EDIT: Heb een reactie gekregen en afspraak gepland. Mogelijk wordt alles netjes in orde gemaakt. - Service (nazorg) is erg slecht: Kruipruimte was niet goed geisoleerd met PUR (een plek overslag... Toon meer
Onze vloer is gisteren geisoleert met polyurethaanschuim. heel netjes gewerkt en alles schoon achter gelaten geen hinder voor de buren ziet er keurig uit. Boys bedankt en natuurlijk ook Bas de M... Toon meer
Na een goed, informatief gesprek hoefden wij niet lang na te denken om in zee te gaan met De BKWgroup, de verkoper Bas wist ons bewust te maken over de kwaliteit en de professionele manier van iso... Toon meer
Een aantal weken geleden een adviseur geweest vandaaruit de opdracht gegeven Vandaag de kruipruimte laten isoleren met een soort puurschuim. Top werk geleverd. Het werk was snel gedaan en alles w... Toon meer
BKW Groep isoleert uw woning, voor een lagere energierekening én een duurzamer huis. Ook huurt u ons in voor onderhoudswerkzaamheden en verlenen we weer toegang tot uw woning als u bent buitengesloten.
Noordeindseweg 256A, 2651 LL, Berkel en Rodenrijs, Nederland
- +31 (0)850606663
- info@bkwonderhoud.nl
- bkwgroup.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Na goed informatief gesprek met Bas de…
Na goed informatief gesprek met Bas de Mooij heb ik mijn spouwmuren door BKW groep laten isoleren. Vriendelijke professionele uitvoerders. Super tevreden
vloerisolatie:
vloerisolatie:
vandaag hebben Aslan & Johnson perfect werk afgeleverd met parels onder de vloer, ze zijn heel vriendelijk en werken snel en netjes 👍
Bodemisolatie
Bodemisolatie
We zijn erg tevreden met het werk van Aslan & Johnson van de BKWgroup voor het isoleren van onze kruipruimte met parels. Ze werkten snel en waren zeer vriendelijk
Vriendelijk personeel,werken netjes…
Kruipruimte laten isoleren
Vriendelijk personeel,werken netjes snel en vakkundig
Aslan en Johnson bedankt ziet er goed uit
kruipruimte isoleren…
Vandaag de kruipruimte laten isoleren met parels. Super werk geleverd door Aslan & Johnson. Ze waren snel en lieten alles netjes achter. Al met al, zeer goede ervaring en is BKW zeker een aanradar!
ik had mij zelf per ongeluk… buitengesloten
ik had mij zelf per ongeluk buitengesloten omdat ik naar een afspraak moest toen ik later terug naar huis ging kon ik mijn sleutel niet vinden ik dacht dat het toen was kwijt geraakt toen heb ik contact opgenomen met bkwgroup en werd vriendelijk te woord gestaan en heb mijn probleem uitgelegd even later zijn zij toen langs geweest en hebben mij weer geholpen om weer binnen te komen ik heb de monteur vriendelijk bedankt voor de snelle hulp toen ik naar de keuken liep zag ik me sleutels op magnetron liggen ik was ze door alle haast ze vergeten mee te pakken toch stom van mij zelf maar als los van alles was ik toch blij dat weer binnen stond verder vond ik het wel een goede service bedankt daarvoor🙂
Mooi bedrijf
Werken super netjes en zijn super vriendelijk rond uit top!!
Ik heb mijn woning door BKW laten…
Ik heb mijn woning door BKW laten isoleren. De Werkzaamheden verliep volgens plan en waren zelfs eerder klaar dan dat was aangegeven. Even later merkte ik dat er een lekkage was (Niet door het isoleren) en deze hebben de jongens van BkW ook prima opgelost. Mijn dank is zeer groot en kan deze zeker aanbevelen bij andere mensen!