Pour moi c'est un des meilleurs sites du moment, j'ai eu un joli gain de 800 euros sur Book of Dead hier soir et le retrait a été validé en moins de 12 heures sur mon compte crypto, du jamais vu aille... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Je joue ici depuis trois mois et au début tout était parfait, le site est fluide, les machines de chez Pragmatic marchent niquel et le support répond en deux minutes. Par contre ça se gâte dès qu'on g... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Support virkede ligeglad
Skrev til support fordi en runde frøs midt i spillet. De bad om skærmbilleder, logs, tidspunkter og alt muligt. Til sidst fik jeg bare at vide at “systemet ikke viste fejl”. Følte mig bare ignoreret.
Ikke gennemtænkt søndagsbonus
De giver bonus sent søndag aften som kun gælder få timer. Helt ubrugeligt for mig.
Virker kun til engangskunder
Alt fokus er på velkomst. Derefter føles det ligegyldigt om man bliver eller ej.
Udbetaling overraskende hurtig, men alt andet nej
Skal være ærlig, min første udbetaling kom faktisk indenfor nogle timer, hvilket overraskede mig positivt. Men hele vejen dertil, fra forvirrende bonus til træls interface, gjorde at jeg alligevel lukkede kontoen bagefter.
Forstyrrende auto-play
Auto-play kører bare løs uden ordentlige stop-muligheder, så man kan hurtigt miste overblikket. Skulle selv holde øje hele tiden for ikke at ryge for højt op.
Ingen glæde ved spillet
Jeg plejer at hygge mig lidt med online spil, men her sad jeg bare og kiggede på saldoen falde uden nogen spænding. Lyde og grafik gav mig nærmest hovedpine.
For stort fokus på jackpots
Forsiden er fyldt med kæmpe tal om jackpots, men chancen for at vinde dem er jo mikroskopisk. Samtidig er de almindelige spil og information om ansvarlighed gemt længere nede. Forkert prioritering efter min mening.
Ikke imponeret over live chat
De svarer hurtigt, ja, men virker tit som om de ikke rigtig læser hvad man skriver. Jeg måtte gentage mit problem tre gange før vi var på samme side.
Ingen følelse af sikkerhed
Siden logger mig nogle gange ud midt i en session og siger “sikkerhedsårsag”, men forklarer ikke mere. Bliver nervøs for om mit login kan være kompromitteret.
Underligt payout-mønster
Okay, måske bare psykologi, men flere spil gav små gevinster lige når jeg var ved at stoppe, så jeg fortsatte og tabte det hele alligevel. Føles manipulerende, selvom det måske bare er tilfældigt.
Lang ventetid i live spil
I blackjack live sad vi flere gange og ventede på at nye spillere skulle beslutte sig i evigheder, uden at dealeren sagde noget. Systemet burde sætte en automatisk timeout, ellers bliver tempoet helt dræbende.
Ingen dansk telefonhjælp
Ville hellere ringe end skrive i chat, men der er ingen dansk hotline, kun engelsk mail og chat. Jeg forstår engelsk, men når det handler om penge og verificering, vil jeg gerne tale mit eget sprog. Det gør mig usikker, så jeg sætter ikke flere penge ind der.
Føler mig jagtet af notifikationer
Jeg gav tilladelse til push-beskeder på mobilen, og det fortrød jeg hurtigt. Der kom konstant påmindelser om nye kampagner og "sidste chance" ting. Selv efter jeg slog det fra i appen, fortsatte nogle af dem.
wypłacają i to najważniejsze ale design…
wypłacają i to najważniejsze ale design strony mega przestarzały
Zdecydowanie moje ulubione miejsce do…
Zdecydowanie moje ulubione miejsce do grania teraz. Od ponad trzech miesięcy gram praktycznie tylko u nich i poziom obsługi klienta jest niesamowity. Mój osobisty menedżer konta załatwia bonusy bez depozytu praktycznie co tydzień, a wypłaty na krypto trwają dosłownie do 10 minut od zlecenia. Brak limitów wypłat dla wyższych poziomów VIP to też ogromny plus bo na innych stronach to trzeba czekać tygodniami na większą kasę. Polecam każdemu kto szuka czegoś stabilnego i profesjonalnego bez zbędnego kombinowania.
No nie wiem
No nie wiem, niby dają dużo kodów promocyjnych na maila ale co z tego jak wymagania obrotu są z kosmosu. Zagrałem parę razy i raczej nie wrócę, rtp na slotach wydaje się bardzo zaniżone w porównaniu do innych miejsc.
kasyno jak kasyno
kasyno jak kasyno, raz wygrasz raz przegrasz ale wyplaty robia szybko
dla mnie bomba bo mają bardzo niski…
dla mnie bomba bo mają bardzo niski minimalny depozyt przez blika, można wpłacić dosłownie dychę i pokręcić dla zabawy. gry na żywo też fajnie śmigają.
Support to boty
Support to boty, nikt tam nie pomaga tylko wklejają formułki. Tragedia.
Szukałem czegoś z dużą ilością…
Szukałem czegoś z dużą ilością niszowych dostawców i pod tym względem się nie zawiodłem bo mają chyba wszystko co istnieje na rynku. Sama nawigacja po stronie i wyszukiwarka gier mogłaby być jednak lepsza bo czasami ciężko znaleźć konkretny tytuł bez dokładnej nazwy. Kolejny minus to brak dedykowanej aplikacji na telefon, wersja mobilna w przeglądarce działa ok ale to nie to samo co apka. Wypłata zlecona wczoraj wieczorem, dzisiaj rano już była na Skrillu więc pod tym względem są uczciwi. Dam im 4 gwiazdki na zachętę bo widać że się starają ale jeszcze trochę pracy przed nimi.
Dit is Trustpilot