Bike totaal heeft mijn racefiets adequaat gerepareerd. Er bleek meer aan de hand dan waarvoor ik hem heb weggebracht. Uiteindelijk heb ik besloten om een hele nieuwe fiets te kopen. Ingegeven door de... Toon meer
Ondanks zomerdrukte vanochtend gelijk geholpen (zonder afspraak!) voor een best wel groot probleem, dat achteraf een simpele oplossing had. Als service werd de accu ook even weer goed vastgezet en wee... Toon meer
Superteam! Al eerder heb ik een terechte mooie review geschreven. Afgelopen week een lekke achterband, laten maken en in de ochtend weer opgehaald. Dezelfde dag reed ik weer lek? Met topbanden zou dat... Toon meer
Westlaan, 6, 2641 DM, Pijnacker, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Geleverd een originele passende fietstas, snelle service en vakkundig geholpen bij Wijtman-Pijnacker.

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Eerlijk advies en snelle service. Een goede uitleg van de mogelijkheden vd fiets en behulpzaam.

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Alles goed gedaan maar altijd ietsnaar toe te werken/te verbeteren

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Mijn voorwiel wiebelde heen en weer, dus ging ik even langs om te vragen of zij er iets aan wilden doen. De monteur keek er gelijk naar, zag direct wat er aan de hand was en ik werd ter plekke even geholpen.
Top, dat ik zo weer naar huis kon fietsen, het was service!!

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Super fijn en vriendelijk geholpen en geadviseerd! En ook heel fijn, tot aan de levering van mijn nieuwe fiets een leenfiets mogen gebruiken.

Antwoord van Bike Totaal - Wijtman Pijnacker
Wij hadden een fiets op het ook echter was deze helaas niet beschikbaar bij ons in de buurt.(Leiderdorp) gelukkig hadden ze deze wel
In Pijnacker. Hier heen gereden fiets aangekocht en deze direct rij klaar gemaakt. Na een half uurtje wachten konden we de fiets direct meenemen. Top service.
Twee mooie E-bikes gekocht bij Bike Totaal Pijnacker voor mijn vrouw en ikzelf. Zeer tevreden over de service en ze rijden als een zonnetje. Bedankt!
Kwam binnen lopen met een slechte achterband en kon mijn fiets gelijk achter laten nog de zelfde dag de reparatie uitgevoerd.
Werd netjes gebeld dat de kosten hoger werden door versleten remblokjes.
Top
Afspraken niet nagekomen
Slechte kwaliteit
Slechte communicatie
E bike gekocht, goede en duidelijke uitleg gekregen. Fijn dat ik op informatie dag in Nootdorp fietsen kon testen. Dan kan je goede keuze maken . Ook kreeg ik leuke attentie mee bij aankoop! Personeel in winkel in Pijnacker was behulpzaam.
Topservice bij Bike Totaal Wijtman!
Wij zijn echt super tevreden over de aflevering van de fiets, de service, de communicatie én de klantvriendelijkheid van het team van Bike Totaal Wijtman. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering werd alles netjes en professioneel geregeld. Je merkt dat ze echt de tijd nemen voor hun klanten en passie hebben voor fietsen.
Bedankt voor de goede service en het prettige contact. We zien elkaar snel weer!
Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede tweewielershop.
Het persoonlijk kontakt en de klant kennen en herkennen is, vooral in deze tijd, heel belangrijk. Alle lof aan uw collega Serge.
Het onderhoud van mijn fietsen wordt altijd correct en netjes uitgevoerd. Ook qua prijs is er altijd overleg.
Supervriendelijke fietsmonteurs.