Geweldige service! Mijn 2 maanden jonge ebike lekgereden. Normaal plak ik een band zelf even, alleen was deze achterband er niet af te krijgen. Met het achterwiel naar de winkel voor advies. Bl... Toon meer
Markt, 105, 2631 EE, Nootdorp, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goede service, ik was aan het einde van de dag de winkel binnengelopen. Bij mijn zoontje zijn fiets werd gelijk een nieuwe standaard geplaatst. En bij mijn eigen fiets werd de volgende dag al een nieuwe binnen en buitenband geplaatst. Echt top!

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Goede en vriendelijke uitleg over de te verichten werkzaamheden aan mijn fiets na een ongeval en eveneens een snelle opgave van de schade aan de verzekeringsmaatschappij. Fiets weer gemaakt en rijdt weer als vanouds!

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Vriendelijk geholpen met vakkennis. Snelle levering van de fiets, supersnelle service (ivm omwisselen zadel, handgrepen en extra slot). Fiets is iets hoger geprijst dan bij de grote prijsvechters, maar ik betaal met liefde nét iets meer voor goede service van lokale ondernemers in mijn eigen buurt.

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Prettige communicatie, behulpzaamheid bij de aanschaf van fietstassen en deze gelijk geplaatst. Erg vriendelijk en kundig personeel

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Ze zijn goed in verkopen maar er gaan ook dingen mis.Jasbeschermers verkopen die niet passen.Sticker van slot afhalen maar pas dagen later terwijl die bij afname 'rijklaar"er al af had moeten zijn
Vriendelijk personeel die goed luistert naar de klant wat hij echt zoekt.

Geweldige service!
Bleek inderdaad een behoorlijk lastige klus en kostte best wat tijd. Maar band kwam eraf en een nieuw beter (dunner) velglint werd gemonteerd.
Wat zijn de kosten? "Niets meneer, is goed zo..."
Thuis was het nu weer een fluitje van een cent om m'n ebike rijdend te krijgen 😅
Kijk dat is nog eens service!! Zo krijg je blijde rijders en klanten. 👍🏼

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Goede en snelle handeling betreft fiets standaard

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Goede communicatie, afspraken nagekomen, goed mee gedacht over oplossingen. Goede service.
Snelheid

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Er is goed meegedacht over een probleem wat dus uiteindelijk prima opgelost is.

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Je wordt er rustig geholpen luisteren goed naar wat jij graag zou willen zodat je ook snel je product vind wat je hebben wil.
E
Deze winkel is een echte aanrader voor iedereen.

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
De afleverservice is slecht. Ik kreeg de fiets mee met zachte banden, dat werd direct opgelost. Bij de eerste fietstochten merkte ik echter een tik in de aandrijflijn. Toen ik terug ging bleek de ketting te strak gespannen. Het lijkt erop dat er geen afleverinspectie / service is uitgevoerd. Toen ik daarna vroeg om het Nexus 8 mechanisme iets te draaien op het stuur lukte het de monteur niet om hiermee te helpen. Hij heeft ongeveer alle bitjes geprobeerd, maar het lukte hem niet. Hij vertelde me dat hij me niet verder kon helpen. Wat een slechte service! Ik kocht mijn fiets juist in de winkel vanwege de service, maar als ik dat geweten had, had ik 'm op internet besteld. Is nog goedkoper ook.