Super blij met mijn bestelling! De levering was echt snel en netjes verpakt. Een leuk en origineel cadeautje voor theeliefhebbers. Zeker een aanrader als je iets unieks zoekt!
Angela heeft voor mij 27 brievenbuspakketjes verzorgd als verrassing voor collega's. De communicatie verliep goed en snel. Heerlijke chocolade en thee, met als kers op de taart in ieder pakketje een h... Toon meer
Heerlijke producten! En wat een leuke webshop, mijn nieuwe adresje gevonden :-) tevens is angela heel erg klantgericht en is de verzending supersnel! In mijn pakje zaten mijn bestelde producten er... Toon meer
Bedankt Angela, zoals besteld maar met een personnelijke touch. Zeer gevaardeerd. Ik ben een thuis bakker en ik heb de erwten bloemen gebruikt om blauwe water te maken en dan, daarmee, pizza bakken... Toon meer
Eerste Nederlandse webshop in bloemen voor in je thee. Een uniek concept, wij verkopen b(l)oeiende thee; theebloemen, accessoires van Bredemeijer, chocolade en nougat. Ook versturen wij brievenbuspakketjes. Verzending De verzendkosten bedragen €4,50. Wij versturen je bestelling binnen twee werkdagen. Je kan je bestelling gratis komen afhalen in Zuid-Scharwoude. Betaling In onze webshop kan je betalen met iDeal, Riverty, VVV bonnen en Bancontact. Ideaal als cadeau Wij sturen nooit een papieren factuur mee. Ook kan je een persoonlijke boodschap achterlaten in het Opmerkingen-veld voor het betalen. Wij schrijven deze dan op een kaart. Zo is het net alsof het pakketje van jou komt. Een ideaal cadeau! Theebloemen Wij hebben een groot assortiment aan theebloemen: gedroogde groene theebladeren gevouwen tot een bolletje. Hierin zitten gedroogde bladeren verwerkt. Als dit bolletje in heet water komt dan bloeit het open tot een boeketje in je glas of theepot. Zo heb je hele b(l)oeiende thee! Biologische kruidenthee We doen ons best om zo veel mogelijk biologische kruidenthee in ons assortiment te hebben. Dit moeten natuurlijk wel bloemen zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van vlindererwt-bloesem, chrysant, kamille of rozenthee? Neem vooral eens een kijkje op de webshop en geniet van wat de natuur ons voor moois te bieden he
Zuid-Scharwoude, Nederland
- 0618836499
- contact@bloeminjethee.nl
- bloeminjethee.nl
Super blij met mijn bestelling
Wat een kadootje dit pakketje
Wat een kadootje dit pakketje! Met liefde en zorg samengesteld.
Top !
Een persoonlijk bericht of ik een kaartje was vergeten, snelle levering en theebloemen zijn echt lekker

Heerlijke thee
Yasmin heeft heerlijke thee, klantvriendelijk en reageert altijd snel!

Antwoord van Bloem in je thee
Leuke thee-cadeaus (om te geven en te krijgen)
Tal van thee-cadeaus voor een betaalbare prijs. Leuk verpakt met een mooi handgeschreven (met mijn eigen tekst) kaartje erbij! Cadeautje viel bij de ontvanger heel erg in de smaak!

Antwoord van Bloem in je thee
Super fijne en heldere communicatie
Yasmin van Bloem in je thee is heel fijn in de communicatie. Ik had wat vragen en ze heeft gelijk contact met mij opgenomen. Voor ik het wist was alles in orde en heb ik mijn bestelling geplaatst. Ik ben heel tevreden ne raadt iedereen aan om hier te bestellen.

Glühthee proeven!
Ik had de eer om de Glühthee te mogen drinken. Ernstig lekker, goed advies van de eigenaresse. Die weet dingen! Ik ga zeker vaker bestellen en vertrouw daarbij dus ook op haar smaak en ervaring.

Aanrader!
Enorm blij met het contact met Yasmin en de geleverde pakketjes voor ons bedrijfsevenement.
Bloem in je thee is zeker aan te raden!

Geslaagd cadeautje
Ik heb een cadeautje besteld voor een vriendin.
Het pakket was mooi verzorgd en de tekst die ik had opgegeven was netjes op het bijgevoegde kaartje geschreven.
Cadeautje viel heel erg in de smaak! Snelle verzending en vriendelijke attente klantenservice.

Knopjes blijven drijven
Verzending is goed verlopen, de thee was prachtig verpakt maar de knopjes blijven drijven, wat ik ook probeer ze gaan niet naar beneden zoals bij andere merken, toch jammer want zo zie je de bloem niet mooi open gaan

Fijn bedrijf.
Fijne communicatie, mooie ideeën en goede kwaliteit thee. Ga zeker vaker bestellen.

Antwoord van Bloem in je thee
Topservice en leuk assortiment!
Leuk verpakt! Fijn dat je zelf je cadeaupakket uit kon kiezen en vet veel leuke opties om uit te kiezen.
Hier echt een leuk en uniek moederdagcadeau gehaald!

Heerlijke thee
Heerlijke thee! De bestelling is snel en supernetjes verzonden. Echt een kadootje om uit te pakken!

Antwoord van Bloem in je thee
Snelle levering, met zorg ingepakt, heerlijke thee
Snelle levering, fantastisch mooi en met zorg ingepakt... het was al een feestje om het uit te pakken en heerlijke theetjes!