Blue Identity Reviews 10

4,4

1. Computerbeveiligingsservice
  2. Business- en IT-adviesbureau
  3. IT-consultancy

Wij helpen bedrijven het maximale uit hun Microsoft “Cloud” Security investering te halen. Dit doen we door de beveiliging van binnenuit te organiseren over drie pijlers beginnende bij Identiteit, Device en Data. Elke dag zien wij hoe cyberaanvallen mensen en bedrijven raken: identiteiten worden gestolen en bedrijven zitten met hun handen in het haar door de nasleep van bijvoorbeeld een datalek. Dit soort voorvallen brengt niet alleen een financiële klap en schade met zich mee, maar het zet ook het vertrouwen in de organisatie op losse schroeven en soms raken zelfs persoonlijke gegevens voor altijd kwijt. Wat is ons doel? - Nederland veiliger maken! Blue Identity kan je team versterken met haar beveiligingsexperts die specifiek zijn opgeleid en gericht op het vangen van hackers met behulp van de tools die hier speciaal voor zijn ontwikkeld. Je hoeft geen expert te zijn, om deze tools te beheren, wij regelen dit en nemen dit uit handen!

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Erg tevreden over Blue Identity.

Erg tevreden over Blue Identity.
Ze leveren niet alleen kwaliteit, maar denken ook echt met je mee. Als je ergens tegenaan loopt, komen ze altijd met een oplossing. Lekker snel, duidelijk in communicatie en geen loze beloftes. Vooral het persoonlijk contact waardeer ik enorm.
Echt een fijn bedrijf om mee samen te werken. Aanrader!

20 januari 2025

Betrouwbare partner voor IAM

Sinds we met Blue Identity samenwerken, is onze cybersecurity én Identity en Access Management (IAM) sterk verbeterd.

Ze hebben ons niet alleen geholpen om zone omgeving optimaal te beveiligen, maar ook om een efficiënt IAM-systeem op te zetten. Hierdoor hebben we nu volledige controle over wie toegang heeft tot onze systemen, wat enorm bijdraagt aan ons gevoel van veiligheid.

Blue Identity is een betrouwbare partner die we zonder twijfel aanraden aan iedereen die zowel cybersecurity als IAM serieus neemt.

20 december 2024

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Wij van Basecare werken al enige tijd samen met dit bedrijf voor onze cybersecurity en zijn ontzettend tevreden. De communicatie is helder en direct, wat zorgt voor korte lijnen en een efficiënte samenwerking. Alles wordt snel en professioneel geregeld, zonder gedoe. Daarnaast hanteren ze eerlijke tarieven, wat wij erg waarderen. Kortom, een betrouwbare partner die je cyberveiligheid écht naar een hoger niveau tilt. Zeker een aanrader!

17 december 2024

Antwoord van Blue Identity

Bedankt voor jullie positieve review! We waarderen de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons. Jullie feedback motiveert ons om altijd het beste te blijven leveren.

Erg blij met de service van Blueguard

Erg blij met de service van Blueguard! Het team reageert snel, denkt mee en houdt onze IT-omgeving veilig. Fijn dat er 24/7 echte mensen klaarstaan als we ze nodig hebben.

16 december 2024

Antwoord van Blue Identity

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Het is geweldig om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en ondersteuning. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen en een veilige IT-omgeving te garanderen, en we zijn blij dat dit zo wordt gewaardeerd.

Onze 24/7 bereikbaarheid en het meedenken met onze klanten zijn kernwaarden waar we trots op zijn. We blijven ons inzetten om jullie IT-omgeving optimaal te beveiligen en zijn er altijd als jullie ons nodig hebben.

Blue Identity: onze partner voor digitale rust

Als online marketingbureau werken we dagelijks met gevoelige gegevens en systemen. Dankzij Blue Identity hoeven we ons geen zorgen meer te maken over cyberdreigingen – zij hebben alles strak beveiligd. Van een grondige risico-analyse tot een robuust beveiligingsplan, ze regelen het gewoon. Wat wij doen voor websites, doen zij voor digitale veiligheid: maatwerk met resultaat. Het voelt fijn om te weten dat onze online omgeving in goede handen is.

16 december 2024

Antwoord van Blue Identity

Bedankt voor jullie geweldige feedback! Het is fantastisch om te horen dat jullie je veilig voelen met onze oplossingen. We zijn er trots op dat we jullie kunnen ondersteunen bij het beschermen van jullie gevoelige gegevens en systemen, zodat jullie je kunnen focussen op wat jullie het beste doen.

Het is fijn om te werken met mensen met…

Het is fijn om te werken met mensen met verstand van zaken. Mensen die luisteren en met het juiste advies komen om de internet omgeving zo veilig mogelijk te houden. Wij kunnen nu met een gerust hart bezig zijn met de dingen waar wij goed in zijn.

6 mei 2024

Antwoord van Blue Identity

Hi Sam, bedankt voor je mooie review! Ik hoop dat we onze samenwerking nog lang kunnen voortzetten!

Meedenken is verder komen

Al een tijdje met blue Identity aan het werk. Nu we de volgende fase ingaan met de uitbreiding van ons bedrijf wordt er weer top meegedacht, met name de dingen waar wij geen verstand van hebben en belangrijker nog, niet eens aan gedacht hebben.

Bedankt weer en op naar een goede implementatie de komende periode.

15 augustus 2024

Antwoord van Blue Identity

Beste Mike heel erg bedankt voor je review dit waarderen we enorm. Samen gaan we de komende periode op de best mogelijke manier invullen om jullie omgeving nog beter en vooral veiliger te maken!

Professionals

Werken met mensen van Blue Identity betekent dat je met professionals werkt. De communicatie verloopt soepel en de samenwerking erg prettig. Kennis en kunde volop vertegenwoordigd!

26 augustus 2024

Antwoord van Blue Identity

Beste Inge hartelijk dank voor je review wij hopen namens Blue Identity nog lang zaken te mogen doen bij Schiphol. Onze consultants kijken er elke keer weer naar uit om voor jullie aan de slag te gaan.

Microsoft 365

Sterke kennis van de Moderne werkplek!

26 augustus 2024

Antwoord van Blue Identity

Beste Remco heel erg bedankt voor je review. Wij gaan zeker nog vaker gebruik maken van jouw hulp en de dienstverlening van MMYD.