Fantastisk god service og betjening. Har haft min mountainbike til service , udskiftning af nogle eger , gennemgang af gear og justering generelt . Hvilken cykel jeg har fået retur. Alt er 100 % iord... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Du får desværre kun 4 stjerner idet jeg ikke kunne få fat i dig inden afleveringen af dæmpere til service. Kunne være fedt at tlf bliver taget. Eller der bliver svaret på bemærkninger i booking. E... Toon meer
Købte Stort service og pakkelabel til min Fox bagdæmper. Sendte den afsted og fik den retur få dage efter. Jonas skrev også en lille besked med standen på dæmperen. Super og hurtig service til... Toon meer
BikePro V. Jonas Knudsen Her for du en top professionel og personlig service og vejledning. Om du kommer med en hverdagscykel, MTB. rasercykel eller noget helt andet. Kan Jonas hjælpe dig. Jeg kan v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bikepro tilbyder reperation, service og salg af nye og brugte cykler. Vi forhandler både børnecykler, racercykler, mountainbike og el-cykler.
Contactgegevens
Snejbjerg Hovedgade 61, 7400, Herning, Denemarken
- info@bikepro.dk
- bikepro.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super service
Super service. Og dejlig let og overskuelig hjemmeside. Sendte bagdæmper med posten og alt fungerede perfekt
flexible and reliable service
flexible and reliable service, all in all great experience, recommended
God og hurtig service
Godt håndværk på den smidige måde...
Godt håndværk på den smidige måde...
altid upåklageligt arbejde udført - klart at foretrække til mine MTB gaffel og dæmperservice
BikePro Verdens bedste cykelværksted
Jeg kan varmt anbefale BikePro.
Som altid super service og venlig…
Som altid super service og venlig betjening. Det aftalte var lavet til aftalt pris og tid. Fedt at man selv kan booke hvornår man ønsker servicen udført.
Umulig at få fat på butikken
Umulig at få fat på butikken. Jeg har gennem en måned mailet, ringet og skrevet på messenger gentagne gange for at spørge om der tilbydes service af Cane creek bagdæmpere. Jeg er med på at man kan have travlt, men det kan ikke være rigtigt at nye kunder skal ignoreres på denne måde
Nemt at bestille tid og god service
Superfin service
Superfin service.
Gaflerne var serviceret upåklageligt.
Skarp pris.
Der var knas med hjemmesiden så jeg ikke kunne bestille pakkelabel - bikepro sendte bare pakken retur uden beregning, det var bare i orden!
Kan virkelig anbefales.
Hurtig og god service
Kan klart anbefales!
Hurtig og nem bestilling/booking af tid. Venlig ved fremmøde og godt udført arbejde. Kan klart anbefales. 😊
Super betjening
Super betjening !
Så snart min gaffel ankom til Jonas hos Bikepro , blev den serviceret og sendt retur , samme dag 👍
Kan varmt anbefales .
Tager hverken telefonen
Tager hverken telefonen, eller svare på mails, når jeg prøver at tage kontakt til virksomheden.
Jeg har prøvet i 3 dage nu.
Rigtig god og hurtig service på…
Rigtig god og hurtig service på forgaffel og bagdæmper af Jonas. Også god forudgående email korrespondance. Smart setup med at delene kan sende med GLS tur/retur.
Rigtig god service.
Rigtig god service.
Vil helt bestemt få lavet fremtidige reparationer/service ved ham.
Super service
Fast and professional service. My gears have been adjusted and now they work perfectly. I can only recommend.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.