Meerdere groepen gevolgd en cursussen gekocht maar bij Bitkoning voel ik mij echt thuis. De groep is rustig geen praatjes makers. Iedereen helpt elkaar en de informatie die dagelijks gedeeld wordt i... Toon meer
Sinds een paar maanden lid van de vip community. Een gratis leer programma gedaan en daarna de vip genomen . Mike en zijn partners zijn duidelijk en eerlijk , je leert zelfstandig analyses en pr... Toon meer
Erg goeie community met geweldige mensen! Mike en Ian is echt oprechte Guys. Ze zijn Top G van Crypto space. Het gaat ook over belangrijke andere dingen, red pill, healthy life style en nog veel me... Toon meer
Ben sinds een vier maanden lid van de Discord en ik moet zeggen het is een heel aangename community er worden wekelijks livestreams gegeven van zeer hoge kwaliteit wil je op de hoogte blijven van cryp... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bitkoning
Het meest real in de hele crypto game, goede kennis, realistisch geen loze beloftes. Alleen kei harde resultaten!
beste investering voor crypyo
Erg leerzaam en veel informatie…
Erg leerzaam en veel informatie beschikbaar, top groet Krumsel78
Wordt oprecht goede kennis gedeeld in…
Wordt oprecht goede kennis gedeeld in de community. Zeker dingen van opgestoken!
Zit nu al iets langer dan een jaar in…
Zit nu al iets langer dan een jaar in de VIP. Mega veel kennis wat je uit deze discord en livestreams kan halen. Iedereen is bereid om te helpen waardoor je jouw eigen plan kan maken. Geen onzin talk maar je wordt met je neus in de feiten gedrukt.
Greets,
Jackys souls
Top community!
Een mooie en goede community opgezet voor alle onderwerpen binnen crypto maar ook omtrent gezondheid en gym!
Kortom wil je er wat van maken probeer de VIP uit!
Sinds kort volg ik zijn instagram en…
Sinds kort volg ik zijn instagram en sociale media. Ik ben een startende crypto investeerder, maar haal zoveel kennis uit de content die Bitkoning maakt. Zeer leerzaam!
Ps. Tevens kan ik zijn mening over de corrupte Nederlandse overheid en de coronavacinaties waarderen.
Cool en toegankelijk
Mike heeft een echt gruwelijke community gebouwd waar regelmatig goede informatie wordt gedeeld over crypto maar ook over het leven en de wereld. Ik haal veel uit de livestreams en ook het gratis educatie platform.
Spreekt ervaring kennis en facts!
Spreekt ervaring kennis en facts!
Van de vele online clubjes is dit een echte community waar jij je echt kan thuisvoelen en dat is priceless.
1 Team 1 Taak
9 maanden verder en nog steeds real.
geen bs, alleen maar strijders in de VIP. we winnen samen, we verliezen samen. vrienden, like minded, broederschap.
Niet bang om een mening te geven en altijd recht toe recht aan. ben je lacking, dan hoor je het, ben je balling, dan vieren we het.
Sterker door Strijd.
VadertjeTijd
Ik volg mike al een tijdje heb deels…
Ik volg mike al een tijdje heb deels zijn crypto adviezen opgevolt en heb daar wel winst mee kunnen behalen!
Alleen moet mike ffe gaan gymmen!!!
Bijzonder knap dat Bitkoning zo een…
Bijzonder knap dat Bitkoning zo een leuke community heeft kunnen opbouwen. Mensen helpen elkaar geen 1 vraag is te gek. Daarnaast ook nog de scherpe analyses van Cas en Omejan, deze zijn erg waardevol.
Ben je echt geïnteresseerd in crypto en ook maatschappelijk/politiek dan is dit de juiste plek.
Wie weet komen we elkaar tegen in de community!
Ciao PokeSneak
De gratis cryptocursussen zijn enorm…
De gratis cryptocursussen zijn enorm goed. Er wordt veel informatie gegeven waar je bij anderen geld voor zou moeten betalen. De gratis streams zijn ook top!
Topmateriaal!
Vip Community
Begonnen met het volgen van mike ongeveer 6 maanden terug eerst tijdje wat rondgekeken begonnen aan de cursus en ongeveer 1 maand terug de vip gejoint. En je krijgt gelijk een warm welkom van het Team en alle andere Members dat is een fijn gevoel om binnen te komen.
Ik volg Mike al een tijdje en vind hem…
Ik volg Mike al een tijdje en vind hem een top gozer! Los van het feit dat hij een GRATIS en legit waardevolle cursus aanbied voor beginners en een stap daarboven, bied hij ook een geweldig community aan waar hij zorgvuldige analyses uitvoert live waar je mee kan kijken hoe en wat.
Zeer leerzaam! Voor mijn ervaring 5/5 sterren.
Mijn ervaring bij bitkoning vip is goed…
Mijn ervaring bij bitkoning vip is goed omdat je er elke dag leert. Je krijgt 2 gratis cursussen waarmee je eerst aan de slag gaat voordat je crypto gaat kopen eigenlijk. Je krijgt daar informatie over de charts take profit momenten instap uitstap elke maandag woensdag en zondag is er ook een live technische analyse op maandag woensdag hoe de markt ervoor staat en zondag over hoe het de afgelopen week is gegaan en wat er de komende week te wachten staat voor crypto of je nou ervaren bent of juist helemaal niet je leert elke dag bij en je wordt snel opgenomen in de groep daarom is dit voor mij de beste groep om in te zitten
zalige community/eigenaar is minder
De community is zeer warm. Toffe mensen en iedereen staat klaar voor elkaar! Persoonlijk vind ik het jammer dat Mike zeer rap omslaagt op zijn leden.
Andere mensen hun mening wordt zeer rap afgeblaft en niet geaccepteerd. Je wordt bijna verplicht hun mening/plan te volgen. Dat terwijl die steeds zegt DYOR en leer zelf bij, gooi het in de groep. Ga je weg ben je meteen een "brokie" en heb je geen geld meer.
Ik vind/heb gezien dat doorheen mijn periode in de groep veel mensen zijn weg gegaan juist door deze reden. je wordt niet geaccepteerd als je een andere mening hebt als "bitkoning" zelf. het ego is gegroeid samen met zijn community. iedereen die voor zichzelf denkt en niet blindelings volgt als een hond gaat weg (wordt afgeschilderd meteen in de groep) of gebruikt deze zoals het in mijn ogen hoort om de basics van crypto te leren kennen. Dat terwijl meer als de helft van hun community in de min staat door hun calls. on top of that selled deze man zijn alt coins op de bodem wanneer hij bang krijgt. Dit spreekt alles tegen waar hij zeg maar voor staat.
voor een beginnend crypto persoon is deze groep zeer goed maar eens dat je de basics hebt is het beter dat je weg gaat.
nogmaals echt helemaal niets op de community zelf! warme mensen en toffe kerels.
Jammer dat de eigenaar het zicht op zichzelf is verloren en boven de grond is beginnen zweven.

Antwoord van bitkoning.nl
Join en stop met twijfelen! 😄
Enthousiast? Join en stop met twijfelen! 😄
Ontdekte Mike (@Bitkoning_) op Insta en zijn kijk op de wereld sloot gelijk aan bij die van mij. Paar goede calls met Profit gepakt vanaf zijn Insta en besloten om dan ook te gunnen en lid te worden van de VIP. 🚀
Direct Betaald!💸 Nog voordat ik startte met de superhandige GRATIS cursus (dikke shoutout!!) en overige content in de VIP...
Het was gelijk duidelijk: OOK als je al ervaring in Crypto en de markt hebt, toch een aantal mooie take outs kunnen pakken.👨🏫
Hoe nu na een ruim half jaar? IK WIL NIET MEER ANDERS! 🙌 De Discord-groep voelt als thuiskomen, ondanks dat ik tot op heden zelf niet super actief heb meegepraat! 🏡
Een ongelofelijke mix van toptalent – ieder draagt z'n unieke kracht bij en samen spotten we gouden kansen! 🎯 Maar er wordt ook dik gelachen en chillen comments gemaakt 😁😂.
Inkoopmomenten, vlijmscherpe TA, en nieuws dat NU relevant is – we hebben het ALLEMAAL! 🌍
Mijn crypto-vuur? BRANDT HARDER DAN OOIT! 🔥 Één visie, elkaar optrekken, constant groeien... dit is magie! ✨
Echt, Mike, de hele crew en alle VIP members:
JULLIE MAKEN HET VERSCHIL! DANK! 🙏
D-Cube
Afzetters die direct een incasso bureau…
Afzetters die direct een incasso bureau inschakelen bij openstaande betalingen, normaliter klinkt dit vrij logisch als je diensten gebruikt en afneemt, in mijn geval heb ik een account aangemaakt en nooit gebruik gemaakt van het hele systeem. Erg jammer dat er zo zaken wordt gedaan.

Antwoord van bitkoning.nl
Veel beloftes, weinig inhoud.leuk voor ontwetenden.
Toen ik lid werd van de bitkoning.nl community en de masterclass volgde, had ik als beginnende crypto-trader best hoge verwachtingen. De masterclass zelf was vrij amateuristisch opgezet, maar ik kon er als beginner wél wat van opsteken. Helaas hield het daar grotendeels op.
De leider van de community, Mike (Bitkoning), kwam zelden met goed onderbouwde analyses. Tijdens de live sessies ontbrak iedere vorm van structuur en voorbereiding. Vaak werden deze sessies opgestart terwijl hij onder invloed van wiet was, en als er niets te melden viel, werd er doelloos door Twitter en YouTube gescrold. Inhoudelijke technische analyses? Die waren er nauwelijks.
Opvallend was dat juist de meer ervaren leden de waarde toevoegden aan de groep. Van hen heb ik nog het meeste geleerd, maar helaas zijn ook zij inmiddels vertrokken. De groep raakt steeds leger, terwijl nieuwe leden blijven instappen op basis van mooie beloftes op social media.
Er wordt sterk gehamerd op “zelf leren traden”, maar eerlijk gezegd leer je in deze community niets dat je niet gratis via YouTube kunt vinden. Sterker nog: Mike zelf lijkt nauwelijks ervaring te hebben met actief traden en beperkt zich vooral tot spotposities. De ‘coin calls’ vanuit zijn kant hebben veel mensen flinke verliezen opgeleverd. Verantwoordelijkheid? Die wordt ontweken via disclaimers. Formeel correct, maar moreel discutabel.
Kritiek — zelfs wanneer die netjes en inhoudelijk onderbouwd is — wordt niet gewaardeerd. Je wordt simpelweg uit de Discord gegooid als je een andere visie hebt dan Bitkoning zelf. Dat zegt voor mij genoeg.
Ik ben blij dat ik op tijd mijn eigen inzichten heb ontwikkeld en de groep heb verlaten. De VIP-groep biedt simpelweg geen meerwaarde. Het is vooral een plek waar beginners tegen betaling afhankelijk worden gehouden van slechte informatie en loze beloftes. Dat voelt niet alleen zonde van je geld, maar ook behoorlijk misleidend.
Ik raad deze community dan ook sterk af. Er zijn veel betere, gratis alternatieven waar je als beginnende crypto-trader wél echt wijzer van wordt.