoord. Dat is zeker niet onze bedoeling! Wij willen u graag helpen om dit snel op te lossen.

Kunt u ons een e-mail sturen op info@bevulo.nl met uw bestelgegevens? Ons team staat klaar om dit verder voor u uit te zoeken en een passende oplossing te bieden.

Perfect!

Een sieraad besteld voor me nichtje. Ze was er erg blij mee en draagt het altijd! Levering was ruim optijd. Erg tevreden!

11 november 2024

Antwoord van Bevulo

Fijn om te horen dat je nichtje zo blij is met het sieraad! Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Een cadeau besteld voor een familielid

Een cadeau besteld voor een familielid. Ze houden zich niet aan de levertermijn. Hierdoor heb ik mijn cadeau niet kunnen geven. Er wordt 1 x gereageerd op de mail, maar helaas zonder een oplossing te bieden. De producten komen uit China. Advies; bestel niet!

5 november 2024

Antwoord van Bevulo

Allereerst willen we ons verontschuldigen dat je niet tevreden bent met je ervaring. Door de boycot hebben we helaas vertraging opgelopen met de levering, wat in sommige gevallen langer heeft geduurd dan normaal. We begrijpen dat dit vervelend is, vooral wanneer je een cadeau had willen geven.

We willen je echter verzekeren dat we altijd proberen om met al onze klanten naar een oplossing te zoeken en hen te ondersteunen, zodat hun ervaringen verbeterd worden. We produceren in onze eigen fabriek om kwaliteitscontrole te garanderen, en we doneren een groot deel van onze opbrengst aan goede doelen.

Als je nog steeds niet tevreden bent met je bestelling, willen we je graag verder helpen om dit op te lossen. We zouden het waarderen als je ons een kans geeft om je ervaring te verbeteren.

Later

Eind mei had ik een tas besteld . Na een mailtje kreeg ik de tas alles was keurig verzorgd. Bedankt

5 juni 2024

Antwoord van Bevulo

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat alles naar wens is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en het is fijn om te weten dat dit ook bij jou is gelukt. We waarderen je steun en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Elise

Colbert besteld, verkeerd geleverd

Colbert besteld, xxl, khaki kleur. Niet geleverd na een maand. Email contact vlot en correct. Nieuwe poging en binnen 3 dagen een levering. Niet het bestelde colbert, maar een gifgroen kort jasje in maat m.
Waardeloos dus.

10 april 2024

Antwoord van Bevulo

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad! Echter, ik denk dat er een verwarring is ontstaan. Wij zijn Bevulo, een sieradenbedrijf, en wij verkopen geen kleding zoals colberts. Het lijkt erop dat deze bestelling bij een ander bedrijf met een vergelijkbare naam is geplaatst.

Heel erg tevreden!

De schoenen die ik bij bevulo heb gekocht waren echt goed, vooral voor de prijs die ik ervoor heb betaald. Vooral met de aanbiedingen zou ik ze zeker aanraden!

12 april 2024

Antwoord van Bevulo

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij Bevulo! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, anderen zullen hier zeker baat bij hebben!

Heb 3 polo's gekocht

Heb 3 polo's gekocht, maar bleken te klein.
Dit gemeld om te retourneren en een maat groter te nemen.
Antwoord van Bevulo: u kunt deze houden en aan iemand cadeau doen en wij zenden je 3 nieuwe polo's

10 april 2024

ik had een bestelling geplaats en had…

ik had een bestelling geplaats en had het
binnen 7 dagen in huis en mijn poloshirts zijn heel mooi
ik had geen bericht gehad maar ze stonden plots op de stoep met de post

2 april 2024

Antwoord van Bevulo

Fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat je tevreden bent met de poloshirts, John!

Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)