Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut bästa kund supporten någonsin. Bikeshop tar sig tid att hjälpa mig som kund och dom svarar på alla mina frågor & funderingar och dom gör verkligen allt för att jag som kund ska veta vad jag b... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tycker det är lite jobbigt att man måste köpa en sak för fullpris för att få begära prismatching. Vad händer om de inte godkänner prismatchingen? Avbryts ordern direkt eller måste man betala fullprise... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bikeshop var mycket snabba att skicka och hjälpsamma innan och när jag lagt min order 5 stjärnor där ! Ordern emottogs av Postnord 2025-01-09.Nu först efter 8 dagar så har förhoppningsvis PostNord lev... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag har skicka tillbaks ett par värmestrumpor pga en reklamation,och det har tagit ca 2v o det händer inget o man mailar typ med en robot ibland o ibland med en person? o dom verkar inte ha koll... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fietsaccessoirewinkel

Geschreven door het bedrijf

✓Cyklar, delar och kläder ✓Alltid bra priser ✓Snabb leverans ✓Stort urval ✓Välkända varumärken ✓Expertis ✓Fri frakt tillgänglig

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,0

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabbheten blev en fälla!

Tyckte om snabbheten men blev väldigt besviken över att det.inte gått att få kontakt pga. att det blev en dubbelbeställning av misstag. Istället ska jag hålla på med tidsödande försök att få kontakt, hitta sätt att returnera en extra produkt, lösa ut, lösa in, returfraktsedel, betala extra 79kr. Tack och nej tack till fortsättning.

26 februari 2024

Hej Kaj,

det är beklagligt att du upplevde besvär med dubbelbeställningen och de efterföljande processerna för att rätta till felet. Vi förstår vikten av en smidig och effektiv kundupplevelse, och vi beklagar djupt de extra stegen det medförde för dig.

Din feedback är värdefull, och vi tar den på stort allvar i vårt strävan efter att förbättra våra tjänster. Tack för att du delade din upplevelse med oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlat på Bikeshop under flera år

Har handlat på Bikeshop under flera år. Det är enkelt att handla, bra produktbeskrivningar och korrekta uppgifter samt att leverans kan fås med Post Nord. Alla köp har levererats inom utlovad tid.

18 februari 2024

Antwoord van Bikeshop

Mycket trevligt att höra att du har handlat hos oss i flera år. Kul att höra att du är nöjd. Meddela oss om det är något du tror att vi skulle kunna göra annorlunda eller förbättra.

Bra hemsida

Bra hemsida, enkel betalning.

4 februari 2024

Antwoord van Bikeshop

Tack för den fina feedbacken!

Reklamation

Försöker reklamera ett uppblåsbart liggunderlag men kommunikationen från Bikeshop är under all kritik. Såhär 6mån efter att jag skickade in madrassen har jag varken fått återbetalning eller tillbaka mitt underlag.

Kommer aldrig handla där igen och rekommenderar starkt att man undviker denna webshop.

30 januari 2024

Antwoord van Bikeshop

Hej Olof, vi beklagar verkligen denna händelse. Detta borde helt klart inte ha hänt. Om detta fortfarande inte är löst, vänligen kontakta oss.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Besviken på kundservice

Håller på med ett reklamationsärende angående en pannlampa av dyrare modell köpt hos bikeshop. Måste säga att hanteringen av ärendet hittills är under all kritik. Inledde kontakt via mail. 6 dagar går och inte ett ljud från bikeshop, skickar ett uppföljningsmail, inte ett ljud från bikeshop (på hemsidan står att dom försöker svara alla kunder inom 24 timmar). Jag ringer och får till slut svar att dom ska höra av sig.
Får ett mail tillbaka om att jag måste skicka en film på problemet med lampan. Ok, jag gör det och skickar iväg en film men har fram till nu 5-6 dagar senare inte fått något svar. Ska det verkligen vara så här när man försöker åberopa garanti på en produkt?
Riktigt besviken och kommer troligtvis aldrig köpa något av bikeshop igen där man kan tänka sig att ett garantiärende skulle kunna bli aktuellt.
Har fått återkoppling nu. Men håller fast vid att kontakten varit väldigt undermålig.

24 januari 2024

Antwoord van Bikeshop

Hej Johan, vi beklagar djupt den upplevelse du haft. Det är viktigt för oss att varje kund känner sig väl omhändertagen och vi tar din feedback på största allvar.

Vi ska se till att denna händelse tas på stort allvar och att åtgärder vidtas för att förhindra att liknande situationer uppstår i framtiden. Tack för att du har tagit dig tid att dela din erfarenhet med oss, det hjälper oss att fortsätta förbättra vår service.

Snabbt

Snabbt, prisvärt och enkelt

7 januari 2024

Antwoord van Bikeshop

Hej Joakim, tack för din strålande recension av Bikeshop!

Smidig shopping

Smidigt och bra.

31 december 2023

Antwoord van Bikeshop

Tack för den fina recensionen, Ida!

Med vänlig hälsning, Malin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag la en beställning på en woolpower…

Jag la en beställning på en woolpower balaclava 400 ( mössa ) den 6e december. Tills nu har jag varken fått min vara eller någon återkoppling på vad som händer med min order. Dem svarar varken på mail eller telefon. Rekommenderar att ni väljer en annan återförsäljare!

6 december 2023

Hej Magnus,

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Jag ber uppriktigt om ursäkt för förseningen i din beställning och bristen på kommunikation från vår sida. Detta är inte den nivå av kundservice vi strävar efter på Bikeshop.

Jag ser att vår support har varit i kontakt med dig, så jag antar att detta är löst.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta och gav oss en möjlighet att förbättra våra tjänster.

Med vänlig hälsning, Malin

Enkelt och bra pris

17 december 2023

Antwoord van Bikeshop

Tack för den fina recensionen, Tobias! Vi strävar efter att förse våra kunder med högkvalitativa produkter till överkomliga priser, så vi är glada att höra att du tyckte att våra priser var rimliga. Vi hoppas att din upplevelse hos oss var positiv och vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina cykelbehov i framtiden. Tack för att du valde Bikeshop!

Hälsingar, Malin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kombinationen bikeshop support och…

Kombinationen bikeshop support och Postnord har fått mig och bli snäll mot mig själv och vända mig till min lokala cykelhandlare.

4 december 2023

Hej Mohit,

Tack för att du delar din feedback med oss. Jag är ledsen att höra att vår support och frakttjänst inte uppfyllde dina förväntningar.

Vi strävar efter att ge utmärkt kundservice och snabba leveranser till alla våra kunder. Det verkar dock som om vi har kommit till korta i ditt fall.

Om det under tiden finns något vi kan göra för att återfå ditt förtroende och dina affärer, tveka inte att kontakta oss.

Hälsingar, Malin

Canceled order

I placed an order on black friday and 5 days later they canceled my order. I did not get any answer from them why they did that and the support does not respond. Disappointed with them....

1 december 2023

Hi,

We are truly sorry to hear that your order was canceled without any explanation from our end. We understand how disappointing this can be, especially during Black Friday when customers expect their orders to be fulfilled promptly.

Contact our support team to let us know if you still haven't received a response from us.

We appreciate you bringing this matter to our attention and we will work towards improving our communication and support systems to ensure a better experience for our customers in the future.

Best regards, Malin

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lägre än hos konkurenter, de konkurenter jag jämförde med.

Priserna var bra. Filtrering av cykeldäck fungerade bra. Filtrering av slangar tyckte jag var sämre än hos konkurrent(er).

26 november 2023

Antwoord van Bikeshop

Tack för att du lämnade en recension, Arto. Vi är glada att höra att du uppskattade våra priser och att filtreringen av cykeldäck fungerade bra.
Vi värdesätter din feedback om slangfiltreringen och kommer att använda den för att förbättra våra tjänster i framtiden.

Vi uppskattar att höra från kunder som du för att hjälpa oss att se till att vår butik uppfyller allas behov! Tack för att du tog dig tid att lämna dina värdefulla kommentarer till oss!

Snabbt och enkelt

Köpte fram och bakväxel och reglage, kom på posten på 3 dagar. Supersmidigt, rekommenderar!

23 november 2023

Antwoord van Bikeshop

Tack så mycket för din recension, Ruben! Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse när du beställde från Bikeshop.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra grejor och snabb leverans

15 november 2023

Antwoord van Bikeshop

Tack för att du ger oss en så strålande recension, Peter! Vi är glada att höra att din upplevelse med Bikeshop var positiv och att din leverans var snabb.

Bästa priset

Bästa priset eftersom frakten är gratis.
Alla konkurrenter lägger på frakt.

Otroligt enkelt att hitta produkter och handla.

8 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Support gick från bra till usel

Köpte en Stages SB20 från bikeshop. Den har fungerat bra en tid, men efter ett tag började svänghjulet bråka. Tog kontakt med bikeshop som då gav vettig support och nytt svänghjul skickades till mig.
Nu kommer problemet, efter skiftet dyker det upp nya problem, jag misstänker en obalans i svänghjulet då jag nu har fått vibrationer i cykeln som inte funnits tidigare.
Jag har påtalat detta för bikeshop och försökt få kontakt i över en månads tid utan återkoppling.
Nu känner jag mig tyvärr tvungen att gå vidare till Konsumentverket och ARN.

6 november 2023

Dit is Trustpilot