In december de blendking besteld en vervolgens de BK Hydrate. De blender werd tijdig geleverd maar loopt wel vaker vast als ik 1 van de recepten maak die zij zelf voorschrijven. Lijkt erop dat d... Toon meer
Blendking een geweldig apparaat, mooie vormgeving en makkelijk in gebruik. Helaas bij bestelling melding dat samples op waren. Maar met mijn eigen Whey getest, gemiste kans van bk om hun produkten te... Toon meer
Jammer dat Blendking ermee stopt. Mijn allerlaatste review. De Kingpacks waren voortreffelijk van smaak en gaven een vol gevoel. Mannen, succes met jullie verdere carrière en bedankt voor de prettige... Toon meer
In februari 2024 mailcontact gehad over defect product. Retourproces gestart, op 5 maart is het product terug bij Blendking aangekomen. Na veel mails op 16 april te horen gekregen dat er een nieuw exe... Toon meer
Over Blendking
At Blendking, we believe that eating healthy should not only be convenient but also fun. We're all about creating super convenient health foods and equipment for everyone who wants to live better.
Probeer 30 dagen
Je krijgt van ons 30 dagen de tijd om de Blendking uit te proberen. Kom je er na 30 dagen achter dat de blender toch niets voor jou is? Geen probleem, dan kan je eenvoudig retourneren.
1 jaar garantie
Om de kwaliteit van ons product te waarborgen, krijg je 1 jaar garantie op je bestelde Blendking. Gaat er binnen deze periode iets stuk? Geen probleem! We zullen je dan een nieuwe toesturen.
Gratis bezorging
Naast 30 dagen uitproberen en 1 jaar garantie, zijn bezorgkosten voor bestellingen boven de €50 geheel gratis. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.
Amsterdam, Nederland
- info@blendking.nl
- blendking.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bijzonder slechte ervaring, zoals het merendeel hier
Ik kan me alleen maar aansluiten bij wat heel veel mensen hier vertellen. Dit bedrijf lapt elke service aan zijn laars.
Ik kocht een blendking 14/7/2023, maar al na enkele maanden gaf die geen teken van leven meer. Hoewel correct opgeladen, lichten de lampjes niet op wanneer de beker erop is gedraaid, en vervolgens werkt die ook niet meer. In februari heb ik de klantendienst een mail geschreven hoe dit kan opgelost worden... er wordt niet eens op de mail gereageerd. Ik ben echt stomverbaasd dat dit bedrijf nog steeds bestaat, nog steeds reclame maakt voor een product dat niet deugt, en het nog verkoopt ook.
Slechte kwaliteit en service
Slechte kwaliteit en service! In 1,5 jaar tijd zijn er 2 kapot gegaan, ze laden op een gegeven moment niet meer op. Bij de eerste heb ik een mailtje gestuurd met het probleem daar is niet op gereageerd, bij de 2de hebben ze de eerste keer gereageerd, maar daarna niet meer. Probleem is dus nooit opgelost
Te hoge verwachtingen.
Vertraging in het verzenden, maar dat kan natuurlijk gebeuren.
Drinkdop is niet fijn en geeft wel degelijk spetters wanneer je hen dicht drukt. Opening is ook te klein. Ook de opening van de blendking zelf is te klein, je zult daarom een kleine lepel moeten gebruiken. Daarnaast zie ik gewoon geen voordeel dat je het kunt meenemen omdat het draadloos is, ik zie eerder een nadeel dat het dan vrij zwaar is vanwege 'de accu'? die er dus aan vastzit..
Tevreden klant
Ondanks dat er een slechte beoordeling is, heb ik tot nu geen slechte ervaring mee gehad. Ik ben blij met mijn aankoop en service. En het doet wat het moet doen.
Het is handig en je kan overal brengen…
Het is handig en je kan overal brengen en top kwaliteit
Hij was te laat bezorgd maar ik sta wel
Hij was te laat bezorgd maar ik sta wel
Op de vip lijst
Krachtig
Krachtig, compact en handig.Batterij gaat lang mee!
Heel tevreden en een echte aanrader!
Helaas sluit het dopje van de lader…
Helaas sluit het dopje van de lader niet. En kwam het dus stuk binnen
lange levering + slechte kwaliteit
levering duurde extreem lang, kwaliteit van product is niet optimaal, voelt zeer goedkoop aan.
Helaas werd het pakket pas veel te laat…
Helaas werd het pakket pas veel te laat opgestuurd, dit werd natuurlijk pas gemaild na dat ik heb betaald.. Voor de rest is alles 👍🏼
Te lang wachten
Ik heb van 17 mrt tot 30 mrt moeten wachten dus vindt het wel erg lang en terwijl ze gaan zeggen wegens personeels tekort!
Ben niet heel enthousiast
Ben niet heel enthousiast. Ik had er meer van verwacht. Weinig power en er kan maar weinig in.
De reclame zei dat ik hem met 1 dag binnen zou hebben. Dit duurde bijna 2 weken. Had compensatie verwacht hierin.
Wordt niet gereageerd op mail
Wordt niet gereageerd op mail, slecht of niet te bereiken.
Slechte kwaliteit en service
Blendking voor de tweede keer in een jaar defect bij normaal gebruik. Klantenservice meerdere mails gestuurd, echter zijn ze onbereikbaar en komt er geen reactie.