Bilvaskdanmark Reviews 262

TrustScore 3.5 uit 5

3,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores store familiebil (med alt hvad der hører til af krummer osv) står som ny igen! Utrolig hurtigt svar ved booking og blev ringet op 45 min før de ankom. Jeg har intet negativt at sige om den se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos BilvaskDanmark. Min bil trængte virkelig til en grundig rengøring, og resultatet overgik mine forventninger. Bilen blev både flot udvendigt og helt ren ind... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan på ingen måde anbefale BilvaskDanmark. Jeg havde booket tid til vask af to biler, men oplevelsen var uprofessionel fra start til slut. Først rykkede de tiden med en time på selve dagen. Da den... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Subas og hans kollega ankom til den aftalte tid og udførte et fantastisk stykke arbejde! Min 19 år gamle bil, som I de sidste to år har været rundt om Spanien/ Portugal og til Syditalien uden synder... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Supernem og grundig bilvask

Supernem og grundig bilvask. Bilvaskdanmark.dk var nemt at bestille, overskuelig prisstruktur, gode priser, god service. Deniz fra bilvaskdanmark.dk var der til tiden og gjorde bilen skinnende ren på kun lidt over en time. Kan bestemt anbefale bilvaskdanmark.dk.

28 augustus 2023

Fantastisk resultat og oplevelse

Har fået den flotteste bil efter Deniz har været en tur forbi her til morgen

Der bliver kørt alt muligt mærkeligt i min bil - haveaffald, diverse produkter og varer til mine entreprenører på arbejdet, selv små maskiner og alt muligt andet - så den lignede virkelig noget der var løgn

Nu står den som ny igen - det er absolut ikke sidste gang jeg ringer til dem

Og super nemt at de kommer ud til hvor jeg er - det er helt perfekt

21 augustus 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ru overfalde på bilen udvendigt og…

Ru overfalde på bilen udvendigt og stadig spor efter snavs. En vask hos tankstationen, kunne have gjort det bedre, til en 50'er. Nå men, jeg vælger nok en af de andre en anden gang.

15 augustus 2023

Kæmpe anbefaling

Min søn kastede op i bilen og under 24 timer efter kom Hamid og rengjorde min bil. Sikke en superhelt! Han var omhyggelig med rengøringen og rigtig venlig. Kæmpe anbefaling.

8 augustus 2023

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, super service fra Deniz. Min bil havde brug for grundig rengøring efter mange skovture med familien, men overskuddet var der ikke. Deniz fra bilvaskdanmark kom forbi mit arbejde og gjorde et fornemt stykke arbejde. Jeg fik mine nøgler og kunne køre hjem i en rengjort bil.

3 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig bilvask

Efter min bilvask, kunne jeg se hvor vinduesviskerne havde kørt fra før vasken. Der var døde insekter over alt på bilen. Der var sæbe rester ned af dørene indvendigt ellers er det helt klart de næsten 1000kr værd. Anbefales at tage til en tankstation og få en vask der.

1 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en ny bil 😄

Jeg har fået rengjort min bil af Hamid. Han har gjort et fantastisk arbejde med at rengøre min beskidte bil og fået slettet alle spor af mine børns madrester, snavs og jord. Mine sæder har fået dybdegående rens. De er blevet så flotte.

3 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige fået vores bil rengjort 😁mega…

Har lige fået vores bil rengjort 😁mega flot stykke arbejde.. tak Hamid for et super godt resultat, dufter og ser ud som en helt ny bil + vores datters autostol er som ny ...
Kan helt klart anbefales...

2 augustus 2023

Punktlig og god service

Punktlig og god service

Jeg bestilte søndag en bilvask til mandag aften efter at være blevet brændt af, af en konkurrent. Kl. 17 mandag kørte en flink mand ind i min indkørsel og rengjorde min bil, og det på trods af kæmpe regnbyger. Han ville ikke have noget, og heller ikke i læ for regnen. Stadig er min bil er flottere end nogensinde og selvom jeg fik noget dårlig samvittighed over at han skulle arbejde i regnvejr så vil jeg vil til en hver tid bruge jer igen ⭐️⭐️

10 juli 2023

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde, og jeg er meget imponeret over at vores gamle og meget beskidte bil kom til at fremstå som ny indvendigt!

1 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super grundige og virkelig søde!

Fik besøg af 2 gutter fra bilvaskdanmark. De var her i over en time og resultatet var så flot. Vores bil var ret beskidt og støvet indeni. Det er den ikke mere!
Vil til enhver tid anbefale dem!

5 juli 2023

Great job!!

Great job, service and flexsibility Sudip and Shishir. Thanks alot. I Will deffently call agin:)

29 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.