Prijs is zeker een groot pluspunt. Levertermijn loopt wat uit (op website vermeld 2 -3 dagen, levering ongeveer een week) en er wordt geen orderbevestiging gestuurd, dat vind ik wat minder. Je kan wel... Toon meer
Bobby & Caro
Alles is zeer correct verlopen. Het aantal stuks dat ik had besteld was helaas niet meer in voorraad, maar de bestelling en de prijs werden correct aangepast op basis van het aantal stuks dat wel kon... Toon meer
Na vele e-mails onze bestelling in goede staat ontvangen en direct geplaatst! Ons mistrouwen was ongegrond, waarvoor onze excuses. Volgende keer graag een antwoord op e-mail berichten. Roy van... Toon meer
Wat een slechte webwinkel, wacht al ruim 2 weken op mijn bestelling. Geen contact mee te krijgen, reageren niet op mailtjes geen enkele andere contactmogelijkheden. Had ik hier maar eerder gekeken, ma... Toon meer
Bobby & Caro biedt u duizenden producten voor alles wat huishoudelijke artikelen en in- en uitdoor recreatie omvat. Alles voor het huishouden, speelgoed, kantoor, audio, video, tv, gsm, pc, tv, keuken, kamperen, bbq, luxe luchtbedden, speelgoed, dvd, games... Besteld voor 17u op weekdagen is binnen 1-2 werkdagen geleverd (indien op stock).
België
- bobbyandcaro.com
Mensen keken ook naar
14 dagen levertijd 🫤
Afvalemmer 3x 9 liter
Ik had een afvalemmer Hailo 3 x 9 liter besteld.
De bestelling betaald, maar de opdracht kwam door een storing van het bedrijf Bobby & Caro niet binnen.
Ze hebben mij diezelfde dag gemaild en meteen de opdracht uitgevoerd.
De dag erna ‘s morgens om 10.00 uur werd mijn afvalemmer bezorgd. Goed gedaan! Ben erg tevreden over de afhandeling.
M.v.d,Hurk.
Ik heb alles gevonden wat ik zocht en…
Ik heb alles gevonden wat ik zocht en alles is op tijd geleverd, perfect!
Na heel lange wachttijd bestelling toch…
Na heel lange wachttijd bestelling toch nog ontvangen .
Slechte retourpolicy
Ik bestel een product, maar wou dit retourneren. Ik heb enkele keren het retourformulier ingevuld en mails gestuurd, geen antwoord. Daarna toch een antwoord gekregen dat ik het naar een bepaald adres mocht opsturen. Enkele dagen later had ik het pakket weer in mijn brievenbus omdat het adres niet bestaat. Nogmaals gemaild, geen antwoord.
GEEN BETROUWBARE WEBSITE !
GEEN BETROUWBARE WEBSITE !!
Bestelling pas na 6 maanden toegekregen na meerdere ontevreden mails van onze kant .
alles ok,geen opmerkingen
Bij aankoop geen aankoop bevestiging
Bij aankoop geen aankoop bevestiging, gemaild geen antwoord verdere contact wordt niet op gereageerd.
HIER NIKS KOPEN DUS.
Slechte communicatie
Slechte communicatie. Mail wordt niet beantwoord. Moet maar afwachten of je bestelling aankomt.
Na verschillende vraag emails toch nog gekomen
Na verschillende vraag emails, toch na enkele weken gekomen.
Geen prettige webwinkel!!
Te late levering
Mijn bestelling werd pas een maand later geleverd na meerdere mails.
Lange levertijd.
Na annulatie wegens fout firma nooit de terugbetaling ontvangen
Wegens langdurige levertijd werd de levering geannuleerd met akkoord van de firma, maar we hebben nooit de terugbetaling ontvangen van het reeds betaalde bedrag. Ze beweren terugbetaald te hebben maar kunnen geen betalinsbewijs (rekeninguittreksel van de bank) leveren.
Moest lang wachten voor ik hem kreeg
Moest lang wachten voor ik hem kreeg
Maar heb hem jammer dat er geen mail gestuurd word dat het bijna een maand duurt voordat je het hebt
Mijn bestelling had weekje vertraging…
Mijn bestelling had weekje vertraging maar nu netjes afgeleverd. Ik had ondertussen al mail gestuurd en direct antwoord gekregen.
Zeer scherpe prijzen!
Zeer scherpe prijzen!
Alles is helemaal naar mijn zin geleverd.
Levering duurde wel iets langer dan dat ik gewend ben, maar dat is voor mij geen probleem.
2 Dagen vertraging
Bestelling geplaatst voor iets dat 1-2 werkdagen later zou geleverd worden.
Mailtje gestuurd op werkdag 3 en snel antwoord gekregen met tracking code en mijn bestelling gekregen op werkdag 4.
Buiten 2 dagen vertraging geen klachten.
Bestelling nog steeds niet ontvangen.
Niets ontvangen
Iets besteld en betaald, nooit meer wat van gehoord. Mail wordt iet beantwoord.