Twee weken geleden soeppan 8 liter gekocht bij Blokker in plaatsje Elst bij Nijmegen . Zou geschikt zijn voor inductie. Bij eerste gebruik maakte de pan een knappend geluid en blijkt de bodem geheel... Toon meer

Wok besteld op zondag, vrijdag nog steeds niets ontvangen. Via track and tracé gekeken...pakket nog niet aangekomen bij postnl. Zelf contact opgenomen met klantenservice...dankzij vriendelijke man aan... Toon meer

Alhoewel deze paellapan (40cm) van Ibili verkocht werd als zijnde goed voor inductiekookplaat, was de bodem bij eerste gebruik zo erg verbogen, dat maar enkele punten de inductiekookplaat raakten. D... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

waardeloze soeppan Blokker

Bij eerste gebruik maakte de pan een knappend geluid en blijkt de bodem geheel te zijn hol getrokken en vervormt.
Chinese rotzooi dus waarschijnlijk voor 2€ of minder ingekocht. Wel een mooie gravering met de naam Blokker op de onderkant

23 februari 2026

Rvs soeppan één week geleden gekocht

Rvs soeppan één week geleden gekocht, vertoond nu al roestplekken kan en mag niet worden geruild i.v.m. sluiting Blokker. Mijn advies niets meer daar kopen lekker met alles laten zitten! Garantie geven blijft een probleem 🤣 om te janken.

12 december 2024

Idioot en oneerlijk puntensysteem

ik had punten gespaard door diverse aankopen. Daarna heb ik ze ingezet bij de aankoop van 3 artikelen. 1 artikel heb ik gehouden, 1 artikel teruggebracht en 1 omgeruild voor een ander iets duurdere versie. Ik zou geld terug moeten krijgen, maar kreeg minder dan ik verwachtte. Wat blijkt. De korting die ik heb gekeken wordt bij de aanschaf van de producten verdeeld over alle 3 de producten (percentueel). Feitelijk heb ik er 2 teruggebracht en 1 nieuwe aankoop gedaan. De korting over de 2 teruggebrachte artikelen komt daarmee te vervallen. Dus onderaan de streep heb ik alleen een procentuele korting gehad op het ene product wat ik heb gehouden wat uiteraard minder was (1/3 deel ongeveer) van de korting die ik had opgespaard. In de winkel konden ze hier niets aan doen. Serviceafdeling gebeld die hetzelfde antwoord gaf. Heel raar systeem! Dus gebruik je je punten, doe dat dan bij een artikel waarvan je zeker weet dat je het houdt. Wil je nog meer kopen en mogelijk nog retourneren of ruilen, doe die aanschaf dan apart.

21 oktober 2024

In oktober 2023 heb ik 2 luxime quartz analoog wekkers zonder tkken gekocht. Fijne wekkers en idd zonder tikken. Na een tijdje ging 1 wekker ratelen. Contact gehad met blokker die me door verwezen naar de externe leverancier Premius Commerce. Ik krijg nu een nieuwe wekker toe gestuurd. Dat noem ik nog eens service !

27 februari 2024

Koop NIET online, je krijgt je geld niet terug

Online item aangekocht maar voldeed niet aan wat ik zocht. Ik heb dit teruggestuurd eind november. Ze hebben me laten weten op 2 december dat ze het pakket goed ontvangen hebben. Tot op vandaag 26 januari staat het geld nog steeds niet op mijn rekening. Ik snap echt niet waarom dit zo lang moet duren. Het gaat over een kleine 30 euro, maar die heb ik toch graag terugbetaald.

26 januari 2024

Een dikke 1 helaas kon ik geen 0 geven

Ze verdienen een dikke 1 voor de online service die er verleend word.

Ze zou een afhaal opdracht krijgen en die tot opheden nog steeds naar naar mij doorgestuurd. En 4x een mail er over gestuurd wanneer het opgehaald zou worden.Het antwoord wat ik krijg te horen is dat ze het druk hebben en dat het geregeld word. We zijn nu 1,5 maand verder en ik hoor maar niks van de klantenservice. Advies is dus niks online bestellen en terugsturen.

10 augustus 2023

Slechte service na onvolledige Levering

3 flacons Ariel gekocht op de site van blokker. Maar 1 flacon geleverd door externe partner. Volgens de babydrogist een fout op de site van blokker. Ik heb aangegeven dat ik de 2 ontbrekende flacons wil ontvangen die ik besteld heb. Babydrogist geeft aan dat ze dat niet doen. Contact opgenomen met blokker, ik heb tenslotte op hun website besteld, 2x werd de telefoon erop gegooid, 3e keer een onvriendelijke dame aan de telefoon dat blokker er niets aan kan doen. Andere woorden.. jouw probleem, zoek het lekker uit.
Ik ging er vanuit dat blokker een degelijke winkel was maar wat een slechte klantenservice en klantbehandeling. Ze zijn verplicht te leveren wat er gekocht is.

14 juni 2023

Geen spullen en na 3 weken geen geld retour

Boos op Blokker en ECD Germany.
Op 21 mei voor 1000 euro aan spullen gekocht via blokker bij een externe verkoper. Op 27 mei gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht vanwege niet leveren, beschadigingen, geen communicatie. Tot op de dag van vandaag geen spullen en mijn geld niet terug. In hun eigen voorwaarden staat dat bij annulering ze verplicht zijn binnen 14 dagen mijn geld te retourneren. Ik hoor al dagen het is overgemaakt, het komt eraan, nog 10 dagen etc.
Mijn geduld is op. Ik dacht dat @blokker een betrouwbare partij was die zaken doet met andere betrouwbare partners. Niets is minder waar. Blijkbaar moet ik nu juridische stappen ondernemen om ze op mijn rechten te wijzen en mijn geld terug te halen.
Dikke koude douche voor @blokker en @ecdgermany....😡😡😡😡😡😡😡

13 juni 2023

Incomplete bestelling

Ik heb een aantal dingen besteld was optijd in huis maar dus helemaal niet compleet ik heb nu al 2 keer gebeld en ze zouden de rest opsturen maar zijn nu al 2 weken veder en nog steeds niks verstuurd zelfs! Wat belachelijke service

4 oktober 2022

Misleidende prijzen

Op de website staat een prijs vermeld, maar als je het artikel vervolgens in je winkelmand plaats, is het artikel in het winkelmandje ineens 1 keer duurder dan op de website staat! En dat is bij meerdere artikelen het geval. Klantenservice geeft alleen als reactie dat dan de prijs om de website nog niet is aangepast en de prijs in het winkelmandje de juiste is. Dat is dan een waardeloze manier om klanten te lokken. Een leuke prijs neerzetten op je website, maar als je het daadwerkelijk koopt gewoon veel meer berekenen. Ik heb mijn bestelling maar geannuleerd, een winkel die zo met haar klanten omgaat, daar wil ik niets kopen!

23 april 2022

Afgelopen dinsdag kocht ik een…

Afgelopen dinsdag kocht ik een kattenstaart gordijn bij Blokker Keizerswaard voor 29,99 euro zaterdag ging ik er nog 1 halen en toen was hij 39,99euro ik vroeg om uitleg ,weet ik niet aldus caissière. ik heb de klachtenlijn van blokker gebeld en volgens hun had je dat ook wel eens met vliegtuigreizen en huisjes. maar ik werd nog bozer toen ik even later precies het zelfde gordijn bij Dirk voor 19,99euro ziet staan .beetje schandalig toch? 100%duurder

15 mei 2021

Verplicht om account aan te maken

Bij online bestellingen word je geforceerd om een account aan te maken. Anders kun je geen bestelling plaatsen. Er wordt dan niet opgemerkt dat je een account moet maken, maar dat je het adres vergeten bent om in te vullen, terwijl het adres al staat ingevuld. Pas nadat ik aangaf dat ik een account wil laten maken, kon ik een bestelling plaatsen. Er staat vermeld dat het maken van een account aanbevolen is. Zet dan daar dat je een account moet aanmaken. Dit is irritant, ben 20 minuten bezig geweest, terwijl dat niet meer had moeten zijn dan 2 minuten, dan ook nog een review plaatsen hierover, pfff.

12 mei 2021

Enkele tijd geleden heb ik een product…

Enkele tijd geleden heb ik een product besteld bij blokker, deze zou vanuit een blokker filiaal uit de buurt moeten komen en dit zou dan binnen 3 dagen maximaal er zijn. na 3 weken contact opgenomen waarin zij eerst de bestelling niet konden vinden en het erop gooide dat er iets mis is gegaan. Zij zouden dit uitzoeken en vervolgens contact opnemen hoe of wat. Uiteindelijk het geld terug gekregen maar hebben zij nooit meer wat laten weten

22 februari 2021

Miskoop!!! Lekkende afwasborstels!

Enige tijd geleden 2 afwasborstels met reservoir voor afwasmiddel van het huiswerk van Blokker gekocht. Blokker is bij de productie waarschijnlijk gesponsord door afwasmiddelfabrikanten. Beide exemplaren lopen gewoon leeg, als je ze staand bewaart. Op de kop bewaren lukt niet, aangezien de kop bol is en de afwasborstel daardoor omvalt. Echt een miskoop, die dingen van Blokker.
Eerder vergelijkbare borstels van Sorbo gekocht, die voldoen wel.

13 februari 2021

Is dit jouw bedrijf?