Oplichters: Net zoals vele anderen, plastic fantastic schoenen ontvangen, netjes geretourneerd naar China en naar maanden nog steeds niet je geld ontvangen (mail contacten heeft geen nut). Zoek... Toon meer
Ecco. Beauty
Het gekochte product gaf ons geen voldoening en de pantoffels pasten niet zoals verwacht. Wij vroegen terugzending en terugbetaling en kregen snel een antwoord op onze mails. Men trachtte ons voldoe... Toon meer
Oplichters bende als je goede revieuw geeft dan kan je schoenen zelfs houden en als je dat niet doet dan moet ze terug sturen naar china voor 80 euro trap er niet in . Alle positieve revieuws z... Toon meer
Bij Ecco. Beauty geven we maar om 1 ding, namelijk het blij maken van onze klanten, door producten van hoge kwaliteit aan te bieden voor de laagste prijs.
Nederland
- ecco-beauty.com
Ik heb 0 review…
Ik vind het skandalig site.ik ben ook schoenen besteed.meer dan 100€ verliest. Dat is nieks..oplichters
Vreselijk
Vreselijk! Totaal geen service. Schoenen retour gestuurd maar geen geld teruggekregen. Ook 19 euro betaald om te retourneren. Dus hoop geld kwijt. Koop hier niet!
Oplichters
Dit bedrijf kan alleen verbeteren door als een eerlijk bedrijf te gaan acteren. Schoenen in overleg teruggestuurd in maart 2024 en hierna na vele beloftes tot op heden geen cent retour. Dit bedrijf is geen ster waard, mede omdat je denkt ecco's te kopen. Het is alleen nep en je wordt bestolen! Het mail adres van hun klopt ook niet meer. Dus helaas mijn geld + retour kosten a 22 euro weg. LET OP HET ZIJN OPLICHTERS.
Alles qua kwaliteit en service is slecht
Alles qua kwaliteit is slecht! Vanaf eind maart wacht ik op mijn geld. Ik verwacht het niet meer maar blijf reviews schrijven al is het maar om andere te waarschuwen.
Oplichters
Oplichters! De kwaliteit vh product is nog slechter dan slecht. Al heel veel mailtjes gestuurd. Ik zou geld terug krijgen, maar nooit mijn geld ontvangen en mijn mail komt nu terug: adres niet gevonden.
De grootste oplichters die er bestaan
De grootste oplichters die er bestaan, en nu na vele beloftes is het mailadres niet meer bereikbaar.
Een dikke min voor Lieke, de zogenaamde contactpersoon met haar mallefiede bedrijf.
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het, zouden geld terugstorten, doen ze niet, nu is het mail-adres van ecco beauty ook niet meer bereikbaar.
Ecco.beauty zo malafide als het maar kan zijn
Dit bedrijf kan alleen verbeteren door als een eerlijk bedrijf te gaan acteren. Schoenen in overleg teruggestuurd en hierna na vele beloftes tot op heden geen cent retour. Dit bedrijf is geen ster waard, mede omdat je denkt ecco's te kopen. Het is alleen nep en je wordt bestolen!
Toezegging Ecco Beauty
Ecco Beauty heeft toezegging gedaan om 50,00 euro terug te storten.
Alleen zeggen ze erbij niet wanneer.
Zoals ik al vreesde, tot op heden zijn ze opnieuw hun belofte niet nagekomen.
Rara..... hoe kan dat nou??? T is zo een geweldig bedrijf, daarom krijgen ze een DIKKE (min) ster.
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven. Plastic schoenen, teruggestuurd en nog geen geld terug. Schandalig!
Ik wil eigenlijk 0 sterren geven!
Ik wil eigenlijk 0 sterren geven!
Mooie plaatjes, mooie woorden, willen mensen tevreden houden, maar sturen plastic rotzooi, proberen je aan het lijntje te houden door te zeggen dat ze geld terugstorten, nooit ontvangen. Pure oplichting dus.
Bestel hier niets online!
Ik heb op 7 maart Slippers besteld. Die heb ik nooit ontvangen na diverse mails Kreeg ik in het begin nog antwoord. Het is nu 30 juni ik heb nog steeds geen Slippers en ik heb mijn geld nog steeds niet retour! Ga fysiek naar de winkel en koop daar !
Kan ik ook NUL sterren geven?
Kan ik ook NUL sterren geven?? Wat een waardeloze oplichter, deze zogeheten Lieke van Maselen. Plastic rotzooi uit China, mooie woorden, loze beloftes.
Mensen trap er niet in, niks geen Ecco. Plastic shit!!!
Oplichters
Zoek op dit (vb) retouradres en vind alle bedrijven die aan oplichting mee doen!
"Yuantong Express 409Suxi Yiwu China"
Voorbeelden websites: isabelle-amsterdam, ecco.beauty, etc.
Ecco schoenen gekocht
Ecco schoenen gekocht
Puur plastic de Action heeft nog een betere kwaliteit
Ook schandalig zoals ze je maanden aan het lijntje houden door te zeggen dat ze terug betalen
Nog steeds niets terug gekregen ,zal ook wel niet gebeuren
Pure oplichting b
Dit is een frauduleus bedrijf
Dit is een frauduleus bedrijf. Zeer slechte kwaliteit en het aankoopbedrag wordt na retourzending niet teruggestort. Ik zal hier ook aangifte van doen. Ik raad iedereen af hier iets te kopen
Zo nep en goedkoop materiaal en ze…
Zo nep en goedkoop materiaal en ze houden je aan het lijntje wat terugbetaling betreft.
Nog geen terugbetaling gezien.
Geen voetbed. Geen rubber. Geen stevigheid.
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het, ze vertellen mooi dat je de schoenen retour kunt sturen en binnen 40 dagen je geld retour.
Wacht al sinds april op mijn geld.
Ben bang dat ik het nooit terug zie.
NIKS KOPEN DAAR, OPLICHTERS.
Vreselijke plastic schoenen
Vreselijke plastic schoenen. Terug gestuurd en dan halen ze de schoenen niet op, zodat zij de schoenen nooit hebben terug gekregen. En dan betalen ze dus het geld niet terug.
Isabella-Amsterdam oplichters!
Dit bedrijf bestaat uit oplichters. Ze reageren op mails met nietszeggende standaardmails. Koop hier niets! Je bent je geld kwijt. Beloven al 7 weken het geld terug te storten; gebeurt niet! Hebben inmiddels hun naam veranderd in Isabella-Amsterdam. Zelfde oplichtersbende. Koop hier dus niet!!!