De ene ster die ik geef is NIET gebaseerd op de service of de kwaliteit van verhuur rioolonstoppingsapparaat of medewerker, maar gebaseerd op de administratieve afwikkeling van de BORG. Maandag midd... Toon meer

20-12-2025 Bus gehuurd bij Bo-rent Amsterdam,-Den Brielstraat. 42 km gereden met scherm van 75 kg. Aflevering ging vlot, terugbrengen niet want er is die zaterdagmiddag geen personeel. Gevolg: 8 uu... Toon meer

Bo-rent Winschoten. Vrachtauto gehuurd voor verhuizen. Kregen heel oud afgetrapt ding. Tankdop lekte diesel, laadklep lekte olie. Er lagen ca 25 punaises in laadruimte plus andere rommel. Geen persoo... Toon meer

Onze ervaring met dit bedrijf is ronduit verschrikkelijk. Zonder enig bewijs hebben ze onze volledige borg van €1700 ingehouden en weigeren ze ons enig onderbouwd bewijs te leveren. Ondanks herhaa... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede service Bo-Rent Leiderdorp

On-line reserveren van een bestelbus ging tot het bevestigen goed. Na bevestigen kreeg ik een foutmelding terug waardoor het leek alsof mijn reservering niet was verwerkt. Na een paar pogingen gestopt.
De volgende dag bevestiging ontvangen plus een opmerking dat andere reserveringen verwijderd waren. Voor mij een prima actie!
Ophalen bus verliep zonder problemen. Moest wel zelf de inspectie doen van de reeds aanwezige schade, zonder medewerker Bo-rent. Alles wat we gereserveerd hadden was aanwezig.
Afleveren gaf ook geen problemen. Duidelijke instructies op huurformulier, in combinatie met informatie bij afhalen.
Doordat ik zelf maandag nog terug ben geweest met een vraag over het schade inspectierapport (bleek dat ik die niet hoefde in te leveren) was verdere afhandeling van de huur snel geregeld. Ik had binnen een paar dagen het restant van de borgsom weer op mijn rekening.
Personeel is aardig, neemt de tijd voor je om iets uit te leggen of vragen te beantwoorden.
Kom graag terug voor een volgende klus.

17 juni 2020

Nette afhandeling

Nette afhandeling, goede uitleg ( maar wel wat veel informatie als je voor de eerste keer huurt). Gaf op verzoek een demonstratie hoe de klep open te doen. Tevreden klant.

9 juni 2020

Ik bestel online een bus bij Bo Rent…

Ik bestel online een bus bij Bo Rent Den Haag en krijg keurig een reserveringsmail. Verder hoor ik niets dus op de dag zelf bel ik maar op en krijg te horen ja we hebben geen auto meer het is heel druk! En sterkte ermee hoor. Het was wel zo aardig geweest als iemand even contact opgenomen had om dit te vertellen. Geen Bo rent meer voor mij.

30 mei 2020

Busje gehuurd van 79 euro voor ineens 99

Busje gehuurd voor 79euro, de borg was 200euro en hier zou dan de huur van afgetrokken worden. Krijg ik maar 101euro terug vanwege "benzine kosten". Ik heb 12km gereden totaal en dan 20euro brandstof verbruikt?

Huur hier nooit een voertuig!

28 mei 2020

SLECHTE SERVICE !!

mijn vader heeft een auto bij hun gehuurt , alles ingevuld en sleutels gegeven aangekomen bij de auto ziet hij dat der geen airco in ziet , menee rgaf aan dat er GEEN auto zijn met airconditioning terwijl hij een MAAND geleden nog een auto had gehuurd en die had wel airco ( heb ik nog een filmpje van !!) me vader kwam ondzettend teleurgesteld thuis omdat hij de auto huurt om met zijn kleinkinderen leuke dingen te gaan doen hij heeft me uitgelegd wat der gebeurd was en heb meteen gebeld maar ze waren all gesloten , ik belde de volgende dag Meteeen terug meneer gaf aan dat der inderdaad een paar auto's zijn met airconditioning maar dat me vader de auto NIET mag omruilen en dat dit gister bij verhuur moest gebeuren en de auto's met airco vandaag opgehaald worden... echt bizarrrr want hij gaf het nog aan !!!! en ik heb het verhaal uitgelegd en het boeid hun totaal niet je gaat tog geen auto rijden zonder airconditioning terwijl het 27 GRADEN BUITEN IS en dat met TWEE kinderen van 2 IK BEN KLAAR MET BO RENT zeeer slecht gemanierddd !!! nooit meer zou het dan ook NOOIT aanraden bij mijn familie of Vrienden !!!

23 mei 2020

Slechte service BoRent Rhoon

Vanmiddag bij BoRent in Rhoon geweest met de vraag of ik met de 132 mm droog boor een gat kan boren door een gemetselde muur. Dat wisten ze niet, maar ik moest het maar proberen ?
Vervolgens gevraagd naar de prijs, dit kwam neer op € 70-80 ipv de website vermelde € 42 tgv slijtagekosten etc.
Toen maar weggegaan zonder boor.

18 mei 2020

Opgelicht door Bo-rent!

Bij Borent Amsterdam Spaklerweg heb ik voor een paar uur een busje gehuurd voor een verhuizing. 's Avonds heb ik het busje netjes weer teruggezet. De volgende dag werd ik gebeld dat ik een fikse bovenhoofdse schade zou hebben gereden. Dit terwijl er 100% zeker niks is gebeurd en ik überhaupt niet in de buurt ben geweest van hoge obstakels. Ik heb gevraagd om camerabeelden van voor en na mijn vertrek, maar die weigeren ze te laten zien. Wat logisch is, want die zullen aantonen dat het niet mijn schuld was. Nu houden ze 1500 euro aan borg in, wat ze weigeren terug te betalen. Ontzettende oplichters!!

11 mei 2020

Slechte service autoverhuur Rijswijk

Verhuiswagen gehuurd in Rijswijk. Na afloop geconfronteerd met rekening voor een ontbrekend kapje op het dak. Dit heb ik zelf moeten uitvinden omdat ik na 2 weken mijn borg nog niet had terugontvangen en toen maar gebeld heb.
Op een net verweer per mail van mij dat dit vooraf al zo geweest moet zijn, met foto erbij, werd niet gereageerd. Alleen werd zonder enige toelichting alsnog de factuur gestuurd. Weer nagebeld, enige reactie is: wij hebben geconstateerd dat het kapje ontbrak, dus het is uw verantwoordelijkheid. Ik voel me onterecht benadeeld en vooral lomp behandeld.

28 februari 2020

ik ben zeer tevreden met Bo-rent

ik ben zeer tevreden met Bo-rent, komen afspraken na en zoeken anders een goede oplossing bij problemen.
Personeel is zeer bekwaam en zeer beleeft en hebben service hoog in het vaandel staan!
Bij elk bezoek worden wij zeer warm ontvangen en vragen hoe het gaat met onszelf ,maar ook waar ze ons mee kunnen helpen en eventueel mee kunnen denken wat voor materialen we kunnen gebruiken bij de klussen die wij dagelijks uit moeten voeren.
Wij kunnen daarom met trots zeggen,wij houden van Bo-Rent!

7 februari 2020

Twee jaar geleden sloopten Bo-rent de…

Kleine twee jaar geleden sloopten Bo-rent de roetfilters nog weg onder de diesel auto's wat ze nog veel meer schadelijker maakten voor ons milieu en voor Bo rent goedkoper qua onderhoud. Vandaag de dag staat op hun voertuigen "huren is milieuvriendelijk"... Nou dan heb je wel een plank voor de kop. Ik noem hen "gespuis en oplichters". Smerige manier van zaken doen! Het zijn regelrechte milieu-criminelen!!

18 januari 2020

Bo-Rent Helmond.

Bo-Rent Helmond.

Toyota ProAce bestelwagen gehuurd voor één dag.
- Vriendelijk geholpen en te woord gestaan.
- Auto in perfecte staat meegekregen en keurig afgetankt.
- Borg binnen 3 dagen teruggestort.

Volgende keer weer Bo-Rent voor mij.

10 januari 2020

Bo Rent is een oplichter

Bo Rent is een bedrijf die doel heeft om zijn klanten op oplichten.
Zij doen dat ook heel professioneel, alle kleine slijtrages of met de kleine schades, of met materialen die niet eens aan klant geleverd zijn worden maximale bedragen gefactureerd en worden met behulp van incasso bureau beslag gelegd bij de klanten
Het is een professionele oplichters bende die als een verhuurbedrijf opereert
Zij hebben ons duizenden euro's gekost.
Mijn advies blijf uit de buurt van deze oplichters zo dat jij niet bestolen word.
Zoek een andere verhuur bedrijf zie zijn klanten ook als klant behandeld.
Elke cent aan Bo-Rent is een beloning voor deze oplichters.

30 december 2019

zeer onbetrouwbaar bedrijf,

zeer onbetrouwbaar bedrijf, komt zijn afspraken niet na en gaat dan als klap op de vuurpijl ook nog eens een incassobureau inschakelen die zogenaamd een aangetekende brief zou hebben verstuurd. Deze is door ons nooit ontvangen. Men heeft absoluut geen fatsoenlijke manier van zaken doen. je kunt hier beter niest huren.

20 december 2019

Gevaarlijk

We hebben bij Borent een 10 meter steiger gehuurd, die was alles behalve veilig. De koppelingen waren versleten en de steigerplanken gescheurd. Weinig compassie bij de balie!

5 december 2019

Is dit jouw bedrijf?