Bjelin Sweden Reviews 1.266

TrustScore 3.5 uit 5

3,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde 4st trösklar och skrev i meddelandefältet där jag bad dem skicka samma dag om möjligt då de fanns i lager (gjorde beställning 08:00). Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag behövde komplettera med mer av erat Misty white och kontaktar såväl er som Golvpoolen över mail. Ni säger modellen utgått trots att jag hittar den när jag besöker erat lager i Helsingborg. Så ni b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super snabb leverans

Super snabb leverans. Gods soskadat och precis som beställt.

21 augustus 2025

Hej J-O!
Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att allt kom fram som det skulle. Varmt välkommen att beställa från oss igen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb och bra service att erbjuda…

Snabb och bra service att erbjuda prover.

Hej Ulf,

Tack för ditt fina omdöme!
Vi hoppas att proverna har hjälpt dig komma fram till ett bra beslut i valet av ditt nya golv. Vi finns alltid här om du behöver vägledning.

Allt gick smidigt

Allt gick smidigt

7 augustus 2025

Tack för ditt fina omdöme!
Vi hoppas att reparationsprodukterna ska göra nytta för ditt golv. Om du behöver hjälp/rådgivning i dess användning, är du välkommen att kontakta vår support.

Otroligt dåligt kvalitet!

Otroligt dåligt kvalitet!
Köp inte golv härifrån, vi har haft vårt golv från Bjelin sen december 2019 men utgår man från golvet så tror man att det är 20år gammalt golv. Efter bara några månader var det massor av hål och sjukt mycket repor, trots att vi knappt hade möbler. Sjukt dålig respons också!

19 april 2025

Hej Cheyenne,

Såklart är det tråkigt att du inte är nöjd med ditt golv, då vi alltid önskar att alla kunder ska kunna hitta sitt drömgolv hos oss.
Jag kan inte se att din recension är kopplat till ett ärende hos oss och du får gärna återkomma via mail till vår support (support@bjelin.se) så vägleder vi gärna dig vidare för att se vad som gått snett med golvet.

Bra service med provbitar

Bra service med provbitar. Snabb hantering.

Hej Ulf,

Tack för ditt fina omdöme!
Att beställa provbitar från oss ska vara det enkla i beslutsprocessen. Vi finns alltid här om du behöver guidening och vägledning till ett bra beslut.

Bara provbit

Bara en Provbit

Hej Bosse,

Tack för ditt fina omdöme!
Vi hoppas provbiten kunde hjälpa till i ditt beslutsfattande och vi finns alltid här om du behöver hjälp vidare i processen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans men trist att ni tar…

Snabb leverans men trist att ni tar betalt för frakt när jag handlar för över 1000 kr.

28 juli 2025

Hej Eva,

Tack för ditt fina omdöme om snabb leverans!
Vi tar alltid ut en fraktkostnad för våra sändningar oavsett om det är prover, underhållsprodukter eller golv.

Varmt välkommen tillbaka när lagret av rengöringsprodukter tar slut.

Bra och snabbt

23 juli 2025

Hej Amanda,

Tack för ditt omdöme!
Vi hoppas provbitarna gjorde dig klokare och ledde till ett bra val. Vi finns alltid här om du behöver ha hjälp i beslutsfattandet om ditt nya golv!

25 juli 2025

Hej Thomas,
Tack för ditt omdöme!
Att beställa prover och välja golv hos oss ska vara enkelt, och såklart vill vi att leveransen ska vara smidig. Om du behöver rådgivning i beslutsfattandet får du gärna höra av dig till vår support.

Snabbt

Snabbt, smidigt och enkelt.

14 juli 2025

Hej Henrik,

Tack för ditt fina omdöme!
Att beställa prover och välja golv hos oss ska vara enkelt. Om du behöver med rådgivning i beslutsfattandet får du gärna höra av dig till vår support.

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans, snyggt golv.

5 juli 2025

Hej Rickard,

Suveränt med den snabba leveransen och tack för ditt fina omdöme om golvet. Vi finns alltid här om du behöver råd om läggning, underhåll eller mer golv.

Önskar dig en fin dag!

Antwoord van Bjelin Sweden

Tack för ditt fina omdöme. Vi strävar alltid att leverera kvalitativa produkter med en grym finish. Hoppas du kommer vara nöjd med ditt golv en lång tid framöver.

Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Funkade fint att få hem proverna

Kom snabbt och va bra att se provbitarna i verkligheten

21 juni 2025

Hej Staffan!
Vad roligt att höra att proverna kom fram snabbt och att det var till hjälp att se dem i verkligheten. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver vidare hjälp – vi finns här för dig!

Varning

Varning! Väldigt dålig kvalitet och ingen hjälp trots garanti. Jag köpte laminatgolv härifrån för bara två månader sedan, och de har redan börjat spricka – helt av sig själva, utan någon särskild belastning eller slitage. Jag har aldrig varit med om så känsligt golv tidigare. Det verkar vara väldigt låg kvalitet.

Trots att jag har garanti på produkten, ville företaget inte hjälpa mig eller ta ansvar. Jag blev helt enkelt ignorerad när jag försökte få hjälp.

Jag rekommenderar verkligen inte att köpa golv härifrån. Väldigt dålig kvalitet och dålig kundservice. Köp någon annanstans om du vill ha hållbara produkter och bli bemött som kund.

23 juni 2025

Hej Yasemin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att du känner dig så besviken. Vi tar alla våra reklamationer på allvar och följer tydliga rutiner, inklusive bedömning av oberoende besiktningsman när det behövs.

Jag förstår i ditt ärende att du inte är nöjd med vår reklamationsavdelnings beslut om att reparera skadorna med ett kostnadsfritt lagningskit och att du vill gå vidare med din reklamation. Jag rekommenderar då att du vänder dig till en oberoende besiktningsman certifierad av GBR (Golvbranschens Riksorganisation) för en oberoende bedömning – vi följer alltid deras utlåtanden.

Såklart är det tråkigt att vår produkt inte har motsvarat dina förväntningar. Jag beklagar din missnöjdhet för både produkt och hantering av ärende.

Emma, Bjelin Kundservice

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lite lång leveranstid för en provbit…

Lite lång leveranstid för en provbit parkett

26 mei 2025

Hej Magnus!
Tack för din återkoppling! Vi förstår att väntan kan kännas lång, särskilt för en provbit. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider och hoppas att du ändå är nöjd med provet när det väl kom fram. Tack för ditt tålamod!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans men kunde skickat brev…

Snabb leverans men kunde skickat brev istället för utlämning hos ombud

26 mei 2025

Hej Patrik!
Tack för din feedback! Vi är glada att leveransen gick snabbt, men tar till oss din synpunkt kring leveranssättet. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder, och ska se över om brevleverans kan vara ett alternativ för liknande försändelser framöver. Tack för att du hörde av dig!

Kanonbra

Kanonbra! Fick mina golvprover som jag önskade mig !

17 mei 2025

Antwoord van Bjelin Sweden

Vad härligt att höra – stort tack för din återkoppling! Vi är glada att dina golvprover kom fram som önskat. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver vidare hjälp i valet av golv. Lycka till med ditt projekt! 🌟

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Var lite förvirrandebara lite diam då lev tid var i…

Var lite förvirrande då lev tid var i princip omgående sen i orderbekräftelsen står det 1-7 dagar pga leverantören
Nu löste det sej på 2 dagar vilket är bra

13 mei 2025

Hej Nils Håkan!
Tack för din återkoppling! Vi förstår att leveranstiden kan uppfattas som förvirrande. Vi skickar omedelbart från vårt lager och därefter varierar transporttiden från speditörens sida, beroende på var i landet man bor, men vi är glada att det i detta fall löste sig snabbt – leverans på två dagar är vi nöjda med!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bjelin outstanding när de gäller…

Bjelin outstanding när de gäller högkvalitativt golv och service! En av de främsta på marknaden :)

12 mei 2025

Hej Tobias!
Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både våra golv och vår service. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet – både i våra produkter och i bemötandet. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa projekt! 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpt golv från Bjelin eller via…

Köpt golv från Bjelin eller via Byggmax, efter ett års användning reklamerade jag golvet då vi fått lacksläpp mellan varje planka, tänk er ett ljus golv men i varje skarv är de brunt pga av lacksläpp,

Besiktningsmannen som var ut uttryckte " det här golvet ser inte bra ut" men i besiktningsrapporten bedömer man det som ett icke produktionsfel då lacksläpp uppkommit efter installation och man skyller på saker som yttre påverkan..... suck... varje skarv på golvet saknar lack.
Hur man ens kan få bedriva företag och lura kunder på denna såkallade kvalité..

Vad ni än gör, köp aldrig golv från Bjelin, och mer mindre köp aldrig ett ljus golv för de kan enkelt skylla på att ljusa golv är känsligare än andra, och vad ni än gör, skura aldrig golvet för de skyller dom
också på, att smuts kan fastna mellan springorna sen släpper lacken, Vårat nya golv är förstört efter ett års användning,dom tar absolut inget ansvar och dom som gör sina kontroller innan, ni kommer se att detta är en röd tråd hos Bjelin att undkomma ansvaret.

10 mei 2025

Antwoord van Bjelin Sweden

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra att du känner dig besviken.

Vi tar alla reklamationer på största allvar och följer alltid tydliga rutiner, inklusive bedömning av oberoende besiktningsman när det behövs.

Eftersom vi inte kan koppla din recension till ett specifikt ärende vill vi gärna uppmana dig att kontakta vår kundservice direkt om du har frågor eller synpunkter kring det beslut som fattats. Vi finns här för att hjälpa till.

Om du önskar kan du även vända dig till en oberoende besiktningsman certifierad av GBR (Golvbranschens Riksorganisation) för en oberoende bedömning – vi följer deras utlåtanden.

Vi förstår att detta inte motsvarade dina förväntningar, och vi beklagar att du känner dig missnöjd med både produkt och hantering.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.