Ekstrem lang ventetid. 2 1/2 time for 2 retter, under al kritik. Super sød servitrice, det er jo ikke hendes skyld. Pap sodavand, pap is, pap pandekager. Tørre pommes frites, tørre fiskefilet, sovs... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Location fantastica:la struttura si trova in pieno centro storico e a 10 minuti a piedi dal lungomare. Camera e bagno confortevoli, ottima la pulizia. Valore aggiunto l’accoglienza affettuosa e t... Toon meer
Service var ikke eksisterende - tros vi stod pænt og ventet og havde reserveret bord - blev vi ignoreret. Da vi endelig fik bord- kom det åbentbart bag på dem at vi ville bestille - ingen kommunikatio... Toon meer
Virkelig dårlig mad. Stegt flæsk var det dårligste mad jeg nogensinde havde fået. Flæsken var friture lavet, den var tør og uspiselig og smagte virkelig meget af peber. Deres pandekage (som va... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg ku se bort fra jorden på…
Jeg ku se bort fra jorden på kartoflerne med skræl på hvis blot den stegte flæsk ikke var tilberedt i en friture.
Her har jeg ikke lyst til at komme igen.
Nul stjerner
Lad være! Det kunne jeg ikke - til min store fortrydelse. For mange år siden (±15 år), da børnene var små, var det ofte et yndet sted at spise. Jeg har mange gange foreslået et gensyn, men mine piger (inkl. kone) har pure afvist. Det skulle vise sig, at de har skarpsyn. Nu havde jeg en aleneaften og så bød lejligheden sig til, med begrænset risiko, at teste stedet. Da stedet nu også brystede sig med titlen "Steakhouse" valgte jeg menukortets dyreste hovedret "T-bone steak 400-450 gram flammegrillet" ledsaget af dagens garniture, kartoffelbåde og bearnaisesauce, samt en Tuborg Classic fadøl. I ventetiden, der syntes temmelig lang, kunne jeg så kigge mig omkring og se mange tomme borde - en fredag aften kl. 20 - og få mine bange anelser. Jeg trøstede mig med, at gode ting tager god tid. Det var ikke tilfældet her. Serveret blev en T-bone, der nok var flammegrillet, bare ikke på dagen. Udseendet beskrives nok bedst som en grillet steak du har fået til overs, og derfor opbevaret i køleskab, og dagen efter blot har opvarmet i mikrobølgeovn. Tør, rynket i overfladen. Kødet mørt, ikke gennemstegt, men kønsløst og tilmed blot lunkent. Kartoffelbådene størrelse XXL, uden sprødhed (eller farve) i overfladen og med hård (rå) kerne. Garnituren bestod alene af 5-6 halverede cocktail-tomater med en dressing. Bearnaisen, kunne være en K-salat. Kunne det løftes til en snært af grillbar-niveau? Jeg spurgte om jeg i stedet for kartoffelbådene, der ikke var gode, kunne bede om pommes fritter. Det har stedet tonsvis af erfaring i og så ville der være noget spiseligt. "Kunne jeg sagtens" sagde pigen, og fik jeg. Igen, nok først efter 10 min. Der var tale om bølgefritter, du næppe kan lave så dårlige selv blot ved opvarmning af frysefritter. Jeg ved ikke hvorfor, men alt dette til trods valgte jeg at bestille stedets jubilæumsdessert "Pandekage med is...". Da jeg havde ventet 25-30 min (jeg var lidt optaget af fjernsyn på min mobil:) ), bad jeg om regningen og annullerede desserten. De undskyldte forsinkelsen og sagde "ville vi have givet på huset", hvilket jeg takkede nej tak til. Jeg kommenterede ekstraposten "pommes frites" på regningen til kr. 49,- og spurgte, om huset ikke ville give den? Det blev pure afvist. Jeg tør ikke tænke på, hvordan det tager sig ud i køkkenet. Respekt for mine pigers gode dømmekraft alene på ren intuition. Slut med at drømme gamle dage dér.
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad.
Stegt flæsk var det dårligste mad jeg nogensinde havde fået.
Deres pandekage (som var en del af menuen) var tør og gummi aftog. Hvis man tog kniven og skar knækkede pandekagen.
Vi kommer aldrig igen.
Vi betalte fuld pris og ventede så lange så en fra selskabet gik... totalt dårlig stil
Den dårligste mad nogensinde
De startede med det eneste de ikke kunne ødelægge, drikkevarerne. Derefter ville vi gerne have hummer men det var udsolgt dagen før. Så måtte der rejecocktail til.
Slatten kedelig salat og rejer uden smag samt min uden dressing. Dette kalder de rejecocktail. Hovedretten var kalvefilet, jeg viste tjeneren at jeg ikke kunne stikke gaflen i kødet samt ikke kunne skære i bøffen så hård var den. De var endda så frække at komme ind med den igen for at høre om jeg var sikker for de mente den var medium stegt. Det kalder jeg ikke medium stegt da stegeskorpen næsten var 5 mm samt kødet så så tørt ud at jeg var bange for at det ville forstøve. Sovsen var køleskabskold, pommesfritesene var bløde og så ud til ikke at have fået nok og havde stået alt for længe. Salaten var slatten og ikke appetitlig. Jeg kunne blive ved man at skrive om dårlige retter som mine sønner fik men det ville bare være at gentage mig selv.
Vi er en stor familie som er kommet her i over 30 år og vi er alle enige om at der kommer vi aldrig igen.
Elendig oksemørbrad fyldt med sener
Elendig oksemørbrad fyldt med sener, halvdelen af bøffen var lige til skraldespanden
Lang ventetid - valgte at gå...
Efter 45 min havde vi fået vores drikke vare, 1 forret og 1 børnemenu og da vi andre stadig ikke havde fået vores mad, valgte vi at betale for det som vi havde fået og kørte til en anden restaurant, vi kan derfor IKKE anbefale blovstrød kro.
super stegt flæsk
super stegt flæsk
rigtig godt til prisen kommer gerne igen
Maden var ok til prisen
Maden var ok til prisen. Tjeneren var fantastisk. Oksefilet var brændt på grillen, og vi ventede alt for lang til på maden!
3 giorni a Reggio Calabria
Camera e bagno confortevoli, ottima la pulizia.
Valore aggiunto l’accoglienza affettuosa e totale disponibilità della proprietaria. Siamo stati coccolati con ricche colazioni, anche salate e ci ha fornito precise indicazioni su cosa vedere e dove mangiare; prenotando le nostre cene.
Grazie ancora signora Enza🤗
Ottimo rapporto qualità/prezzo.
Consigliatissimo!
Skuffende oplevelse med julefrokost
vi havde bestilt en julebuffet for 14pers, til min 50 års fødselsdag.
Buffeten var ikke særlig velanrettet, uden grønt stort set. Fade var gentagne gange tomme i længere perioder, så vi måtte vente en del, og det på trods af at der langtfra fyldt i restauranten. Maden var i vores optik ikke særlig spændende.
Annoncen lovede ostebord og æbleskiver til prisen, det var der intet af…
vi måtte fysisk hente tjenere, for at holde folk med drikkevarer. Når vi bestilte, endte vi flere gange med gæster der ikke fik noget og nogle som fik forkert. Derfor måtte jeg ud og tale med personale, et par gange.
Jeg blev efterfølgende faktureret forkert, hvilket jeg opdagede og så blev noget refunderet kontant.
Der var generelt nusset, bestik og glas var ikke rigtigt rent, lyset på toilettet virkede ikke mm. Hvilket ikke bidrager til den positive oplevelse.
Ved korrespondance med restauranten efterfølgende om vores utilfredshed, blev vi foreholdt, at de havde haft over 2600kunder til julefrokost helt uden klager. Så kan man jo vælge om man tror på det.
Vi kommer aldrig tilbage…
Ring efter Bo Bech...
God mad og vin til prisen
God mad og vin til prisen, fin, hurtig betjening og god stemning. Alt i alt en fin oplevelse, som vi roligt kan anbefale.
Helle og Niels Ole
Dårlig oplevelse
Kan ikke anbefaledes, vi blev glemt, der var ikke styr på ordren og ventetiden 3 timer for en oplevelse der skulle tage 1,5 time.
Vi var 3 der havde glædet os til at…
Vi var 3 der havde glædet os til at spise efter det fine menu kort.men der var sygdom og det kan ske.vi tog chancen og ventede i en time og det der kom ind var det ingen af os der havde lyst til at spise.tror ikke at dem der var i køkkenet nogen sinde havde lavet frokost før.det var næsten synd for tjeneren selv om han burde ha'tjekket det inden servering .betalte for drikkevarer og gik.det var en rigtig kedelig oplevelse..
Ja så fik familien den sidste oplevelse…
Ja så fik familien den sidste oplevelse af et sted vi har kommet i mange år. I dag måtte vi aflevere vores mad da det både var koldt og ikke gennemstegt. Det endte med 3x ladysteeak med pomfritt. Men de sidste par år har oplevelsen været meget uheldig. Vi vil dog huske at for 3-5 år siden kom man altid ud og var mæt, og man havede et smil på læben da man kunne få pandekage med is hvor pandekagen var sprød i kanten. Vi siger tak for de gode år hvor der var folk der kunne lave god mad, og der levede op til forventerningerne trods pris.
Velbekomme og god vind til jer.
Mvh. Fam Nielsen
Dårlig mad og hidsig kok
Vil fraråde folk at blive væk fra denne resturant.
Ankommer tidligt som de første gæster kl 16:45 til aftensmad, som de eneste. Efter vi har bestilt står kokken og råber og skriger af personalet, så det kan høres i hele resturanten. Den glade familiestemning vi ankom med, blev fuldstændig ødelagt. Som de eneste ventende gæster, tog det dem 35 minutter at lave vores mad. Min bøf var fuldstændig forkullet, og tallerknen var næsten tom, ikke meget tilbehør. til den pris kan man godt forvente nogle grøntsager eller lign... Og det er fint I har hældt sovsen op i en "sovsekande"- Men hvad hjælper det, når man holder bunden i vejret på sovsekanden, og sovsen er så tyk at den ikke flytter sig?? Føj!
Maden kan jeg overleve - Det er hvad det er. Men er der nogle der gider sende den kok der tydeligvis har nogle problemer med sit temperement, afsted på et temperement-kursus eller rehabiliteringscenter? Det ødelagde fuldstændig oplevelsen, og vi kommer ikke der igen.
Den éne stjerne jeg giver, er til den søde tjener, som forsøgte at rette op på vores oplevelse. Men den er svær at redde. Så den er til dig.
For gammel oksefilet og dårlig kundeservice
Jeg har i dag fået serveret en alt for gammel oksefilet, som lugtede meget dårligt. Jeg sendte derfor kødet ud. Der medfulgte ingen undskyldning. Til gengæld måtte jeg diskutere med tjeneren om, hvorvidt jeg skulle betale differencen til den lidt dyrere type kød, som jeg havde modtaget, fordi den gamle oksefilet var den sidste, de havde. Jeg har egentlig kommet ofte med min kæreste på kroen, men jeg er nødsaget til at skrive denne anmeldelse på baggrund af yderst ringe kvalitet og ikke mindst dårlig kundeservice.
Lækker Meny sammensætningUtrolig lækker mad vi fik til…
Utrolig lækker mad vi fik til konfirmation der blev holdt på kroen den 7.5.2023
Helt igennem en dårlig oplevelse.
Helt igennem en dårlig oplevelse.
Blev bænket rimeligt hurtigt.
Lang ventetid på drikkevarerne.
Endnu længere ventetid på stegt flæsk ad libitum(+1 time) Kartofler og sovs var ok. Flæsket var rent fedt.
Bedte om en opfyldning, og efter en halv time måtte vi rykke for det.
Situationen var den samme ved alle borde. Alle ventede og ventede.
Måtte bede om desserten og så vente igen.
To tjenere på arbejde. En voksen og en ung, der absolut ikke burde have kundekontakt. Rigtig teenager der var fjern, ligeglad og uden et smil.
Den gang de solgte pandekager til 5,- og Farmer steaks til 25,- kunne man bære over med et.
Men til de priser de nu tager, der kan man få bedre mad og service de fleste andre steder.
Velkommen til Blovstrød kro..
Velkommen til Blovstrød kro.
Et sted drevet af unge med en arbejdsmoral så lav, at det lokale jobcenter virker som en arbejdslejr.
Men det kunne faktisk også godt se ud som om jobcenteret har en finger med i spillet, for tælle kan man ihvertfald ikke, da 300g pludselig blev til 130g bøffer.. 80⁰ varm bänhke bearnaise sovs blev til 8⁰
I det mindste er de ikke farveblinde, da bøfferne faktisk var røde..
Dog må man da påpege at servicen i det mindste heller ikke rigtig var der..
Maden måtte man vente længe efter, på nær den ene ret, der kom ud ca. 15 min før de sidste..
Der står selvfølgelig også, at når de har travlt, kan man forvente en ventetid på mellem 30 og 45 min. På sin mad, og her kommer fingeren fra jobcenteret da også lidt op de forkerte steder, for med ca 4 andre gæster, synes man ikke at kunne kalde det travlt..
Men sådan er det jo med det kommunale...
Efter endt "måltid" Sidder vi længe og venter. Ingen af de dog venlige praktikanter hverken tog tallerkener eller spurgte ind til om der ønskes dessert. Dog havde svaret nok været nej, da man kunne tænke sig til, at selv noget så simpelt som en pandekage kunne ende katastrofalt..
Legerummet lignede noget import, nok ukrainsk.. Enten fra det forladte chernobyl, eller efter russerne har været der..
Men alt i alt, et fornuftigt sted, at tage hen, hvis man ønsker at opleve, at gå hurtigt både ind og ud af en dør..
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.