Twee weken geleden soeppan 8 liter gekocht bij Blokker in plaatsje Elst bij Nijmegen . Zou geschikt zijn voor inductie. Bij eerste gebruik maakte de pan een knappend geluid en blijkt de bodem geheel... Toon meer
Wok besteld op zondag, vrijdag nog steeds niets ontvangen. Via track and tracé gekeken...pakket nog niet aangekomen bij postnl. Zelf contact opgenomen met klantenservice...dankzij vriendelijke man aan... Toon meer
Enkele tijd geleden heb ik een product besteld bij blokker, deze zou vanuit een blokker filiaal uit de buurt moeten komen en dit zou dan binnen 3 dagen maximaal er zijn. na 3 weken contact opgenomen w... Toon meer
Alhoewel deze paellapan (40cm) van Ibili verkocht werd als zijnde goed voor inductiekookplaat, was de bodem bij eerste gebruik zo erg verbogen, dat maar enkele punten de inductiekookplaat raakten. D... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bestellen enkel mogelijk als gast
Bestellen enkel mogelijk als gast, aangemeld is het niet mogelijk om een bestelling af te ronden. Waardoor het online bestellen heel omslachtig is.
3 dagen???
In plaats van 3 dagen duurde het 7 dagen tot mijn levering was aangekomen. Ik kreeg wel berichten dat er vertragingen waren.
Eerst was de levering voorzien op donderdag, daarna op vrijdag om dan te horen op zaterdag dat mijn pakket ondeweg was, maar ook dat klopte niet; slechts maandag kreeg ik het verlossende bericht dar mijn pakket aangekomen was.. Foei! De uitleg dat postnl overstelpt was met leveringen klopt ook niet, een pakketje dat ergens anders werd besteld werd keurig, zoals voorzien, De dag erop afgeleverd. Dat
is pas service.
Vertrouwde Blokker levering..
gemakkelijk te bestellen .Correct in…
gemakkelijk te bestellen .Correct in levering .De nodige papieren om terug te zenden indien een fout aan producten . Echter nog niet voorgehad .Een woord prima
Weer te late levering
Het product voldoet perfect aan de beschrijving.Alleen koos ik expliciet voor levering op donderdag (de enige dag in twee weken dat er overdag iemand thuis kon zijn) en werd de bestelling pas op vrijdag geleverd.Net als bij mijn vorige bestelling. Terwijl mijn keuze voor Blokker werd bepaald door de mogelijkheid om zelf een leverdag te kiezen,
- informatie over vertraging…
- informatie over vertraging onduidelijk
- bestelling is niet compleet geleverd
- mail met tracking codes ontvangen zonder links naar PostNL
Vlotte levering
Vlotte levering. Ideaal dat het bestelde vie internet in de winkel mag terug brengen.
Correcte feedback ivm vertraging en…
Correcte feedback ivm vertraging en levertijd
Ligstoelkussens bij blokker geen verzending of stockvoorraad
Ligstoelkussens besteld en betaald op 24 juni 2019 op 26 juni email dat verzending vertraging oploopt van 2 dagen 2 dagen later email dat zending tot 4 dagen gaat duren dan op zondag 30 juni een email met verzendbevestiging van blokker met een post nl tracking nr maar er is nog steeds niks verzonden maandag 1 juli postnl tracking nr aktief maar nog steeds niks verzonden van blokker uit .!.. wachten wachten word je niet vrolijk van hun loze beloftes
Danny uit hasselt belgie
Bestelling is heel vlot verlopen
Bestelling is heel vlot verlopen. Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Bedankt!
Maar 2 pakketten ontvangen van de 5
Ik wacht nog steeds op mijn…
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling...
Ik bestelde 6 wicker tuinstoelen
Ik bestelde 6 wicker tuinstoelen, met de vermelding vandaag besteld, morgen in huis, maar heb er een week op moeten wachten. Nog geen groot probleem. Maar wat wel niet kan is, ik kreeg vrijdag 2 stoelen geleverd i.p.v. 6! Wanneer de andere 4 komen, daar is het raden naar.
1 van de geleverde stoelen staat dan ook nog eens niet stabiel door wellicht een verschil van lengte bij 1 van de poten. Dat betekent nog eens een heel gedoe om deze gewisseld te krijgen. Niet echt tevreden dus over de onlinebestelling..
Vandaag besteld morgen in huis is niet…
Vandaag besteld morgen in huis is niet waar ik sta al een week op tuinstoelen te wachten
Alles was in orde en op afgesproken…
Alles was in orde en op afgesproken datum geleverd!
besteling op 22 juni zou ten laatste…
besteling op 22 juni zou ten laatste op 24 juni geleverd worden
maar het pakje is pas 24/25 juni middernacht bij postNL aangeboden!!
Geen leuke ervaring met blokker
Nog een ganse weg te gaan eer blokker kan wedijveren men andere
internet bedrijven
Heel vriendelijk personeel
Degelijke online shopping
Degelijke online shopping. Levering volgens afspraak. Geen probleem. Alles goed verlopen.
Ik heb strandstoelen besteld
Ik heb strandstoelen besteld. Ze gingen de dag nadien al in de winkel zijn. De dag zelf een mailtje, uw bestelling heeft een beetje vertraging opgelopen. De dag erna een mailtje, we hopen binnen de 3 dagen te leveren. Sorry, het mooie weer is nu. Dan moeten jullie niet als levertermijn, de dag erna zetten vanaf 11h.