EL Trading BV | blijmetzonnepanelen.nl Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik vond El Trading door het specifiek zoeken naar het zonnepaneel dat ik zocht. Ik vond op hun site gemakkelijk de goedkoopste aangeboden prijs, die ik op internet kon vinden, en heb ze met... Toon meer

Leo is pro-actief in zijn handelen. Op e-mail wordt snel gereageerd, maar ook telefonisch gaat prima. Veel andere webshops kun je dagen wachten op een antwoord, als je al een antwoord krijgt. De offer... Toon meer

Fijne club! Ik werd dezelfde dag teruggebeld om te overleggen over mogelijkheden voor zonnepanelen op mijn dak. Ze begrepen direct de situatie en kwamen met een passend advies. Echt meedenken en v... Toon meer

Zelf al wat uitzoek werk gedaan maar zij hebben geholpen de puntje op de i te zetten en het verhaal compleet te maken. Ging voornamelijk nog om het montage materiaal en bekabeling uitzoeken. Op basis... Toon meer

1. Elektrogroothandel
  2. Elektrotechnisch installatiebedrijf
  3. Elektricien

Bij EL Trading BV zetten we ons in voor een groenere toekomst. We zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen en duurzame energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Als groothandel voorzien wij installateurs van kwaliteitsproducten en materialen, en we zijn trots op onze expertise in export en levering aan bedrijven in het Caribisch gebied. Of u nu als consument op zoek bent naar een energie-efficiënte oplossing voor uw woning, als bedrijf duurzame projecten wilt realiseren, of als installateur betrouwbare partners zoekt voor uw projecten, bij EL Trading BV bent u aan het juiste adres. Samen maken we de overstap naar een duurzame toekomst – lokaal en internationaal!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bij gestelde vragen goed meegedacht

Bij gestelde vragen goed meegedacht, vlotte levering. Punt van aandacht was levering in twee zendingen, een kwam een paar dagen later. Niet de schuld van leverancier maar wel iets wat het monteren vertraagde.

2 april 2023

Wederom een super snelle levering.

Wederom een super snelle levering.
Dit maal een uitbreiding van mijn accu systeem besteld en geleverd binnen de vermelde termijn.
Super fijne en betrouwbare partij.
Bedankt

14 april 2023

Vriendelijk en behulpzaam

Probleem: zonnepanelen of omvormer levert niet.

Vrijwel direct terug gebeld na even niet berijdbaar te zijn , heel vriendelijk gesprek gehad en komt mijn probleem op lossen .
Leo bedankt !

4 april 2023

Betrouwbare partij

Snel, proactief, kennis van zaken en goede service! En nog eens extreem lage prijzen. Ik heb al meerdere kennissen doorverwezen naar Leo.

16 januari 2023

Prima advies

Prima advies, goed bereikbaar via mail, app. panelen opgehaald bij afhaalpunt Velsen, daar goed geholpen met laden van de aanhanger.

27 maart 2023

Gewoon top, zo zie ik het graag!

Goede & snelle levering, binnen een week alle materialen aangeleverd zodat wij onze 150 panelen konden plaatsen en aansluiten. Goed advies en meegedacht met de situatie.

Firma Vanderhoeven International B.V.

23 maart 2023

5 werkdagen voordat mijn pakketje er…

5 werkdagen voordat mijn pakketje er was van 20x15x5cm
Vind dit een beetje schoftig lang

21 maart 2023
Logo EL Trading BV | blijmetzonnepanelen.nl

Antwoord van EL Trading BV | blijmetzonnepanelen.nl

Beste Ronald,

Jammer dat je niet tevreden bent. Je WiFi module komt bij Goodwe vandaan uit Luxemburg en is verzonden via UPS. Het weekend tel je ook gemakshalve mee, jammer.
Bovendien staat op onze website op diverse plekken vermeld dat de levertijd tot 5 dagen kan zijn.

Deze toezegging zijn wij dus gewoon volledig nagekomen.

In de huidige situatie is het helaas zo dat ook de importeurs erg druk zijn. Dus dat soms een levering binnen een dag, hoe graag u dat ook wilt, gewoon niet lukt. Vraag dat maar na aan de persoon wie u de omvormer zelf heeft verkocht en blijkbaar helemaal niet de WiFi stick kan leveren.

Graag wil ik u vragen de review aan te passen. Van slechte reviews hebben wij last en doen er dus alles aan om deze te voorkomen en u tevreden te krijgen.

Mocht u vragen hebben, dan horen wij het graag.

Mvg Leo

Goed bereikbaar voor vragen en advies.

Goed bereikbaar voor vragen en advies. Erg veel gehad aan het meedenken bij mijn situatie. Het advies is concreet en geeft je duidelijkheid.
Ook voor de levering is er moeite gedaan, ik kon een paar dagen na bestelling meteen aan de slag.
Ik ben blij met mijn zonnepanelen!

15 maart 2023