Bjelin Sweden Reviews 1.267

TrustScore 3.5 uit 5

3,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde 4st trösklar och skrev i meddelandefältet där jag bad dem skicka samma dag om möjligt då de fanns i lager (gjorde beställning 08:00). Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag behövde komplettera med mer av erat Misty white och kontaktar såväl er som Golvpoolen över mail. Ni säger modellen utgått trots att jag hittar den när jag besöker erat lager i Helsingborg. Så ni b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Otroligt sen leverans

Otroligt sen leverans, trots att man betalt i förskott och betalningen bekräftats på torsdagen, så har vi inte fått parketten en vecka senare, trots att vi har påpekat att det är extremt bråttom med denna leverans, då huset skall överlämnas till kunden och det saknades parkett för att kunna färdigställa huset.
Det var trots allt röd dag på fredagen, så någon dags ytterligare fördröjning hade varit acceptabelt, men leveranstiden är ändå under all kritik.

28 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er uten tvil den dårligste…

Dette er uten tvil den dårligste kundebehandlingen jeg har opplevd.

Dere påstår at dere ikke finner meg som kunde, og at vi ikke har hatt kontakt. Gulvet er kjøpt gjennom deres underleverandør i Norge, og at det ikke vises i deres svenske system er deres interne problem, ikke mitt.

Jeg kan dokumentere kjøpet med kvittering på 130.000 kr, og dere kan også kontakte deres egen samarbeidspartner for bekreftelse. Likevel velger dere å avvise saken.

At dere samtidig hevder at dere ikke leverer gulv til Norge, er direkte misvisende, da leveringsadressen i min ordrebekreftelse samsvarer med informasjon dere selv oppgir offentlig.

Dette fremstår som uprofesjonelt, useriøst og i verste fall villedende praksis. Jeg opplever dette som ren ansvarsfraskrivelse og en fullstendig uakseptabel opptreden.

Styr unna

5 mei 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fina Golv

Fina Golv. Men problem med leverans.

Hej Oskar!
Tack för ditt omdöme och roligt att höra att du är nöjd med golven.

Vi beklagar att du upplevt problem med själva leveransen. Vi kan dock inte se att du varit i kontakt med vår kundtjänst gällande detta - annars hade vi gärna hjälpt dig med kontakten med speditören!

Enligt information från transportören fick de inget svar vid de första kontaktförsöken inför leveransen. De senare kontaktförsöken lyckades dock, och leveransen kunde därefter genomföras efter att godset väntat på terminalen i ungefär en vecka till följd av utebliven kontakt.

Vi har samtidigt förståelse för att fördröjningen upplevdes frustrerande och tar med oss din feedback vidare.

Välkommen åter!

Veldig skuffet over sluttresultatet

Veldig skuffet over sluttresultatet. Alt måtte gåes over av Fagfolk rett etterpå

10 april 2026

Hej Dag,

Vi kan tyvärr inte hitta någon order, reklamation eller tidigare kontakt kopplad till dig hos bjelin.se. Vår webshop, som du recenserar här, är endast verksam i Sverige och vi säljer eller levererar inte produkter till Norge.

Mot bakgrund av detta har vi anledning att tro att omdömet avser ett annat bolag och inte Bjelin International AB, som ansvarar för bjelin.se. Vi har därför bett Trustpilot att undersöka ärendet närmare.

Om du menar att recensionen gäller ett köp via bjelin.se är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice med ordernummer och ytterligare information, så att vi kan hjälpa dig vidare och undersöka saken närmare.

Ange gärna ”Trustpilot Review” i ämnesraden för att säkerställa att ärendet hamnar hos rätt handläggare. Tack på förhand för din hjälp.

Lureri

Lureri og tull

21 augustus 2025

Hej Consumer,

Fantastisk service

Fantastisk service

11 april 2026

Hej Anna!
Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med servicen och uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka!

Styr unna.

Styr unna...kunden min, en snill eldre dame på 83 år skulle renovere hele huset. Vi landet på at Bjelin ble det beste alternativet for henne. Men, dette er noe av det værste jeg har lagt på mine snart 20 år som tømrer. Allerede innen noen dager var gulvet skeivt og knirkete, og med flekker flere plasser. Og måten de behandlet kunden på var forferdelig dårlig. Styr unna!

Hej Stian T,

Elendig kvalitet,

Elendig kvalitet, gulvet står ikke til forventingene.
Tåler så å si ingenting, anbefaler alle på det sterkeste å holde seg unna.

20 november 2025

Hej Remi Andersen,

Helt elendig

Helt elendig, gulvet står ikke til forventninger. Veldig dårlig kundeservice da de ikke vil gjøre opp for sine feil, frasier seg alt av ansvar..

9 september 2025

Hej J.K,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Står ikke til forventningene og tåler…

Står ikke til forventningene og tåler lite.

24 april 2026

Hej Emil,

Vi la 250m2 med bjelin gulv

Vi la 250m2 med bjelin gulv. Bare etter noen uker så vi store sksder i gulvet og det står ikke til forventningene. Styr unna!!

All dialog med bjelin har vert en katastrofe. De ønsker ikke og tilfredstille kunden. Skuffende og en ekstremt dyr opplevelse.

19 juni 2025

Hej Silje Olden Pettersen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fram tills idag så har jag bara goda…

Fram tills idag så har jag bara goda omdömen gällande hur de hanterar min frågor och hur de visat på professionalism.

8 april 2026

Hej Urban!
Tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att höra att du upplever att dina frågor har hanterats på ett professionellt och bra sätt. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela din upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen – vi hoppas att proverna har varit till god hjälp i beslutsprocessen inför ditt nya golvprojekt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick de prover jag beställt inom rimlig…

Fick de prover jag beställt inom rimlig tid

Hej TI!
Tack för din feedback! Vad bra att höra att proverna kom fram inom rimlig tid. Vi strävar alltid efter smidiga och pålitliga leveranser. Välkommen att beställa igen!

25 maart 2026

Hej Timo,
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Varmt välkommen att handla hos oss igen!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Alldeles för lång tid för att få ett…

Alldeles för lång tid för att få ett prov. Provet bra när det till slut kom. Beställde prov då det ej fanns i butik i närheten för att se men hade bråttom att beställa golv då ska det ej ta en vecka att få ett prov.

3 maart 2026

Hej Ulrika,

Tack för din feedback. Vi beklagar att det tog längre tid än du förväntade dig att få provet. Vi förstår att det kan vara frustrerande, särskilt när man behöver fatta ett beslut snabbt.

Vad bra att höra att provet motsvarade dina förväntningar när det väl kom fram. Vi tar med oss din synpunkt kring leveranstiden för prover och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranser.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Fina produkter som Bjelin erbjuder

Fina produkter som Bjelin erbjuder. Och mycket bra information, som jag värdesätter stort.

18 februari 2026

Hej Mikael,

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du uppskattar både våra produkter och informationen vi delar. Vi lägger stor vikt vid att ge tydlig och relevant information så att det ska vara enkelt att göra rätt val.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Långsam leverans.

Ni kanske skulle lämna över varan till distributören också. Status sedan 4 mars: Vi väntar på överöämnande av varan.

27 februari 2026

Hej Erik,

Tack för din feedback.

Vi vill gärna förtydliga statusen i spårningen. Transportören får en bokning och information om leveransen först när varan är packad och redo för upphämtning hos oss. Texten “Vi väntar på överlämnande av varan” kan därför tyvärr bli lite missvisande från speditörens sida, eftersom det i praktiken innebär att vi väntar på att de ska hämta upp försändelsen för vidare transport till dig.
Har du fortfarande frågor kring din leverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna.

Välkommen åter!

Lång leveranstid

Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har beställt grejer från USA som kommit hem snabbare.
Men det var fina trösklar när de väl kom.

19 februari 2026

Hej Alex!

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att du uppskattade trösklarna när de väl kom fram.

Jag vill samtidigt be om ursäkt för att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi hade godset färdigt för transport redan dagen efter din beställning, men tyvärr bokade speditören inte upphämtning förrän den 25/2, och leveransen nådde dig dagen därpå den 26/2. Vi ser över våra rutiner för att bättre följa upp med speditörer i framtiden.

Tack igen för din feedback och varmt välkommen åter!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hade förväntat mig lite mer ödmjukhet…

Hade förväntat mig lite mer ödmjukhet och förståelse för min situation. Först säljer ett parti REA golv och sedan får man information om att det finns inga trappnosar längre. Version 1.0 är nu 3.0! Hur ska man ha koll Pa det som konsument som inte köper golv varje vecka??

15 februari 2026

Hej Kai!

Tack för din feedback. Vi har full förståelse för din situation, även om vi tyvärr inte har någon annan lösning än att returnera de felaktiga listerna.

Golvet du har köpt är en tidigare produktversion (Bjelin 2.0) som har utgått ur sortimentet, vilket är anledningen till att det såldes via outlet. De trappnosar som var kompatibla med detta golv såldes ut i samma outlet och finns tyvärr inte längre kvar.

Våra nuvarande tillbehör är framtagna för dagens 3.0-sortiment, och på produktsidan för trappnoserna anges vilka produktversioner de är kompatibla med.

Vi beklagar återigen att vi i detta fall tyvärr inte kan hjälpa till med en trappnos som passar.

Beställde golvprover

Gjorde valet av golv lättare. Dock lång leveranstid.

18 januari 2026

Hej Hanna!
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att golvproverna gjorde valet enklare 😊
Vi tar samtidigt till oss din synpunkt kring leveranstiden och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra flöden. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det hjälper oss att bli bättre. Välkommen åter!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.