Ekstrem lang ventetid. 2 1/2 time for 2 retter, under al kritik. Super sød servitrice, det er jo ikke hendes skyld. Pap sodavand, pap is, pap pandekager. Tørre pommes frites, tørre fiskefilet, sovs... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Location fantastica:la struttura si trova in pieno centro storico e a 10 minuti a piedi dal lungomare. Camera e bagno confortevoli, ottima la pulizia. Valore aggiunto l’accoglienza affettuosa e t... Toon meer
Service var ikke eksisterende - tros vi stod pænt og ventet og havde reserveret bord - blev vi ignoreret. Da vi endelig fik bord- kom det åbentbart bag på dem at vi ville bestille - ingen kommunikatio... Toon meer
Virkelig dårlig mad. Stegt flæsk var det dårligste mad jeg nogensinde havde fået. Flæsken var friture lavet, den var tør og uspiselig og smagte virkelig meget af peber. Deres pandekage (som va... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
God mad, hyggeligt sted og venlig personale
Utroligt flot og hyggeligt sted, med virkelig dygtigt og venligt personale! Da jeg var her fik vi gratis shots af tjeneren og kro chefen kom ind og snakkede med os i lang tid! Kan virkelig anbefales hvis man er i området!
Fantastisk oplevelse
Elsker kroen
Soldater længes ofte efter god mad når man sidder ude i felten og fryser.
Løsningen er en tur til Kroen med stegt flæsk ad libitum, der fejer alle problemer af banen
Fødselsdagsfest på Blovstrød kro var ved at ende i en skandale
Var til fødselsdagsfest d. 17.09.22
Mens vi gæster ankom stod en fra personalet og slog noget af træværket fast.
Der var beskidt og nusset overalt. Flere steder klistrede skoene til gulvtæppet.
Toiletterne ved "selskabslokalet" var uhumske og lugtede af alt muligt andet end sæbe og der kravlede møl på væggen. Hvor mon de kom fra, køkkenet?
Servicen var under al kritik, de glemte at tage ud af eet af bordene, så det måtte vi selv klare.
Nogle af tallerknerne fra hovedretten stod på bordet, da der kom dessert og blev aldrig fjernet.
Vi gæster måtte flere gange ud for at bede om opfyldning af mad til buffeten og drikkevarer var også en mangelvare.
Natmaden blev sat frem kl 23 i stedet for kl 00.00. Adspurgt om hvorfor det blev sat så tidligt frem, var for at personalet ville være i god tid. Kolde pølsebrød og lune pølser er ikke fedt.
Sluttelig kom kroejeren ind sammen med en ansat og satte sig i rummet og spiste af vores mad samt fik rigeligt at drikke. Han var beruset og spurgte mange af os gæster, om vi ikke snart skulle gå, for han var træt og ville hjem.
Blovstrød kro kan absolut ikke anbefales.
ADVARSEL!
ADVARSEL!
Overvejer du at holde din næste fest på Blovstrød Kro? LAD VÆRE - DU VIL FORTRYDE DET !
Da vi ankommer til en fødselsdagsfest d. 17/9/22 fremstår kroen beskidt, slidt, nusset og toiletterne lugter af kloark.
Generelt blev der ikke fjernet service mellem retterne - det måtte gæsterne selv gøre. Service niveauet var ringe og der blev ikke “fyldt op med vin, vand, øl osv. Ligeledes måtte gæsterne bede om opfyldning på buffe’en. Natmaden blev sat på 1 time for tidligt….. ja, vi kunne blive ved.
Værst var dog, at kro ejeren nærmest deltog i festen. Han tillod sig sammen med en ansat, at sidde i festlokalet, drikke og spise af natmaden. Senere at sætte sig ved gæsterne og snakke.
Han toppede dog ved at spørge om hvornår vi stoppede, for han var træt og ville hjem. Han var tydeligt beruset og optrådte provokerende og med truende adfærd.
VI SÆTTER ALDRIG VORES BEN DER IGEN!
Teaterbøffer. Læs venligst videre
I går havde vi bestemt at fejre Bodils fødselsdag, så vi havde bestilt bord på Blovstrød Kro.
Menuen blev hurtigt bestemt ”Menu 3” til de voksne og Burger til Teenagerne.
Men ”tjeneren” han virkede som det var første gang at han betjente den tablet som ordren skulle taste ind på, med til sidst fik han gjort det. (måske).
Vi havde bestilt:
Menu 3 :
Carpaccio; Tyndskåret oksemørbrad med trøffelolie, ruccola, parmesanflager, soltørrede tomater og ristede pinjekerner.
200g flammegrillet oksemørbrad; Serveres med en bagt kartoffel og bearnaisesauce.
Hjemmelavet creme brulé; Karamelliseret og cremet.
Burger :
Oksekødsburger i lækker brioche bolle med ost, syltede agurker, tomat, ost, bacon, salat og dressing serveres med pommes frites og chillimayonaise.
Burgerne skulle være uden tomat, agurk og chillimayonaise.
Forretten var der ingen problemer med ud over at ”tjeneren” spurgte om hvem der skulle have forret, hvor vi svarede at det var de voksne. Det samme skete med hovedretten. Og da børnenes burgere kom, var det bare en bolle med en bøf og pommes frites, det brokkede vi os over da det ikke var det der var bestilt, så de røg tilbage til køkkenet og da de kom tilbage, var der stadig ikke ost og bacon, men vi lod det passere.
Så var der hovedretten, da vi skar i den flammegrillet oksemørbrad, var den ikke medium stegt men gennemstegt, og efterhånden som man fik skåret mere i den var det ”teater bøffer” nemlig med en masse sener. Nåh, vi kom igennem og der kom ikke nogen ”tjener” og spurgte om alt var i orden, som man oplever på andre restauranter.
Da vi var færdige med hovedretten, kom ”tjeneren” med 3 tallerkner creme brulé; og stod og dansede ved bordet uden at have fjernet de brugte fra hovedretten, så måtte vi sige til hende at hun kunne sætte de 3 tallerkner creme brulé på nabobordet, som var ledigt. Efter noget overvejelse gjorde hun så det, og begyndte at fjerne tallerknerne, som hun også prøvede at sætte over på nabobordet. Og så fik vi stukket tallerknerne med creme brulé i hånden og selv måtte fordele dem, og hun fik samlet det brugte sammen og kom ud efter den sidste creme brulé; som hun så spurgte den sidste at de voksne om det var vedkommen der skulle have den, hvad der var tydeligt for enhver, men ikke for ”tjeneren”.
Og med vin og 1 liter postevand til 30kr, samt sodavand, var det ikke lige et discount bestilling.
Blovstrød Kro har vi ofte spist på med gode madoplevelser, men denne gang var det en dybt katastrofe, som gør at vi næste gang vil overveje meget og vi skal finde en anden restaurant.
Virkelig dårlig oplevelse….
Min kæreste og jeg har for et par år siden benyttet Blovstrød Kro en del. Men IKKE LÆNGERE.
En kæmpe skuffelse. Vi bestilte 2 x rejecocktails og rejerne var uspiselige! De smage helt forfærdeligt af fisk. Tjeneren var dog rigtig sød - hun tilbød os to nye hvor vi sagde ja tak, dog oplyste kok’en at det ville ikke ændre sig da de var lavet i dag? Der begynder min tanker om de normalt laver dem dagen før? Dage før? Og har dem i køleskabet indtil nogen bestiller? - når men hende den søde tjener gjorde virkelig sit! Hun kom tilbage og spurgte om vi ønskede en anden forret hvortil min kæreste takkede ja tak og fik 1 x carpaccio, som var udemærket.
Vi bestilte så til hovedret 1 x T-bone og 1 x ladysteak. De oplyser kødet steges medium men vores kød var gennemstegt og sejt at tykke i. Pommes friterne er bølge pommes frites? De smagte som man selv havde købt en pose i Rema 1000 og varmet dem…
Alt i alt, det var absolut sidste gang vi satte vores ben på kroen, medmindre der sker nogle gevaldige ændringer, kommer ny ejer samt ny kok. For puha, det var ikke nogen god oplevelse som for år tilbage.
Blovstrød - tag jeres anmeldelser seriøst og få rettet op på tingene!
En trist oplevelse. 🥵
Vi har tidligere besøgt kroen (for år tilbage), og kom så på besøg igen i går.
Det var en noget anderledes oplevelse.
Kroen er slidt ned til sokkeholderne møbler, ja alt er slidt hårdt, og der er snusket over alt.
Vi bestilte så vores mad 2 x rejecocktail og 2 x hovedretter, en øl og en sodavand.
Rejecocktailens blev serveret efter blot 45 sekunder og så kom drikkevarerne bagefter. 🫣
Begge rejecocktails var uspiselige den ene lugtede Så grimt af skidtfisk, at man tænkte at det måtte være en kæmpe fejl, men den anden der var rejerne total udtørret og seje ( ja jeg smagte på dem 🤢)
Jeg meddelte tjeneren at de to rejecocktail ikke er friske, sagde hun bare “ helt ok, jeg trækker dem bare fra regningen” og gik så med dem.
Jeg gik efter tjeneren og sagde at vi ikke ønsker at have noget af maden overhovedet, vi betalte for vores drikke vare og forlod kroen.
Det mest skræmmende ved hele denne her oplevelse er / var at det virkede som om at kroen / personalet var Helt vant til sådan oplevelser som vores.
Jeg tænker ikke vi kommer der igen før der kommer nye ejer på stedet der ønsker at lave frisk mad.
Vi bestilte 4 x menu rejecocktellerne…
Vi bestilte 4 x menu rejecocktellerne var ok men brødet var tørt og uspiselig hovedretten var overstået og mere end gennemstegt vi kommer ikke der igen.
Elendig mad og service
Elendig mad og service. 2 ud af 3 bøffer var helt rå, Ingen smag i maden overhoved
, alt fra frost. Halv rå kartofler og fritter, kogede varm bearnaise og direkte ulækker peber sovs.Har kommet der i mange år men kommer aldrig tilbage. Ny kok eller ejer var en kæmpe fejl.
Ikke det værd
Ikke det værd. Havde arbejdet som tjener på blovstrød for mange år siden. Så skulle lige prøve at lægge vejen forbi. Jeg kan godt forstå at priserne fra den kendte pandekage til en 5`er til nu 28 kr ændre sig men kvaliteten nu helt elendig. En ved bordet fik stærkt flæske a libitum. - først fik han 5 stykker friture stegt flæsk. Da vi bad om mere kom der efter 30 min 3 stykker, jeg bad med det samme om mere og der kom 2 stykke. Og det var små stykker. Han stoppede med at spise fordi det tog for lang tid. Bøffen var god nok, men sovsen smagte og kom uden tvivl fra tube. Rejecocktail - det var mini rejer uden smag, stadig lidt frosne i hvidkålssalat og med en kvast dild. Det var det. Ikke en lille tomat - ikke en agurk. Intet. Da jeg arbejde på blovstrød kro var lønnen dårlig men drikkepengene super gode pga. de gode priser på maden, den gode service og den gode mad. Jeg efterlod ingen drikkepenge.
Min kone fik en Halv hummer det var…
Min kone fik en Halv hummer det var taget fra fryseren og lige hurtig varmet op den var ikke god og jeg fik en rejecocktail det er så meget salat og dressing og så få rejer i uspiseligt,
Min bøf på 300 g det samme igen rå og kold og spiste kun halvdelen og så vil jeg ikke mere det er sidste gang jeg kommer der 😵💫👈 til den kok
Skuffende oplevelse
Er kommet jævnligt på stedet før Coronaen. Her nød vi rejecoktails, steaks og isdesserterne og det var til hvad vi ville kalde billige/fornuftige priser, og vi var altid tilfredse med den ungdommelige og kvikke betjening.
Prøvede så igen her d. 8/6-22, og jeg må nok sige at vi blev noget skuffede. For det første ventede vi længe på at blive betjent (trods at der ikke var travlt). Dernæst skulle vi til at nyde rejecoktailen. Den var blevet næsten 3 gange så dyr, men nu fyldt med salat så man nærmest skulle have findeløn for finde rejerne. Det er det som man i dag kalder en ommer.
Så fik vi oksemørbrad med bagt kartoffel. Kødet var mørt nok, men ikke ordentlig pudset af, så der var senetrevler. Den bagte kartoffel var ret lille ( før fik man så to stk) og så noget blandet salat. Ikke noget en voksen kunne blive mæt af. Det kunne man dog af prisen.
Slutteligt kom dagens højdepunkt, pandekagen med is. Den var udemærket og smagte som tidligere, men prisen havde fået et ordentligt spark opad. Desværre var det sammenlagt en oplevelse, eller rettere sagt skuffelse der gør at vi har fundet ud af at vi kan få mere for pengene samt en bedre kvalitet andre steder, så vi har besluttet os til ikke at komme på Blovstrød Kro mere, desværre. Håber så blot at ejerne kan se skriften på væggen, inden de kører stedet helt i sænk.
Har aldrig oplevet så dårlig service…
Har aldrig oplevet så dårlig service har kommet der i hele min ungdom og voksen tid. skulle holde fars dag og min hustrus fødselsdag der gik langt med at få maden flere gæster ved andre borde gik undervejs, manageren beklagede sig med de ikke havde ventet så mange gæster og de kun var 2 åhhhh nej i skulle ha været mange flere de 2 unge piger løb rundt nok hans døtre ikke deres fejl. vi fik maden min hustru som hverken er madsnob eller brokker sig normalt, hun fortalte hendes laks var tør det ville han ikke høre på for sådan var den altid, hun måtte bestille noget andet der gik så 20 min før hun fik sin mad så var vi andre færdige. da vi så var færdige var der gået 2 par mere unden at have fået mad, vi ventede så 30 min på at få tømt bordet samt få vores desserter. under hele forløbet var der ikke en eneste tjener tilstede uden vi måtte få øjenkontakt eller rejse os for at få service det var sidste gang jeg ligger
2300 for en gang dårlig service og mad jeg sagde så da vi gik det var så sidste gang vi kom der, ham det måtte jeg selv jo selv om sikke en arrogant holdning.
Kan IKKE anbefale at spise her
Vi er en familie på 4, der gennem mange år er kommet på blovstrød kro, men i dag var sidste gang.
Vi bestilte alle 4 bøffer som vi plejer. På deres menu kort, står der “at ved travlhed kan der forkomne ventetid på 30-45 min” der var mange tomme borde og der var IKKE travlt.
Efter over 1 times ventetid, hvor drikkevarerne næsten var tomme ankom vores mad.
Bøfferne og pompfritterne var kolde, peber sovsen som plejer at smage godt smagte besynderligt. Den ene af bøfferne var så sej den var uspiselig, da vi påtalte dette til tjeneren så hun meget forvirret ud og det endte med vi selv måtte kræve en ny bøf der kunne spises. Da den nye bøf kom havde den en mærkelig smag og der blev kun spist halvdelen af den. Vi forlod bordet lige så snart vi var blevet færdige og i den forbindelse var der flere kunder der forlod restauranten uden at have fået mad pga. den ekstrem lange vente tid.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse.
Held og Lykke til den fremtidige drift af Blovstrød kro.
Spar køreturen og undgå at føle dig snydt
Jeg har tidligere kommet meget på Blovstrød Kro og har gennem årene været godt tilfreds, da kvalitet og priser passede fint sammen.
For nylig valgte jeg atter at lægge vejen forbi Blovstrød Kro.
For mit eget vedkommende, valgte jeg at bestille stegt flæsk ad libitum.
Der var helt tydeligt at der absolut ikke var nogen form for restauranterfaring på den måde kroen bliver drevet på.
Da jeg fik første tallerken var der 6 stykker flæsk med sovs og kartofler.
Jeg spurgte ind til hvordan det foregik. Tjeneren kunne fortælle, at det var bedst at bestille næste portion allerede nu. Som sagt så gjort.
Efter ca. 15 min. kom næste portion. Det var så 4 stykker flæsk. Belært af tidligere erfaringer, bestilte jeg allerede igen.
Efter igen ca. 15 min. kom så yderligere 4 stykker flæsk.
Som drikkevarer bestilte vi 1 liter vand. Der kom en kande ind, der nærmest var tom da der var skænket op i to glas. Umiddelbart så det ud til at være noget mindre end 1 liter.
Dem der ejer Blovstrød Kro aner tydeligvis ikke hvordan Stegt flæsk ad libitum skal håndteres. Og når I ikke ved det, så lad være med at have det på menuen og gøre jeres kunder til grin på den måde.
Jeg behøver vel næsten ikke at nævne, at den anden person ved bordet jo havde spist op længe før jeg fik min 3. portion. Jeg kunne egentlig godt spise mere, men min tålmodighed var fuldstændig opbrugt på dette tidspunkt.
Ønsker man ekstra bearnaise sovs eller ekstra fritter, så tager Blovstrød Kro henholdsvis 39 kr. for ekstra sovs (går ud fra at der er tale om én portion) og 49 kr. for ekstra kartofler f.eks. pommes (de absolut billigste der kan indkøbes).
Når jeg f.eks. sammenligner med MASH, tager de kun 25 kr. for rigtig, hjemmelavet Bearnaise sovs, i øvrigt ad libitum og 49 kr. for pommes af en god kvalitet.
Jeg følte mig virkelig snydt da jeg forlod Blovstrød Kro.
Det bare lækkert
Det bare lækkert, især deres chilimayonnaise, mums
Hyggeligt og bekvemt sted
Hyggeligt og bekvemt sted, hvor maden og drikkelsen kan nydes i behagelige omgivelser. Rimelige priser, og god standard for pengene.
Klar anbefaling herfra!
God pris og lækkert mad
Dejligt mad til prisen, hyggeligt sted og godt personale