SevenCasino 🌟 Top Casino België Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Leur site beugue grave sur mobile surtout quand on joue au blackjack en live c'est super. Par contre j'ai bien reçu mes 300 euros de gain apré avoir galéré avec les justificatifs de domicile. Ils ont... Toon meer

Strona mi się zawiesiła dokładnie w momencie kiedy krupierka kręciła kołem w crazy time, pokazalo mi błąd połączenia chociaż net miałem idealny. Kasa z zakładu zniknęła a support twierdzi że u nich w... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

won £175 on Reactoonz late on

won £175 on Reactoonz late on, requested it before bed, and by morning the withdrawal was gone and the balance back to pre-win. A 'system reversal', so I had to request all over again.

21 juli 2026

Big Bass Bonanza locked up on a…

Big Bass Bonanza locked up on a five-year-old Moto every time the bonus round hit. Cleared the cache, reinstalled, same thing. The agent just said to try a different browser, which I already had.

20 juli 2026

Roterende kampagner

Deres kampagner skifter hele tiden, og reglerne også. Det er nærmest umuligt at følge med i hvad der gælder hvornår. Jeg gav op, gider ikke læse side op og side ned hver uge.

Uklare kampagner

Der stod man fik free spins "hver weekend", men det viste sig kun at gælde hvis man havde sat ind et vist beløb i forvejen og brugt det samme døgn. Små detaljer, men de burde være meget tydeligere. Føler mig lidt snydt på formuleringen.

Rigtig dårlig søgefunktion

Ville finde et bestemt slot, men søgningen gav alt muligt andet med lignende navne. Ingen filtre på udviklere, ingen måde at gemme favoritter ordentligt. Det lyder småt, men når man bare vil slappe af efter arbejde, er det irriterende at bruge 10 minutter på at lede efter det samme spil hver gang.

Kedeligt layout på PC

På desktop fylder spillet kun en lille del af skærmen, resten er bannere og menuer. Det gør det svært at fordybe sig, føler mere jeg sidder på en reklameside end i et casino.

Kedelig grafik

Mange af spillene ser bare gamle og flade ud, ingen sjov grafik eller animationer, hvis man alligevel skal tabe penge kan det lige så godt se lidt lækkert ud, men her virker det hele bare gråt.

små tekniske fejl overalt

knapper der ikke reagerer første gang, sider der ikke loader helt, billeder der mangler. hver for sig er det småting, men sammen fikk det mig til at tvivle på hvor professionelt det er lavet.

Uigennemsigtige vilkår

Der står én ting i overskriften på kampagnen og noget andet i de lange vilkår, fx at en bonus er "kontant" men så alligevel låst bag omsætning, jeg bryder mig ikke om den slags tricks, så jeg er ude igen.

For små indbetalingsmuligheder

De tager ikke den betalingsløsning jeg normalt bruger, så jeg måtte rode med kortoplysninger jeg egentlig ikke havde lyst til at taste ind. Det gør det hele mindre trygt for mig. Når der findes andre casinoer med bedre betalingsmuligheder, vælger jeg nok dem i stedet.