Absolut bästa kund supporten någonsin. Bikeshop tar sig tid att hjälpa mig som kund och dom svarar på alla mina frågor & funderingar och dom gör verkligen allt för att jag som kund ska veta vad jag b... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tycker det är lite jobbigt att man måste köpa en sak för fullpris för att få begära prismatching. Vad händer om de inte godkänner prismatchingen? Avbryts ordern direkt eller måste man betala fullprise... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bikeshop var mycket snabba att skicka och hjälpsamma innan och när jag lagt min order 5 stjärnor där ! Ordern emottogs av Postnord 2025-01-09.Nu först efter 8 dagar så har förhoppningsvis PostNord lev... Toon meer
Jag har skicka tillbaks ett par värmestrumpor pga en reklamation,och det har tagit ca 2v o det händer inget o man mailar typ med en robot ibland o ibland med en person? o dom verkar inte ha koll... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
✓Cyklar, delar och kläder ✓Alltid bra priser ✓Snabb leverans ✓Stort urval ✓Välkända varumärken ✓Expertis ✓Fri frakt tillgänglig
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Krånglig retur
Då jag beställde fel mått på en cykelväska så returnerade jag den och beställde två nya. Det var inte intuitivt att skicka tillbaka men jag fyllde i medföljande ångerblankett och stod för frakt själv. Paketet hämtades aldrig upp av företaget som jag kontaktade och menade att jag skickat till fel adress och att jag borde ha gjort en retur via deras hemsida för att få en retursedel via dem. Så jag behöver vänta på att paketet returneras till mig, betala frakten ännu en gång (då företaget ej plockade upp mitt paket) och skriva ut den nya retursedeln. Till min stora förvåning är det exakt samma adress på retursedeln som den jag tidigare skickade till. Så nu behöver jag skicka samma paket två gånger till samma destination och betala frakt tre gånger (om inte paketet skickas tillbaks igen..).
Synd att de gör det så krångligt och förvirrande för konsument att returnera artiklar. Speciellt synd då produkterna var bra och hemsidan i övrigt enkelt att använda. Jag ger företaget tre stjärnor och inte en då kundservicearbetaren var så trevlig och hjälpsam. Mycket tveksamt att jag rekommenderar företaget till mitt cykelgäng i framtiden.

Hanterar ärenden bra
Hanterar ärenden bra, visst tar det en bit tid men utöver det så är det en bra kundtjänst tycker jag.

Dålig feedback
Dålig feedback. Tvungen att välja nyhetsbrev? Vet inte om köpet gått igenom eller ej. Rörig upplevelse!

Lång leveranstid!
Jag beställde en cykelhjälm den 30/4 och den är fortfarande inte skickad den 14 maj och verkar svårt att få svar på mail. Köper inte härifrån igen.

Antwoord van Bikeshop
Lätt att hitta det man behöver
Lätt att hitta det man behöver, enkelt att beställa

Antwoord van Bikeshop
Support och leverans i världsklass.
Support och leverans i världsklass.
Beställde delar på söndag kväll, fick hjälp med ordern på måndag morgon och hade reservdelarna på tisdag.
👍😃

Antwoord van Bikeshop
Har skickat mail angående kompensation…
Har skickat mail angående kompensation eller liknande då min nya Bianca oltre comp cykel hade ett stort märke i lacken på ramen vid leverans men har inte fått någon återkoppling på 1 vecka nu efter jag svarat på mail och skickat bild på skadan

Antwoord van Bikeshop
Bra produkter och konkurrenskraftiga…
Bra produkter och konkurrenskraftiga prise

Poor customer service
I was sending email to the customer service that I was interesting to buy a new road bike with a specific model and equipment and ask for availability. In return they link me one of the most expensive bike they got way over budget and equipment.
They just said i could order it, but could take months to get it. I missing a real salesperson that could give me some resonable option that are similar to my request.
The answer I got are the same info I already got from the website

Antwoord van Bikeshop
Problem med att kassan hänger sig
Det går inte att färdigställa beställningen och betala. Kassan hänger sig. Har provat med olika webbläsare, olika datorer och olika användarkonton. Började ca 17:30 2024-04-10. Fortfarande samma problem 21:15. Troligen ett tillfälligt problem, men mycket irriterande.

Obefintlig kundsupport
Köpte en cykeldator som efter första provet visade sig inte fungera (defekt GPS). Kontaktade företaget via telefon och de bad mig skriva ett mejl till kundtjänst. Efter 2 dagar hade jag ingen respons så skrev därför på nytt. Efter ytterligare 2 dagar fick jag ett svar som mer eller mindre gick ut på att jag skulle ta detta med tillverkaren direkt. Något som direkt strider mot konsumentköplagen där säljare är helt ansvarig för att hantera reklamationen. Använde nu istället 14 dagars ångerätten och sände tillbaka varan med spårad post. Efter 2 veckor har Bikeshop ännu inte hämtat ut paketet på posten och konfirmerat att köpet har gått tillbaka.

Antwoord van Bikeshop
Bra pris och mer information om…
Bra pris och mer information om produkterna än andra konkurrenter

Ingen återkoppling på reklamation
Jag har registrerat ett reklamationsärende för drygt en vecka sedan. Trots tre påminnelsemejl har jag inte fått någon återkoppling.

Låååååååång leveranstid utan…
Låååååååång leveranstid utan information!
Jag gjorde en beställning den 20/2 (det är nu 6/3). Extremt lång behandling/leveranstid. Jag har inte fått någon information varför saker dröjer. Har fortfarande inte fått mina varor, Irriterande och en kass köpupplevelse.

Enkelt att hitta komplett kit
Enkelt att hitta komplett kit