Hele goede en zeer voordelige waxinelichtjes gekocht, in handige 400 stuks doos. Branden uitstekend! Ik raad dit bedrijf erg aan! Marcel uit Alkmaar.👍
Industrieweg 36-0006, 4301RS, Zierikzee, Nederland
- 0111-700503
- info@lanzavof.nl
- bodyenspa.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Hele goede en zeer voordelige…
Dit is de beste zeep ooit
Dit is de beste zeep ooit! Ik heb nooit nog uitdroging van de huid.
Ik gebruik de zeep, maar ook de bodylotion, de Handzeep en de conditioner! Allemaal topproducten!
Vlotte levering!
Zelfs thuis ruikt en voelt het nog zoals in Kreta.
Tijdens onze vakantie in Kreta hebben we de geuren mogen ontdekken in ons hotel. We konden deze producten bestellen bij Bodyenspa.nl waardoor we direct verder konden genieten bij thuiskomst. Dankzij de eenvoudige bestelling en snelle service hebben we dit dus geen dag moeten missen.
Er was iets fout gegaan
Er was iets fout gegaan, maar dat is super goed opgelost. Wij hadden namelijk het verkeerde product ontvangen was ook lekker. Voor ons had het niet gehoefd maar er is gratis het juiste product opgestuurd en we mochten het andere product houden. Super bedankt Body en spa.
Heerlijke geur
Heerlijke geur, goed product (Papoutsanis Olivia producten)ontdekt in Griekenland. Groot was mijn vreugde dan ook dat ik dit product in Nederland bij Body & Spa bestellen kan. Goede service en snelle levering. Ben er superblij mee en zal hier vaker bestellen!
Aantal in winkelmandje klopt niet
Mensen kijk jullie winkelmandje goed na alvorens te betalen Telkens ik iets in mijn winkelmandje plaatste stond het erin en als ik eventjes daarna keek stond er steeds een product minder in maar de prijs bleef hetzelfde voor 3 producten. Ofwel is er iets mis met de site ofwel is dit geen betrouwbare firma.

Antwoord van Bodyenspa Shop
uitermate teleurstellend bedrijf
uitermate teleurstellend bedrijf. Bestelling geplaatst en betaald op 22-07. Op 25-08 nog steeds niet alles ontvangen. Er wordt amper gecommuniceerd, ik moet drie mailtjes sturen voordat alvast een deel van de bestelling geleverd wordt. Ruim een week geleden wordt een reclamemail gestuurd dat alle producten weer op voorraad zijn, dus ik kan weer bestellen. Zegt men. Helaas houdt de nieuwe voorraad niet in dat mijn resterende producten dan ook meteen geleverd worden. Dit is de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.

Antwoord van Bodyenspa Shop
Probleemoplossend denken
Er waren wat problemen met mijn levering. Het product moest van Griekenland komen maar Body & Spa kregen het zelf niet toegeleverd.
Ze deden er alles aan om een oplossing te vinden voor mijn probleem. Achteraf stuurden ze nog een mail om even te checken of alles in orde was.
Ze deden dus hun uiterste best! Dankuwel hiervoor.
Zeer goede service
Heb Q-lights besteld
Heb Q-lights besteld. Goede prijs en goede kwaliteit waxines. Snelle levering. Blij mee!
Goede producten
Goede producten, vlotte levering en altijd een klein presentje erbij, heerlijk, dit is klantenservice
Goede Communicatie en website
Snelle levering, goede communicatie en duidelijke website.
De zending was tiptop in orde.
De bestelling liep erg gemakkelijk, de levertijd was zoals beloofd, de zending was tiptop in orde.
Service was perfect ,had zelf een…
Service was perfect ,had zelf een foutje in de het adres gemaakt, na contact gelijk weer verzonden , top service
Perfecte service ook in Dld
Perfecte service ook in Dld
Teelichtjes geven absoluut geen zwarte rook af. De ramen blijven schoon👍
Netjes en Snel geleverd
Altijd goed, mooie producten, netjes en snel geleverd. En super attente eigenaar(esse)
Very good product and service