Enkele weken geleden een Cube damesfiets gekocht en werd perfect op tijd geleverd .... maar met een lichte schade aan een kuststof deel. Een vervangsonderdeel werd onder garantie opgestuurd en de plaa... Toon meer
Gravelbike gekocht. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Kwam in een grote doos, goed beschermd. Eenvoudig te monteren. Enige minpuntjes: - antwoord van een paar vragen duurde een week - derailleur en... Toon meer
Mijn eerste paar schoenen die ik bestelde zijn zoekgeraakt. Na een paar weken en een vijftal mailtjes kreeg ik mijn geld terug, inclusief een extra vergoeding te besteden bij een nieuwe bestelling. Mi... Toon meer
Prima acties voor sportschoenen etc. verder niets mis met de webshop. Alleen de bezorging is echt bagger. Na 4 dagen niets gehoord te hebben uiteindelijk een mail gehad dat door "zogenaamde hoge best... Toon meer
Van fietsen bestaan er ondertussen vele verschillende merken voor verschillende gebruiksdoelen. In onze webshop vind je gunstig geprijsde fietsen, accessoires en fietsonderdelen van maar liefst 500 top fietsmerken Cube fietsen voor dagelijks gebruik en sport Kinderfietsen van Puky Schwalbe en Continental fietsbanden Fietshelmen van Giro, Bell of Kast Fietsschoenen en fietsonderdelen van Shimano Ook voor fietskleding ben je bij fietsspecialist Bikester aan het juiste adres om de beste merken te vinden. We hebben onder ander kleding van VAUDE, Pearl iZumi en The North Face in het assortiment. En voor diegenen met een lager budget hebben we hoogwaardige alternatieven zoals Ortler toerfietsen, Axant fietskleding of Red Cycling Products fietsaccessoires.
Duitsland
- bikester.nl
Goede spullen, breed assortiment, faire prijzen maar je moet wel geduld hebben.
Goede spullen, een breed assortiment, faire prijzen maar je moet wel geduld hebben. Op 14 juni heb ik een paar mtb schoenen besteld. 's Ochtends op 21 juni, dus een week later, stond de bestelling nog steeds "in behandeling". Ik heb geen verzendbevestiging gehad en dus ook geen track and trace code. Ik stuurde daarom een mailtje met vraag of er misschien iets was misgegaan. 's Middags stond de koerier aan de deur met mijn schoenen. Conclusie: een goede webwinkel maar de levertijden zijn, zoals bij veel Duitse webwinkels, niet meer van deze tijd en ook de communicatie kan beter.
Verkeerde bmx ontvangen
Verkeerde bmx ontvangen. De fiets in kwestie bleek ook nog eens in cosmetisch onaanvaardbare staat (krassen op nieuwe frame). Bikester was bereid een replacement te voorzien met de correcte fiets. Dit heb ik geweigerd. Betaal liever de volprijs bij een andere leverancier die wèl de correcte customer service en product garantie biedt.
Ook de klantendienst was niet alles. Communicatie kan beter. Wèl reageerden ze steeds binnen de 2 werkdagen. De retour werd vandaag opgehaald. Hopelijk wordt de refund vlot vervuld.
Aanrader: wil je toch een gok wagen bij Bikester: betaal met PayPal. Hier kan je steeds een claim indienen en de case escaleren mocht je uiteindelijk toch problemen hebben met de klantendienst, retour en refund.
Update: fiets werd twee weken geleden opgehaald door UPS. Sindsdien staakt alle communicatie. Mails worden niet beantwoord. En refund is nergens te bespeuren. Claim heb ik geëscaleerd bij PayPal. Wanpraktijken.
Slechte levering
Heb in totaal 3x iets besteld in het afgelopen jaar. 2 hiervan zijn te laat geleverd dan de afgesproken leverdatum. 1 hiervan is helemaal niet geleverd, na mailen en bellen toch het geld terug gekregen. Ze hebben goede prijzen en acties maar het voelt als dropshipping.
Na 7 dagen nog geen pakje afgestuurd…
Na 7 dagen nog geen pakje afgestuurd lig nog bij ze in magazijn nu maar wachten of het binnen komt
Prima service & kwaliteit!
Heb wat wisselende berichten gelezen over levering. Ik heb dat als goed ervaren. Het duurde wat langer, maar daarover werd ook goed gecommuniceerd. Ik ben tevreden met de service, de prijs en het materiaal (banden) die ik ontvangen heb.
Trage verzending.
Geen contact na foutieve levering
Nadat de verkeerde producten waren geleverd was er ook foutieve informatie van de retourverzender op de site. Hierdoor een nieuw retourformulier moeten aanvragen, maar na een ruime week totaal geen reactie. Geen telefooninfo op de site en dus overgeleverd aan het informatieformulier waar ook geen reactie op komt....geeft een zeer slechte indruk deze partij.
Trage levering
Na 4 dagen wachten heb ik een mail ontvangen dat door "het hoge bestelvolume" de verzending is vertraagd en nog eens 6 werkdagen extra gaat duren. Ik vond 4-6 werkdagen al rijkelijk lang maar dit slaat nergens op. Ik wacht nu nog af hopelijk niet nog een email met vertraging. Als je iets snel wil hebben dan niet bij hen bestellen.
Snelle levering prima fiets erg blij…
Snelle levering prima fiets erg blij mee.
Aangenaam verrast door de kwaliteit en fijn rij gedrag .
We did not get package
We did not get package. Still waiting ????
op tijd en volgens afspraak geleverd
op tijd en volgens afspraak geleverd. alle bestelde onderdelen waren aanwezig.
Zeer trage levering/geen levering
Eerste bestelling niet afgeleverd, hun uitleg "Ik zie dat uw tracking link niet geupdate werd en als retour teruggekomen is. Hier ga ik ervan uit dat uw pakket verkeerd vervoerd werd." Zonder mij via mail op de hoogte te brengen. Opnieuw besteld, langer dan een week onderweg. Na nogmaals iets te bestellen op 1 juli, tracker nog steeds niet veranderd, dat is al 13 dagen. Bestel hier nooit als je iets binnen de week nodig hebt.
NEPSERVICE
Bij het bestellen belooft Bikester de volgende dag als levertijd. Dit wordt niet waargemaakt, op de factuur staat 4-6 werkdagen. Als ik een mail stuur wordt er niet gereageerd. NEPSERVICE!!
very quickly dilivery.
Keurig
Zat keurig ingepakt en de fiets stond snel in elkaar.
Levering vond ik ook boven verwachting snel.
Ik heb een fiets gekocht waarbij helaas…
Ik heb een fiets gekocht waarbij helaas het voorwiel een slag heeft en daarom niet gebruikt kan worden. Bikester is enkel via een contactformulier te bereiken en telefoonnummer is niet in gebruik. Ik krijg tot nu toe geen reactie en ben dus flink teleurgesteld in de winkel. Waarbij ik een aantal weken geleden ook een fiets besteld had welke uitstekend was. Bestelnummer BNL2221875
Vroeger geen problemen gehad
Vroeger geen problemen gehad
Nu ben ik al paar weken met in contact komen met ze
Bestelling is kwijt geraakt en verder hoor je niks
Erg slecht diverse mails verder en geen andwoord
Prima kwaliteits-prijs verhouding
Prima kwaliteits-prijs verhouding. Jammer dat bestelling zo lang onderweg was en track en trace het niet deed. Wel goed opgepakt door de srevicedesk! En ongevraagd bezorgkosten teruggekregen! Stond ook op dag van bezorging op de rekening.
Super blij met mijn Exteondo fietsshirt en sjaal!
2 bestellingen gedaan, bestelling nr 1 was super snel verzonden en ook ontvangen. Bestelling nr 2 was vertraagd met een extra week maar hier was vrij snel en duidelijk over gecommuniceerd. Geen ervaring met het retour proces maar ik ben tevreden! Heb een mooi fietsshirt kunnen kopen met €50 korting!