BobbiBrown Cosmetics Reviews 21

1. Cosmetica winkel
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Cosmeticawinkel
  4. Cosmeticabranche

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Shop de officiële site voor de beste make-upbenodigdheden, Bobbi Brown cosmetica en huidverzorging. Leer de nieuwste looks, make-uptips en -technieken van Bobbi.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ik heb een foundation retour gestuurd

Ik heb een foundation retour gestuurd. Ik zou binnen 2 a 3 werkdagen geld retour gestort krijgen en heb nog steeds niks binnen. Contact opgenomen met de klantenservice, geen reactie. Het pakketje is wel aangekomen bij Bobbi Brown, want daar heb ik een bevestiging van ontvangen, maar geld retour niet. Hopelijk krijg ik het alsnog. Tip: bestel hier niet!!
Ik zal mijn review aanpassen als ik mijn geld retour heb.

12 november 2023

Heerlijke parfum

Ik had ooit in marbella een flesje Bobbi Brown parfum gekocht, dit was zo lekker dat ik op zoek was in Nederland voor weer zo’n flesje parfum , en ja hoor op deze site gevonden en gelijk besteld! Ik had het flesje in het weekend besteld en ik kreeg een bevestiging dat ik het betaald had dus een bevestiging van mijn bestelling, maar geen berichtje dat het werd verzonden, ik kreeg het Spaans benauwd ,en heb direct de klanten service gebeld, ik kreeg een hele lieve dame genaamd: Zurette AD telefoon en ik had haar verteld dat ik flesje parfum had besteld maar dat ik vreselijk schrok vd revieuws, en of ik mijn flesje parfum nog wel zou ontvangen, deze lieve dame vertelde mij dat de bevestiging er nog aan moet komen omdat ik het flesje in het weekend had besteld, en ja hoor keurig netjes een berichtje vd verzending gekregen en de volgende dag was mijn pakje keurig bezorgd! Super blij dus en bedankt vd lieve en goede service, ik bestel binnenkort weer en flesje parfum!

23 september 2023

Ik ben totaal niet te spreken over de…

Ik ben totaal niet te spreken over de afwikkeling van een niet geleverd product. 7 juli besteld en betaald en niets ontvangen. Uiteindelijk telefonisch contact en afspraak gemaakt over het terugstorten van het bedrag. Nog niets ontvangen vandaag op 1 augustus. Op talloze e-mails geen respons. Via de digitale assistent op what’s app ook geen stap verder.

7 juli 2023

Eyepencil ingebouwde slijper??

In november make up voor de feestdagen besteld. Op de website stond dat de eyepencil een ingebouwde slijper had. Dat bleek niet zo te zijn. Klantenservice reageert steeds na weken en stuurt me een link van de eyepencil met de boodschap dat nergens staat dat er een ingebouwde slijper bij zit. Ik klik op de link en het staat er wel bij! Ik stuur ze weer een mail met een screenshot van de beschrijving en heb geen reactie meer ontvangen. Het potlood kun je niet slijpen met een gewone slijper, dus ik kan het weggooien. Ik voel me echt opgelicht.

19 maart 2022

Super slechte ervaring!

Super slechte ervaring!
Product besteld, direct van rekening afgeschreven, niets geleverd.
Wat volgt is telefonisch en e-mails contact met klantenservice. Zij zeggen dat ze het bedrag hebben geretourneerd, ik kan bewijzen van niet. Uiteindelijk reageren ze helemaal niet meer. Onbeschoft, niet bestellen bij Bobbi Brown.

10 februari 2022

Onbereikbaar

Onbereikbaar! Besteld voor 133 euro, direct betaald. Geen bevestigingsmail ontvangen. De dag erna gelijk gemaild, appjes gestuurd. Tig keren gebeld. Echt belachelijke service, eigenlijk geen service!!

3 december 2021

19-12 bestelling proberen te plaatsen…

19-12 bestelling proberen te plaatsen bij Bobbi Brown Cosmetics, VOORAF betaald. Bestelling niet doorgekomen. Na bijna 1 maand nog steeds geld niet terug, maar wel beweren dat t geld 31-12! al teruggestort zou zijn. Gisteren weer gemaild, geen reactie. Ik lees alleen maar slechte recencies. Hoe kan dit? Dit riekt naar oplichting. Telefonisch nooit contact kunnen krijgen.

16 januari 2021

Ongelofelijk slechte service

Ongelofelijk slechte service! Bestelling geplaatst en betaald via Ideal, daarna niet meer gehoord. 3 keer gemaild, maar geen reactie ontvangen. gebeld, 15 minuten in de wacht gestaan, product was toch niet leverbaar volgens hun. bestelling is door hun geannuleerd en mag ik 2 weken wachten op een terugbetaling. Ik ga over naar een merk die respectvol met klanten omgaat.

4 januari 2021

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling meer dan een maand geleden geplaatst, op mijn mailtje wordt niet gereageerd en de telefoon wordt ook niet opgenomen na meer dan een half uur in de wacht te hebben gestaan.

28 december 2020

Bestelling nooit ontvangen!

Bestelling nooit ontvangen!
De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en op mijn mails wordt niet gereageerd. Zeer slecht!
Ik zou erg graag mijn bestelling alsnog ontvangen of desnoods mijn geld terug, maar ik krijg geen contact...

Aanvulling: ik heb mijn geld inmiddels teruggekregen en zelfs een cadeautje ter excuses ontvangen. Dat vind ik heel netjes, vandaar dat ik van de ene ster die ik eerst gaf er nu 3 geef.

17 december 2020

Op 22 november voor een groot bedrag…

Op 22 november voor een groot bedrag aan producten besteld en niks ontvangen. Op mail reageert men niet. Het lukt ook niet via de chat functie die staat gewoon uit en je krijgt ook niemand aan de lijn.
Waardeloos bedrijf...

8 december 2020

Dit riekt naar diefstal

Ik heb ook niets goeds te melden over deze site.
Mijn bestelling van nu enkele weken geleden is door hun geannuleerd en geen bericht hierover ontvangen. En ook nog steeds geen geld terug.
De chat mevrouw heeft alleen te melden dat ze de bestelling niet voor mij kan toveren.
Op de mail wordt gewoon niet gereageerd.
Ik ga van de week proberen ze telefonisch te bereiken maar heb hier na ervaringen gelezen te hebben ook weinig vertrouwen in.
Dat een duur merk als Bobbi Brown hier mee geassocieerd wil worden vind ik onbegrijpelijk

5 december 2020

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Ik had een bestelling gedaan en als je boven een bepaald bedrag kwam, kreeg je er een eyeset bij. Vervolgens komt de bestelling thuis zonder de eyeset.
Daarop heb ik de klantenservice gebeld en wordt er gemeld dat het gewoonweg op is. Verder niks... Terwijl de site op dat moment nog steeds aangaf dat je een eyeset ontvangt bij een bepaalde bedrag. Zeer misleidend en geen welwillende service.

Aanvulling 30 november:
Inmiddels is de eyeset alsnog verstuurd en ontvangen. Weliswaar geen schriftelijke reactie ontvangen op mijn mails, maar toch nog de actie ontvangen.

26 oktober 2020

Bestel NOOIT via de website van Bobbi…

Bestel NOOIT via de website van Bobbi Brown zelf. Die heeft echt de slechtste klantenservice die je kan bedenken! Ik heb een lipstick besteld en een week later heb ik hem en nog niet binnen en geen bericht waarom het zo lang duurt. Antwoord op mijn mail met de vraag waarom ik nog niks heb ontvangen, komt gewoon niet.
Bellen met de klantenservice is lastig omdat je er steeds uit wordt gegooid, zogenaamd wegens drukte. Als je dan iemand aan de lijn krijgt, komen ze onprofessioneel over.
Nu blijkt na nog weer een paar pogingen om de klantenservice aan de telefoon te krijgen dat het niet is verstuurd omdat de sample die ik er gratis bij zou krijgen niet op voorraad is waardoor het hele bestelproces stil ligt! Werkelijk?! Mail dan even dat dat het geval is. Dan had ik allang gezegd dat ik die sample niet hoef! Beetje logisch nadenken is er niet bij. Service al helemaal niet! Ik bestel er nooit meer iets!

8 oktober 2020

Slechtste klantenservice EVER

Ik heb een bestelling gedaan waarbij ik een cadeausetje zou krijgen. Ik had juist nog extra producten gekocht om aan het minimale bedrag te komen. Helaas zat het setje niet in de doos hoewel het wel op de pakbon stond. Uiteindelijk ben ik 3 (!!!!!) maanden bezig geweest met de klantenservice. Toen er eenmaal contact was (een klein wonder) werd er eerst gezegd dat het nagezonden zou worden, vervolgens werd vermeld dat ze het setje niet meer hadden en daarna kreeg ik een kortingscode die nog maar 2 weken geldig was als compensatie.

Misschien dom, maar heb onlangs weer iets besteld. Ik dacht dat ik vorige keer gewoon pech had. Is nu al een week geleden maar heb nog steeds niets mogen ontvangen. Ze blinken dus ook niet uit in snelheid van verzending. Hoop dat ik het nog krijg. Producten zijn heerlijk maar koop NIET bij Bobbi Brown zelf!!!

27 mei 2020

Zeer slecht bedrijf bestel hier niet !

Zeer slecht bedrijf bestel hier niet !! 4 december besteld en vandaag 12 december nog steeds niets ontvangen! Gelukkig met Paypal betaald. Telefonisch niet bereikbaar en per mail ook niet.
Wil je Bobbi Brown Make Up bestel dan bij Douglas! Zeer klantonvriendelijk en eigenlijk crimineel!

12 december 2019

Slechtste customer service!!!!!

Ik heb een bestelling geplaatst meer dan een week geleden mbt een lipstift. Hierbij kon ik een gratis cadeautje uitzoeken nml een kleine mascara. Vervolgens krijg ik de mascara thuis gestuurd maar de lipstift is nergens te bekennen. Ik heb inmiddels 3x een mail gestuurd en krijg alleen een automatisch antwoord dat ik max binnen 2 dagen reactie krijg wat dus niet het geval is!!! ik bestel hier niet weer

8 december 2019
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken