Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Beställde 4st trösklar och skrev i meddelandefältet där jag bad dem skicka samma dag om möjligt då de fanns i lager (gjorde beställning 08:00). Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag behövde komplettera med mer av erat Misty white och kontaktar såväl er som Golvpoolen över mail. Ni säger modellen utgått trots att jag hittar den när jag besöker erat lager i Helsingborg. Så ni b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.
Kanongatan 86, 254 67, Helsingborg, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Skulle være ett produkt som var det beste av parkett og laminat, men har bare de værste egenskapene. Suger vann, riper lett og blir veldig fort stygt. Angrer

Antwoord van Bjelin Sweden
För ungefär ett år sedan flyttade vi in i vårt nybyggda hus där vi valde att lägga golv från Bjelin. Vi fastnade för deras marknadsföring om ett slitstarkt, härdat parkettgolv som skulle vara särskilt tåligt – något vi ansåg passade perfekt för en småbarnsfamilj med mycket aktivitet i hemmet.
Redan efter ett halvår började vi märka att golvet lyfte på flera ställen. Dessutom har det uppstått repor och märken av de mest vardagliga saker – något man absolut inte förväntar sig av ett golv som beskrivs som extra slitstarkt. Idag, ett år senare, har vi mängder av smårepor och ett golv som är ojämnt och har börjat släppa i flera områden.
Vi fick till slut en inspektion från Bjelin, men istället för att ta ansvar lades all skuld på installationen, luftfuktigheten och värmen – bland annat på grund av våra stora fönsterpartier och golvvärme. Det är faktorer som golvet enligt deras egen produktinformation ska vara anpassat för. Vi hade förväntat oss ett golv som klarar av vardagen, men tyvärr har upplevelsen varit raka motsatsen.
Vi är mycket besvikna och känner oss lurade av både marknadsföringen och den bristande kundservicen. Det här är inte ett golv jag skulle rekommendera till någon – särskilt inte om du har barn, golvvärme eller helt vanliga krav på kvalitet och hållbarhet.
Efter att detta hänt oss har vi dessutom kommit i kontakt med andra familjer som valt samma golv från Bjelin – och upplevt precis samma problem med både kvaliteten och företagets ovilja att ta ansvar. Det känns som ett återkommande mönster, vilket gör oss ännu mer tveksamma till både produkten och varumärket.

Antwoord van Bjelin Sweden
Vi skulle köpa list mellan två golv från

Antwoord van Bjelin Sweden
Fick tipset om ert golv av min svärson som är snickare.

Antwoord van Bjelin Sweden
Smidog leverans och bra produkt för att skura golvet, blev inga skurmärken efteråt.

Antwoord van Bjelin Sweden
Fick en mindre chock när golvet anlände och inte alls såg ut som på bilderna, men det visade sig att översta plankan låg med undersidan upp. Annars var det helt perfekt!

Beställde golvrengöring på nätet . Snabb o enkel hemleverans

Antwoord van Bjelin Sweden
Bra service med att skicka provbitar så man kan ser golvet i natura

Antwoord van Bjelin Sweden
Sämsta golvet. Fläckar och märken överallt trotts att vi behandlat med skyddsmedel som dom rekommenderat.
Man kan inte spilla en droppe utan att det syns. Försökt reklamera, men Bjelin hänvisar till golv poolen och golv poolen till Bjelin. Personen jag prata med på Bjelin var inte tillmötesgående det minsta.
Skyllde allt på oss, hur man lever och hur man vårdar sitt golv.
Vi är två vuxna med en vuxen dotter, lever inte särskilt vilt eller hänsynslöst.
Enligt dom ska golvet hålla i 30 år…det måste vara om man inte använder det.
Ett dyrt golv som inte är värt sitt pris och dåligt bemötande när man ifråga sätter.
Jätte besvikna. Helt enkelt katastrof till priset det kosta.
Kommer inte exakt ihåg datum när vi upptäckte att golvet var dåligt.
Men märkte ganska tidigt.
Ringde Bjelin innan garantin gick ut.

Antwoord van Bjelin Sweden
Lees meer over geverifieerde reviews.