Website is klantvriendelijk en gemakkelijk. De heren verstaan hun vak zeer goed. Bodrum is een echte barbiershop met bijhorende uitstraling, waarbij met oog voor detail wordt gewerkt. Zeer vriendelijk... Toon meer
Super zaak. Leveren top werk, altijd goed geholpen.
Super barbershop, altijd perfect geknipt, zaak is altijd netjes, vriendelijk tegenover klanten en altijd in voor een goed gesprek! Ook via de website makkelijk een afspraak te reserveren!
Deze Baba is beste kapper van Aalsmeer en omstreken. Hij neemt de tijd en hij is een sociale jongen man die zijn klanten altijd op nummer 1 zet. Ga zo door Hakan 👍🏽👍🏽
Barbershop
Aalsmeer, 1431EA, Aalsmeer, Nederland
- 0659386778
- Info@bodrumbarbershop.nl
- bodrumbarbershop.nl
Perfect
Hun knippen goed, ze zijn heel aardig en het ziet er heel netjes uit
Hele goeie kapper
Hele goeie kapper! Erg aardig en kan ook nog eens goed knippen
Het is weer leuk bij de kapper!
Het is weer leuk om naar de kapper te gaan! Het is gezellig en hij knipt als de beste en voor een prettige prijs. Super, ik ben heel blij met deze kapper.
Beste Barbershop van Aalsmeer…
Vakman
Kom al bijna een jaar om de 5a6 weken bij Hakan, zegt genoeg denk ik! Altijd tevreden!! 👌🏻✂️💈
Altijd een goed kapsel
Altijd een goed kapsel, gezellig en lekkere thee/koffie. 👍🏼
Goede opscheer
Goede opscheer. Was naar de club gegaan na een frisse knipbeurt hier en kreeg veel wijven
Ik vond het heel erg goed
Ik vond het heel erg goed, aardige barber.
Perfect geknipt
Perfect geknipt
Vriendelijke mensen
Goeie prijs kwaliteit
Top!
Vandaag perfect geknipt
Vandaag perfect geknipt! Mooie zaak, vriendelijke man. Luistert goed naar wat je wilt en maakt dit waar! Zeer tevreden.
perfecte barbier
Super vriendelijk met een zeer goed…
Super vriendelijk met een zeer goed eindresultaat! Luisteren en weten precies wat je bedoelt. Aanrader!
Goede kapper
Goede kapper, die altijd alle tijd nemen die nodig is. moet het korter of anders? geen probleem! hij zorgt dat jij er weer met een fresh en goed kapsel uit komt.
Vriendelijke kapper die goed kan…
Vriendelijke kapper die goed kan knippen! Het is netjes in de zaak en gezellig en de prijs is ook heel goed.
Vriendelijke gast!
Vriendelijke gast, goede service! M’n zoontje komt er graag
Het complete pakket
Het complete pakket wat je krijgt in een knipbeurt.
Kwaliteit en goed gesprek.
Lekker muziek
Hele fijne barbershop
Hele fijne barbershop! Super vriendelijk en neemt echt de tijd voor mijn zoontje. Hij gaat met veel plezier naar de barbershop. Zeker een aanrader!!