Jaro International Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Mijn titel zegt alles. Er was een TE VEEL van Jar. Jars binnen mijn voedsel en drank, op de tafels en op de mensen ook! De Jars sijpelen door de muren en vloer. Maar in tegenstelling tot de Jar, er wa... Toon meer

Helaas niet tevreden. Slechte communicatie. De monteurs/ timmerlieden deden hun best maar hadden te maken met een projectleider die een goed eindresultaat door zijn onbegrip in de weg stond. Op de da... Toon meer

Na wat onderzoek, bleek de blokhut die ik graag wilde bij Jaro International het voordeligst aangeboden te zijn. De thuis bezorging was zelfs inbegrepen. De blokhut werd op de afgesproken dag al... Toon meer

Niet al te beste ervaring. De mail met bevestiging bevatte al een ander artikelnummer dan op de website stond. Ik heb dat nog gechecked maar volgens Jaro klopte het echt. Niet dus. Tijdens de... Toon meer

1. Tuincentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Jaro International en Jaro Houtbouw zijn de specialisten in de verkoop en productie van chalets, mantelzorgwoningen, houten huizen, garages en paardenstallen.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastische service.

Ik zou blokhuttenservice aan iedereen aanbevelen. Korrekte prijs, stipte levering, vriendelijke mensen. Kortom zeer aan te bevelen !!!

Véél succes nog !!!

Guido De Backer

10 april 2012

Product niet netjes afgeleverd

Het product zat vol vlekken...een soort bessensap en in het pakket veel rode blaadjes alsof product lang onder bomen heeft gelegen.
Kaal afgeleverd en geen voorgeboorde gaten voor de bouten.
Over bedrijf wel tevreden. Gebruiksaanwijzing werd op verzoek gemailed.

service zonder mAAr

Beste mensen,
de reden om voor uw blokhut te kiezen was de prijs en de goede indruk die ik van het product kreeg op uw website. Uw bereikbaarheid, nakomen van afspraken en de flexibiliteit van uw bezorgdienst heeft er reeds toegeleid dat ik uw produkten aan al mijn klanten aanbeveel. Hulde voor deze "geen gemaar-service".
Vriendelijke groet
Martin Roest

helemaal tevreden

bestelling is correct en tijdig thuis afgeleverd, vriendelijk personeel.Opbouwen was door meegeleverde tekening vrij eenvoudig. Het is een mooie blokhut geworden! Jammer was, dat de kleur van de dakshingles niet klopte. Heb ik zelf in elburg omgeruild.

slechte levering incompleet

de overkapping werd zonder profielen en afdichting geleverd
Geen bouwtekening
geen beschrijving van het dak
geen schroeven en bouten

de ontbrekende materialen werden snel na geleverd maar weer zonder bouwtekening
de bouwtekening werd mij later per mail opgestuurt

schroeven werden ook na weer gebeld te hebben geleverd maar zonder slotbouten

beschrijving van de dakplaten heb ik nooit ontvangen
hen zelf gezocht op het net en iets gevonden

het geheel staat nu in de tuin en ziet er netjes uit

maar of ik ooit nog iets betel of het aan beveel bij andere dat betwijfel ik

26 maart 2012

we zijn erg blij met onze blokhut

Goede kwaliteit blokhut gekocht van het merk Interflex. De aflevering geschiede volgens afspraak. Netjes afgewerkt en alles paste precies. Alle houtdelen hadden hun eigen nummer. De enige opmerking betreft de gebruiksaanwijzing: niet alle nummers klopten. Dit betrof enkele planken onderaan het bouwpakket. Het plaatsen van de dakbalken en de verdere montage van het dak en deuren is niet duidelijk af te lezen in de gebruiksaanwijzing. Wij hebben metalen beugels geplaatst om de schuine dakbalken en horizontale dakbalk met elkaar te verbinden. De deuvelverbindingen waren nl niet sterk genoeg.
Het was een flinke klus om de blokhut op te bouwen en te schilderen, maar het resultaat is er naar.
We hebben inmiddels vele positieve reacties uit de buurt en van familie gehad over onze blokhut en verwijzen daarom graag naar Jaro international, mede omdat de keus daar enorm is.

Een aanrader!

goede en adequate service

Snel besteld en na 3 weken netjes afgeleverd. Betaling geen probleem bij de pinautomaat van de chauffeur. Blokhut zeer goed verpakt in krimpfolie en onderdelen ook nog eens verpakt per wand, deur, ramen, dak. Kwam goed uit want de voorbereidende werkzaamheden moesten ook nog worden gedaan. Tip : vraag om een bouwtekening want die zitten per wand in het bouwpakket geborgen. 1 telefoontje en het was geregeld. Prima. We zijn benieuwd hoe het opbouwen verloopt. Moet lukken

26 maart 2012

keurige firma,nette en correcte service

Enige tijd geleden alweer een aantal schuttingdelen besteld. van een van de medewerkers keurig op de hoogte gehouden en geadviseerd over het product. Gekocht, afleverafspraak gemaakt en ook die afspraak was keurig op tijd en netjes geleverd.

REDELIJK GOED

WAREN EEN PAAR ELEMENTEN NIET BIJ MIJN BESTELLING WAARVOOR WEL BETAALD WAS.
OOK WAREN ER EEN PAAR ELEMENTEN VERKEERD GENUMMERD.

Waardeloze Rommel

Bij aankomst van het tuinhuis was de verpakking reeds beschadigd maar de chauffeur vertelde dat dat niet zo erg was.
Dit was het begin van één grote miskoop. Geen enkele plank is recht ..... Niet te doen. Nooit koop ik nog iets via deze webside. Je komt toch bedrogen uit.

26 maart 2012
Reviews in alle talen tonen. (182 reviews)