Meerdere groepen gevolgd en cursussen gekocht maar bij Bitkoning voel ik mij echt thuis. De groep is rustig geen praatjes makers. Iedereen helpt elkaar en de informatie die dagelijks gedeeld wordt i... Toon meer

Sinds een paar maanden lid van de vip community. Een gratis leer programma gedaan en daarna de vip genomen . Mike en zijn partners zijn duidelijk en eerlijk , je leert zelfstandig analyses en pr... Toon meer

Erg goeie community met geweldige mensen! Mike en Ian is echt oprechte Guys. Ze zijn Top G van Crypto space. Het gaat ook over belangrijke andere dingen, red pill, healthy life style en nog veel me... Toon meer

Ben sinds een vier maanden lid van de Discord en ik moet zeggen het is een heel aangename community er worden wekelijks livestreams gegeven van zeer hoge kwaliteit wil je op de hoogte blijven van cryp... Toon meer

• Aelbrechtskolk 45 B01, 3025HB, Rotterdam, Nederland

• bitkoning.nl

Houd rekening met het volgende

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Erg goeie community met geweldige…

Erg goeie community met geweldige mensen! Mike en Ian is echt oprechte Guys.
Ze zijn Top G van Crypto space.
Het gaat ook over belangrijke andere dingen, red pill, healthy life style en nog veel meer! Ook puur gezelligheid.
Username: tolicus

26 februari 2025

Zakkenvuller en zogenaamd incasso…

Innemer en zogenaamd incasso bureau achter je aan sturen omdat je zogenaamd niet betaal. In de volksmond heet dit niet oprecht handelen. Geloof niet in die sekte achtige praatjes, gaat je geld kosten

Ga deze beoordeling ook niet aanpassen omdat reactie echt om te huilen is, ver uit de buurt blijven. Alles het mijnheer Bitkoning niet bevat rapporteert hij de beoordeling, goeroe

4 januari 2025
Logo bitkoning.nl

Antwoord van bitkoning.nl

Beste X Odi,

Er is geen spake van dat je "zogenaamd" niet betaald hebt. Je hebt diensten afgenomen en deze niet betaald.

Wij werken met een geautomatiseerd boekhoudsysteem en een gerenommeerd incassobureau. Zij schrijven je niet zomaar of onterecht aan. Ik zou je dan ook adviseren je betaalverplichtingen gewoon te voldoen.

Het enige wat je nu geld kost, is het niet nakomen van je eigen verplichtingen.

100% aanrader

Zonder enige kennis is de wereld van crypto voor velen een te hoge drempel. De verdiensten zijn hoog, maar de risico's zijn van hetzelfde niveau. Bitkoning heeft de skills en ervaring om je op een veilige en ook leuke manier door het moeras van de crypto heen te loodsen. Hij neemt uitgebreid de tijd voor kennismaken en is gewoon een down-to-earth guy. Geen spijt van en is een 100% aanrader als je op het punt staat om je te verdiepen in deze zeer lucratieve business.

14 januari 2024

Lauwe gast

Lauwe gast! Veel gehad aan zijn masterclass. Momenteel nog zoekende waar ik mijn sterke punten heb in crypto traden maar heb in ieder geval veel kennis opgedaan.

12 januari 2024

De masterclass is zelfs voor mensen…

De masterclass is zelfs voor mensen zonder kennis van cryptho makkelijk en goed te begrijpen. En daarbij heeft t mij erg goed geholpen ook door de goede feedback die je bij de bitkoning heb. Ik zou iedereen die wil starten met cryptho deze curses aan raden.

23 december 2023

Erg goede en uitgebreide masterclass…

Erg goede en uitgebreide masterclass voor mensen die zich willen verdiepen in de wereld van het traden en crypto. Naar mijn mening voelt de bitkoning masterclass erg compleet aan. Alle onderwerpen van technische en fundamentele analyse tot aan trading pychologie en digital assets worden uitgebreid behandeld met een simpele uitleg. De curus heeft 20+uur aan content en er is via whatsapp goede support vanuit de makers voor als je nog met eventuele vragen zit over de inhoud van de masterclass.

30 november 2022