Bobby & Caro

Prijs is zeker een groot pluspunt. Levertermijn loopt wat uit (op website vermeld 2 -3 dagen, levering ongeveer een week) en er wordt geen orderbevestiging gestuurd, dat vind ik wat minder. Je kan wel... Toon meer

Alles is zeer correct verlopen. Het aantal stuks dat ik had besteld was helaas niet meer in voorraad, maar de bestelling en de prijs werden correct aangepast op basis van het aantal stuks dat wel kon... Toon meer

Na vele e-mails onze bestelling in goede staat ontvangen en direct geplaatst! Ons mistrouwen was ongegrond, waarvoor onze excuses. Volgende keer graag een antwoord op e-mail berichten. Roy van... Toon meer

Wat een slechte webwinkel, wacht al ruim 2 weken op mijn bestelling. Geen contact mee te krijgen, reageren niet op mailtjes geen enkele andere contactmogelijkheden. Had ik hier maar eerder gekeken, ma... Toon meer

1. Openluchtzwembad
  2. Kinderspeelgoedwinkel

Bobby & Caro biedt u duizenden producten voor alles wat huishoudelijke artikelen en in- en uitdoor recreatie omvat. Alles voor het huishouden, speelgoed, kantoor, audio, video, tv, gsm, pc, tv, keuken, kamperen, bbq, luxe luchtbedden, speelgoed, dvd, games... Besteld voor 17u op weekdagen is binnen 1-2 werkdagen geleverd (indien op stock).

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Reageren wat traag op email

Zending betaald, wacht al 10 dagen op het product. Op diverse mails wordt niet gereageerd. Uiteindelijk vandaag reageren zij met als resultaat dat het bedrag wordt teruggestort.

21 februari 2022

Een bestelling geplaatst maar geen…

Een bestelling geplaatst maar geen bevestiging mail gehad, wel is het geld er afgeschreven! Ik heb 6 x een mail gestuurd, 1x is er op gereageerd dat er geen bestelling is geplaatst. De overige mail beantwoorden ze niet! Ik wil alleen weten hoe we dit gaan oplossen!

10 februari 2022

Vanwege Kerstcadeau dit bedrijf…

Vanwege Kerstcadeau dit bedrijf uitgekozen omdat het betreffende artikel op voorraad zou zijn. Geen artikel op de beloofde datum. Op navraag geen reactie. Op annulering ook geen reactie. Zonder aankondiging alsnog eind januari het artikel ontvangen. Zeer slecht bedrijf.

8 februari 2022

En maar wachten......

Op 12 oktober mijn bestelling geplaatst en betaald en op 14 november nog niets ontvangen dan alleen maar beloftes dat het in behandeling is en zelfs dat het zou zijn verzonden. Ik heb ze nog de tijd gegeven tot en met 19 november en dan ben ik het zat,

14 november 2021

goeie service

emmers besteld en heel snel eem track and trace ontvangen en reactie van de winkel ontvangen. en snel binnen de week geleverd

27 september 2021

Heb al via mail laten weten hoe…

Heb al via mail laten weten hoe ontevreden ik ben, ga dit hier niet nog eens herhalen. Vind dat ook eerder iets tussen ons.

7 juli 2021

Antwoord van Bobby & Caro

Spijtig dat u ons dan een 1 ster review geeft, wij hebben geleverd wat u besteld heeft. Weliswaar wat laat maar daar hebben we u de reden over toegelicht. Uw redenering dat u weinig gewicht voor uw geld krijgt vinden we ook onterecht, we verkopen per stuk en niet per kilo. Als u 1 stuk bestelt leveren we dat dan ook, mvg Bobby & Caro

Lang gewacht, maar naar tevredenheid geleverd…

Uiteindelijk het juiste product netjes thuis ontvangen.
Het duurde wel bijna twee weken voordat het pakket aan kwam, maar dat lag waarschijnlijk aan de bezorg dienst.

9 juni 2021

Antwoord van Bobby & Caro

Beste klant, spijtig dat u ons een onterechte slechte beoordeling geeft. Uw pakket is onmiddellijk verstuurd via PostNL en vanaf dat moment hebben we helaas weinig controle over wat er verder gebeurt. U kan het pakket volgen hier: https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3STMKF6744101-NL-7531LG. Hopelijk bereikt het pakket u alsnog, mocht dit niet het geval zijn geeft u dan ons gerust een seintje en dan zoeken we naar een gepaste oplossing. Mvg, Bobby & Caro

Heel fijne shop

Heel fijne shop, snelle levering, scherpe priijzen en komt afspraken na.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

9 juni 2021

Antwoord van Bobby & Caro

Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve review. Daar doen we het voor!

Reviews in alle talen tonen. (110 reviews)