Twee weken geleden soeppan 8 liter gekocht bij Blokker in plaatsje Elst bij Nijmegen . Zou geschikt zijn voor inductie. Bij eerste gebruik maakte de pan een knappend geluid en blijkt de bodem geheel... Toon meer
Wok besteld op zondag, vrijdag nog steeds niets ontvangen. Via track and tracé gekeken...pakket nog niet aangekomen bij postnl. Zelf contact opgenomen met klantenservice...dankzij vriendelijke man aan... Toon meer
Enkele tijd geleden heb ik een product besteld bij blokker, deze zou vanuit een blokker filiaal uit de buurt moeten komen en dit zou dan binnen 3 dagen maximaal er zijn. na 3 weken contact opgenomen w... Toon meer
Alhoewel deze paellapan (40cm) van Ibili verkocht werd als zijnde goed voor inductiekookplaat, was de bodem bij eerste gebruik zo erg verbogen, dat maar enkele punten de inductiekookplaat raakten. D... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Top Service!
Goeie en snelle service. Ik had een vaatwasser besteld. En is na 2 dagen al bij mij geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik wist trouwens niet meer dat blokker bestond.
snelle levering correcte omschrijving…
snelle levering correcte omschrijving artikel.
Mag wel groter aanbod aangeboden worden van alle artikelen.
Vlugge en prima levering
Vlugge en prima levering. Het personeel in de winkel op de brugsesteenweg gent,is heel gedienstig en vriendelijk. .
Nog nooit problemen gehad bij Blokker…
Nog nooit problemen gehad bij Blokker dus een winkel naar mijn hart.
Niets dan positieve comment !
Zowel online als in de winkel heb ik nog nooit negatieve ervaringen gehad. In tegendeel de verkoopster van wilsele zijn super vriendelijk en behulpzaam. Top !
Kwalieteit voor de lage prijs.
Snelle levering, zeer goede prijs en goed materiaal kwaliteit!
Ouderwetse winkels maar producten in…
Ouderwetse winkels maar producten in orde
Gemakkelijke site en snelle levering
snelle levering
snelle levering , thuis bezorgd , uitstende service
Toestel aangekocht en voldoend niet aan…
Toestel aangekocht en voldoend niet aan mijn eisen .
Ze doen niet aan tevredenheids garantie
Dus geen terugbetaling
Ben heel tevreden over de snelle…
Ben heel tevreden over de snelle levering van het schoenenrek.
Met wat kracht is het eenvoudig te monteren. Heel stabiel.
Wel het rek bovenaan vastmaken met bijgeleverd materiaal.
Een zeer praktisch schoenenrek en het oogt ook mooi wat niet onbelangrijk is. Pijs-kwaliteit is optimaal.
G.L. Brugge
Vlotte bestelling en levering
Vlotte bestelling en levering. Prima service.
Zeer snel en in prima staat afgeleverd!
Post .Nl leverde niet op de aangegeven…
Post .Nl leverde niet op de aangegeven dag (stelde dat de winkel in Oudenaarde gesloten was) Ook de dag erna geen levering (terug gesloten volgens Post Nl) Pas de Maandag erna geleverd.
Jullie Partner voor levering laat de wensen over.
Jammer dat jullie achter deze manier van werken staan !
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd, degelijk verpakt. Goede service!
Vriendelijke en bekwame bediening
Vriendelijke en bekwame bediening! Goede producten.
Heel snelle service maar beschadiging
Heel snelle service, ben tevreden, alleen jammer van de deuk in de koelkast die ik te laat had gezien!