Vi afholdt en sammenkomst efter bisættelse. Kroen var fleksibel, da vi ikke vidste hvor mange, som deltog. Vi mødte opdækkede borde i et pænt stort rum med mulighed for at inddrage enkelte borde i k... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skøn gammel kro, autentisk. Maden smagte godt, smørrebrød og mørbradgryde, med venlig betjening. Vi sad i krostuen, der var rent og pænt. Rummet op til legestuen, var uden hygge. Vi havde under... Toon meer
IKKE SPIS HER!!! Min kæreste og jeg var ude at spise stegt flæsk den 31/07/2026. Få timer efter blev vi begge ramt af voldsom madforgiftning med opkast, diarré og kraftig kvalme. Vi har været fulds... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse! Super frisk, venlig og imødekommende tjener! Han kom hen forbi flere gange (men ikke omklamrende) for at tjekke at alt var ok og om vi manglede mere mad. Vi bestilte Menu... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Blovstrød Kro
Geschreven door het bedrijf
Kort om Blovstrød Kro
Siden kroens bebyggelse i starten af 1700-tallet, har stedet altid blandt andet budt på frokost til alle, der måtte lægge sin vej forbi. Tilbage i det tidlige 1700, lå Blovstrød Kro faktisk på den anden side Kongevejen nær kirken, men kroen brændte ned og blev så senere genopbygget på den nuværende adresse med alle de materialer, man kunne redde fra branden. Kroen stod færdig i 1763 og er siden da blevet genopbygget 2 gange i 1851 og 1955 efter mindre brande og begge gange med så mange originale materialer som muligt.Tidligere har det dog kun været i krostuen der var kro, mens familiestuen eksempelvis tidligere har været et aktivt mejeri og salen har været en stald, hvor ryttere kunne opbevare deres heste i. Lokalerne har også været brugt som landbrugs- og købmandsbutik samt bageri. Netop at man kan se de gamle lokaler bære præg af de mange formål, er også en stor del af charmen ved at besøge vores autentiske restaurant. Det har gennem tiden været alle typer, der har siddet til bords i de gamle stuer. Bønder, landstrygere, middelklassen, adelige, kongelige og andet godtfolk.
I 1772 fik kroen status af kongelig privilegeret, som betyder, at kroen forpligtede sig til altid at finde en plads, hvis folk af adelen skulle lægge sin vej forbi og ønske at spise sin frokost i den fornemme krostue.
Da Allerød Slot ikke ligger langt fra Blovstrød Kro fandt Frederik d. 7 også stor nytte af at kunne nyde sin frokost i fred og ro, inden han lagde vejen forbi sin elskerinde på vej mod kongens København.
Spoler man tiden frem, vil ældre lokale fra området måske bedre huske den store sal som diskotek Sing-Sing, som i 70’erne var områdets feststed.
I 2018 gennemgik kroen en gennemgribende renovering der i dag betyder at der er 10 nyistandsatte boliger på 1. sal.
Contactgegevens
Denemarken
- bkro.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mega fedt!!!
crazy fedt free shots
Banger bar ong
Mig og min ven syntes de der Thea og…
Mig og min ven syntes de der Thea og Emilie er god til at være tjenere
Det er godt nok gået ned af bakke for…
Det er godt nok gået ned af bakke for blovstrød kro , vi er kommet der i mange år , men idag d. 25/10 var helt sikkert sidste gang . Virkelig dårlig service en tjener der åbentlyst står og lyver. Og dertil når man prøver at spise den utrolige dårlige mad , er det eneste man kan høre , det er at personalet står og snakker om at de skal feste senere. Skuffende oplevelse.
Skuffende besøg på Blovstrød Kro
Sikke en skuffelse at besøge Blovstrød Kro, som jeg ellers huskede som et hyggeligt spisested for år tilbage.
Tjenerne havde ikke styr på bestillingerne og virkede stressede.
Vi måtte vente længe på både drikkevarer (som vi måtte gentage bestillingen på fire gange) og hovedretter.
Vi havde bestilt maden på forhånd hjemmefra, da nogle i selskabet efterfølgere skulle køre langt hjem, og vi derfor gerne ville spise tidligt. Vi ventede dog over en time, før vi fik maden, og direktøren var afvisende, da vi stille og roligt gjorde opmærksom på, at kroen ikke levede op til det på forhånd aftalte.
Derudover var der ikke overensstemmelse mellem det, vi havde bestilt, og det, vi fik, fx manglede der syltet kål til laksen, det i stedet blev serveret med en salat.
Vi vender ikke tilbage en anden gang.

Antwoord van Blovstrød Kro
Mega godt sted!!
Mega godt sted, sygt hyggeligt og maden er god!!💪
Super god mad
Super god mad !
Dejlig betjening, og flinkt personale
Kommer helt klart igen 🤗
Virkelig ringe oplevelse
Virkelig ringe oplevelse. Vi har spist der mange gange før, men dette var sidste gang. I den ene forret reje cocktail lå 4 - 5 rejer! I min cappacio var der ikke skyggen af tyndskåret okse, men derimod tyndskåret og lufttørret skinke, de lyver ligefrem på menukortet!! Hovedret var sovsen kold og den bagte kartoffel var ikke bagt men ukogt og vandet. Vi kommenterede vores reje cocktails men opgav ganske enkelt ved vores Hovedret!!! Vi havde bedt om flag, det havde de glemt, der var beskidt og urent flere steder. Elendig og ringe mad, og uendelig langt fra den gamle standard! vi opgav til sidst at brokke os over maden fordi ellers havde vi siddet der endnu... deres sovs blir helt sikkert opbevaret i spande, og alt er foranrettet længe før det anrettes hvilket var tydeligt. vi kommer der ikke mere!
Hyggelig god stemning.
Hyggelig god stemning.
Perfekt til et selskab.
Stegt flæsk med persillesovs kan godt anbefales.
Generelt en rigtig god og hyggelig oplevelse
Dejlig og hyggelig restaurant og søde…
Dejlig og hyggelig restaurant og søde tjenere
Hyggeligt spisested for familie, venner eller kæresten
Har været her 2 gange nu, og begge gange har det været sød betjening, hyggelig stemning og dejlige omgivelser.
Kan varmt anbefales
Dette sted er godt for en ung jysk…
Dette sted er godt for en ung jysk soldat, god øl og god mad
Man kommer ikke sulten hjemad det er…
Man kommer ikke sulten hjemad det er helt sikkert 🥴
Super god stegt flæsk + dessert - Kæmpe anbefaling herfra!
Stegt flæsk
Mega fint sted. Dejlig mad og stegt flæsk sendt fra himmelen
Ikke som i gamle dage
Ikke som i gamle dage, faktisk lidt en skuffende oplevelse.
En af bøfferne var dårlig, fik en ny, men efter der, var det som om vi skulle vente endnu længere på betjening.
Kommer ikke igen.
Ikke engang en stjerne værdig
Ikke engang en stjerne værdig ! Dårligere kro skal man lede længe efter. Ganske enkelt hold jer langt væk….
Vi har til aften været her og spise, og må ganske enkelt sige dårligere flæsk har jeg aldrig oplevet. Vi bestilte 3 gange flæsk af libitum. 1 Alm flæsk og en Kalvefilet, kalvefilet var gennemstegt selvom den var bestilt medium, vi fik kun flæsk med rent fedt, plus da vi bestilte mere flæsk, måtte vi sidde at vente i 40 min på ekstra sølle 10 stykker flæsk som igen var rent fedt. De slettede 2 gange flæsk fra regningen, hvilket er under al kritik. Da vi alle 3 er gået sultne herfra og uden vores pandekager som vi så også måtte betale for på den ene. Det eneste positive var at vores drikkevare var kolde.
Var dags dato til møde på Blovstrød kro…
Var dags dato til møde på Blovstrød kro inkl middag. Middagen var stegt flæsk - flæsket smagte gammelt, surt og var slatten. Ikke en middag værdig. Virkelig ringe. Vi var godt 50 personer der spiste og jeg vil tro at sammenlagt gik 20 portioner retur. Det eneste der var værd at spise var kartoflerne.
De 2 piger i baren var søde og hjælpsomme, men alt andet var under 1 🌟
Redigeret
Tak for jeres svar som jeg selvfølgelig ikke kan bruge til noget som helst da det ikke er korrekt. Og jeg kan se fra jeres andre svar i giver at ingen kunder har ret. Men det er nu alligevel min oplevelse
Jeg har aldrig bedt om at få pengene retur.
Gratis arrangement skriver ! Ok gav I alt maden ? Så vidt jeg ved blev det betalt ! Og selv om det skulle været gratis skulle det vel stadig være spiseligt?

Antwoord van Blovstrød Kro
Dit is Trustpilot