1. Binnenplantleverancier

BMBO Plants is a small-scale house plant webshop and store front that strives to provide not only exceptional plants, care goods, and accessories, but also wonderful planty experiences for their customers of all levels and interests.

4,6

Uitstekend

Niet blij met de gang van zaken.

Niet blij met de gang van zaken.

Ik heb op donderdag 8 mei een bestelling geplaatst, dinsdag 13 mei kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling is verstuurd.

Tot op heden heb ik nog niks ontvangen en kreeg zojuist een mailtje dat mijn bestelling naar een DPD punt gaat terwijl de bestelling thuis afgeleverd zou worden.

Ik heb in de tussentijd contact proberen te zoeken met BMBO maar geen reactie. Hopelijk wordt hier wel op gereageerd.

*Update, contact gehad met de shop en passende oplossing geboden. Geen reactie in tussentijd gehad vanwege persoonlijke omstandigheden. Was wel zo netjes geweest als er een kleine update was gedaan, daar had ik alle begrip voor gehad.

13 mei 2025
Logo BMBO Plants

Antwoord van BMBO Plants

Hallo Anne,

Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. Mijn oprechte excuses voor de vertragingen en problemen met uw bestelling. Het is nooit onze bedoeling dat onze klanten een minder dan optimale ervaring bij ons hebben.

Controleer uw e-mail om te zien hoe we verder willen gaan.

Planty Regards,
Breeann

Kleine ondernemer met passie voor het…

Kleine ondernemer met passie voor het vak. Er werd heel lief een persoonlijk berichtje aan de bestelling toegevoegd. Alles was heel netjes ingepakt en snel geleverd. Ik zou het zeker aanbevelen!

3 december 2024

Leuke winkel. Aanrader!

Online bestelling gedaan en in de winkel opgehaald. De producten stonden mooi ingepakt klaar! Hele leuke winkel met bijzondere plantjes en handige spulletjes. Vriendelijke eigenaar! Zeker een aanrader!

6 december 2024

Zeer goede service

Zeer goede service, de dame beantwoordde elke vraag grondig. De winkel is mooi ingericht en heeft een goede sfeer. Een zeer prettige ervaring, ik kom zeker nog een keer terug naar deze plek

14 september 2024

Heel nette klantenservice

Heel nette klantenservice! Netjes verpakt en aandachtig.

8 januari 2024
Logo BMBO Plants

Antwoord van BMBO Plants

Bedankt voor het compliment. Ik hoop dat het goed gaat met je plantje 🌱

Reviews in alle talen tonen. (33 reviews)