Bjelin Sweden Reviews 1.265

TrustScore 3.5 uit 5

3,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde 4st trösklar och skrev i meddelandefältet där jag bad dem skicka samma dag om möjligt då de fanns i lager (gjorde beställning 08:00). Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag behövde komplettera med mer av erat Misty white och kontaktar såväl er som Golvpoolen över mail. Ni säger modellen utgått trots att jag hittar den när jag besöker erat lager i Helsingborg. Så ni b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Förstklassigt bemötande i showroom

Förstklassigt bemötande i showroom. Riktigt fina golv!

25 augustus 2024

Hej Beata,
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök i vårt showroom, det ska jag meddela personalen. Vi hoppas läggningen av ditt golv gått bra!
Varmt välkommen tillbaka för frågor om eftervård eller tips för ditt golv.

Informativ personal

Informativ personal, de kan sina produkter

24 augustus 2024

Hej Kristina,
Roligt att du är nöjd med vårt bemötande. Vi strävar alltid att vara uppdaterade med ny kunskap om våra produkter för att ger er kunder bäst information och tips.
Varmt välkommen tillbaka till oss!

Bra bemötande

Bra bemötande

22 augustus 2024

Hej Åke,
Kul att du är nöjd med vår personals bemötande, det ska jag meddela vidare! Vi hoppas eftervården av ditt golv gått bra och du är varmt välkommen tillbaka för frågor eller tips.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt till svar och hjälp

Snabbt till svar och hjälp. Kunnig personal med ett bra bemötande. Mycket nöjd med rådgivning, köp och sedan hjälp vid en mindre transportskada.

21 augustus 2024

Hej Marcus,
Så härligt att du är nöjd med vår personals bemötande, det meddelar jag vidare! Vi strävar alltid efter att vara så kunniga och uppdaterade på ny information om våra produkter för att guidea er kunder rätt.
Hoppas golvet gått bra att lägga och välkommen åter för frågor eller nya köp i framtiden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt bra bemötande av kundservice

Otroligt bra bemötande av kundservice. Vi fick svar på alla frågor plus annan bra information.

9 augustus 2024

Hej Lirijona,
Vad kul att höra att du är så nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att vara uppdaterade och kunniga om våra produkter för att ge kunder bäst tips samt information.
Vi hoppas golvet gått bra att lägga och ni är varmt välkomna tillbaka.

Hej Marika,
Roligt att höra att du är nöjd med vår service, det ska jag meddela vidare. Vi hoppas rengöringen av ditt golv gått bra. Du är varmt välkommen att återkomma om du har frågor om eftervård av vårt golv!

Snygga

Fina plankor, tyvärr några med repor. Frakten är någon gång mellan 07-17 vilket var hopplöst med då man måste vara hemma hela tiden ringer 5 min innan

28 juli 2024

Hej Felix,
Väldigt roligt att höra att du är nöjd med utseendet på våra produkter! Du kan alltid reklamera om de inte håller kvaliteten.
Vi önskar att vi kunde styra frakttider mer men tyvärr ligger de utanför vårt ansvar.
Varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Många golv helt slut och går inte att…

Många golv helt slut och går inte att beställa..

23 juli 2024

Hej Felicia,
Vad tråkigt att höra att golvet du söker inte finns hemma just nu. Av våra 140 olika golv är det 9 som saknas i lager. Så snart dessa finns åter i lager kan man beställa av dessa golv också 🤗 Eventuella frågor om leveranstider kan mina kollegor på kundtjänst besvara vid kontakt.
Välkommen åter!
Weronica, Bjelin Kundservice

Snabbt och enkelt.

28 juli 2024

Hej Ian,
Vi strävar alltid efter snabba leveranser, så det är roligt att du är nöjd! Vi hoppas behandlingen av vårt golv gått bra för dig.
Välkommen att återkomma om du har frågor om eftervård av vårt golv.

Hej Annelie,
Roligt att du är nöjd med vår säljare, det ska jag meddela dem! Vi hoppas läggningen av ditt golv gick bra.
Varmt välkommen att årerkomma om du har frågor om våra golv eller efterbehandling.

Hej Anita,
Vad roligt att du är så nöjd. Hoppas städningen av vårt golv gått bra! Återkom gärna om du har funderingar om våra tillbehör eller behöver tips för ditt golv.

Bra showroom ,trevlig personal

Bra showroom ,trevlig personal

11 juli 2024

Hej Robert,
Vad roligt att du besökt vårt showroom och att besöket levde upp till dina förväntningar, det ska jag meddela vidare till personalen.
Varmt välkommen tillbaka!

Smidigt och bra

Smidigt och bra

8 juli 2024

Hej Anneli,
Roligt att du är nöjd med oss! Vi hoppas golvet levde upp till dina förväntningar.
Varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte golv på kampanj till bra pris

Köpte golv på kampanj till bra pris, dessutom väldigt snabb leverans!

9 juli 2024

Hej Lasse,
Alltid kul att höra kunder som är nöjda med vår fulla service.
Vi hoppas golvet gick fint att lägga. Du är varmt välkommen om du har några frågor om eftervård av golvet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lätt att handla och snabb leverans!

Lätt att handla och snabb leverans!

8 juli 2024

Hej Anna,
Tack för ditt fina omdöme! Vi hoppas dina rengöringsprodukter fungerat som önskat. Du är välkommen att återkomma om du har frågor eller behöver tips om dessa.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa rekommendationerMycket trevligt bemötande i Göteborgs…

Mycket trevligt bemötande i Göteborgs Showroom med mycket bra tips o information. Det var inte svårt att bestämma sig. Snabb leverans. Golven är så fina. Jag rekommenderar er varmt!

9 juli 2024

Hej Inger,
Tack för din fina recension och kul att vi har kunnat ge dig en så bra totalupplevelse. Vi försöker alltid vara så uppdaterade på tips och information för att ge er kunder den bästa informationen som möjligt.
Välkommen att återkomma med frågor om golv eller rengöringsprodukterna!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ni svarar inte på telefon och har inget…

Ni svarar inte på telefon och har inget meddelande om sommarstängt.

10 juli 2024

Hej Marcus,
Vad tråkigt att höra att du inte lyckades komma i kontakt med oss i sommar - vi har inte haft sommarstängt, men något längre svarstid än vanligt i samband med sommaren. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor 🤗
Weronica, Bjelin Kundservice

Fick golvet levererat på 1 dag

Fick golvet levererat på 1 dag, otroligt nöjd!

10 juli 2024

Hej Ellen,
Vad roligt att du är nöjd med vår snabba leverans. Hoppas golvet mötte era förväntningar och att ni är nöjda med produkten!

Endast, helt enkelt ok

7 juli 2024

Hej Roine,
Vad kul att du är nöjd med vår snabba leverans. Välkommen åter!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.