Bestelde de zwarte pyama voor mijn mete- kindje met mijn en zijn initialen erop gedrukt. Zeer mooi gedaan!! Is een superleuk kadootje😍 Klantenservice reageert ook snel en vriendelijk op vragen of... Toon meer
Mijn kleindochter werd op woensdag geboren en donderdagmorgen heb ik het konijn met naam en geboortedatum besteld. Heel vriendelijk contact met de eigenaresse van het bedrijf en op vrijdag werd het mo... Toon meer
Wij verkopen de mooiste knuffels🥰 Al onze knuffels kunnen worden gepersonaliseerd met naam, geboortedatum. Leuk om te geven🎁 én om te krijgen!💝 Onze knuffels zijn mooi, zacht en betrouwbaar én getest op veiligheid! CE gekeurd. De liefste knuffels!❤️
Nikkelweg 45, 2401MM, Alphen aan den Rijn, Nederland
- info@bkado.nl
- bkado.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mooie gespecialiseerde trui
Mooie gespecialiseerde trui. Goeie kwaliteiten alleen het verzenden had iets sneller gemogen
Snelle levering en super mooi
Snelle levering en super mooi. Heel blij mee.
Aanrader!!
Het duurde iets langer dan ik had gehoopt. Heb ze een mail gestuurd en gelijk een reactie terug gehad. Volgende dag geleverd! Zodra ik de doos had geopend was ik helemaal verliefd!! Zo netjes en zorgvuldig ingepakt! Prachtige pluche pop!! Leuke kraamkado!! Ik raad het zeer zeker iedereen aan!! Bedankt!
Zeer mooie knuffel ontvangen!
Wij ontvingen een prachtige knuffel, mooi geborduurd in een lieve cadeauverpakking. Perfecte levering, eerder dan de vooropgestelde levertermijn! Topservice!
Niet tevreden over de kwaliteit
Niet tevreden over de kwaliteit. Het product is gebrand hout dat je zelf moet kleuren. Helaas is het de prijs absoluut niet waard. Voor deze prijs had ik een beter product verwacht.

Heel mooi!
2 pyjama's voor mijn kleindochters besteld. Heel erg mooi, goede kwaliteit.
Ook goede communicatie over de levering.
Aanrader!

Antwoord van bkado.nl
Bestelde de zwarte pyama voor mijn…
Klantenservice reageert ook snel en vriendelijk op vragen of toepassingen.
Zeker een aanrader!

Antwoord van bkado.nl
Heel teleurgesteld van het gevraagde…
Heel teleurgesteld van het gevraagde resultaat. Dit werd anders voorgesteld.

Antwoord van bkado.nl
Ik had verwacht dat het platje zou meer…
Ik had verwacht dat het platje zou meer kleur hebben, ik vind het te wit ik zie geen hout kleur op, verder het is heel mooi.
Zo mooi gemaakt
Zo mooi gemaakt
Netjes in gepakt helemaal top
Alles heel goed verzorgd en snel geleverd
Goede levering,mooie kwaliteit van de…
Goede levering,mooie kwaliteit van de pyjama.Het wordt een Sint cadeautje dus meer kan ik er nog niet van zeggen
Naam uit hout gesneden
We hadden de naam van onze kleinzoon in hout laten uitsnijden. De naam is goed gelukt, maar jammer dat deze niet geverfd is. Wat tegenviel was dat de plank waaruit de naam was gesneden, geen mooie rechthoek was, en dat het 'oogje' van de letter e ontbrak. Daardoor was een tweede naam in spiegel schrift niet mogelijk, en zou ook niet mooi geweest zijn.

Leuk kado,nette sevice
Ik had een kraamkado besteld een konijn waar tekst op gezet kon worden
Kreeg netjes een mailtje dat de tekst die ik erop wilde zetten wel veel was en het zo klein zou worden dat het bijna niet te lezen was
Of het anders mocht met een optie
Daar was ik heel blij mee
Want wat is het een super leuk kado om te geven
De haarborstel gekregen als kraamkado…
De haarborstel gekregen als kraamkado zelf, die is zo goed gevallen dat ik nu zelf als kraamkado dit weer gekocht hebt!
Super leuk verpakt en snel geleverd
Niet nog eens
Ze adverteren met korte mouwen shirtjes…. Na lang gewacht te hebben, kreeg ik een shirt met lange mouwen..
Heel blij met de houten naambordjes…
Heel blij met de houten naambordjes voor de slaapkamers van onze vakantievilla in Spanje! Ook nadat ik aangaf dat ik graag nog iets veranderd wilden hebben, werd dit perfect opgepakt! Bedankt
Ik ben echt superblij met mijn…
Ik ben echt superblij met mijn bestelling! Ik had een houten naam laten maken voor de babykamer en het is zoooo mooi geworden. Het maakt de kamer echt helemaal af. Mooie kwaliteit, netjes afgewerkt en precies zoals ik het had gehoopt. Het kwam snel en goed verpakt binnen.