Hele goede en zeer voordelige waxinelichtjes gekocht, in handige 400 stuks doos. Branden uitstekend! Ik raad dit bedrijf erg aan! Marcel uit Alkmaar.👍
Tijdens onze vakantie in Kreta hebben we de geuren mogen ontdekken in ons hotel. We konden deze producten bestellen bij Bodyenspa.nl waardoor we direct verder konden genieten bij thuiskomst. Dankzij d... Toon meer
Heerlijke geur, goed product (Papoutsanis Olivia producten)ontdekt in Griekenland. Groot was mijn vreugde dan ook dat ik dit product in Nederland bij Body & Spa bestellen kan. Goede service en snelle... Toon meer
uitermate teleurstellend bedrijf. Bestelling geplaatst en betaald op 22-07. Op 25-08 nog steeds niet alles ontvangen. Er wordt amper gecommuniceerd, ik moet drie mailtjes sturen voordat alvast een dee... Toon meer
Industrieweg 36-0006, 4301RS, Zierikzee, Nederland
- 0111-700503
- info@lanzavof.nl
- bodyenspa.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Alles perfect
Alles perfect! Snelle opvolging, keurig verpakt, leuke attenties erbij. Echt complimenten, super service! Bedankt!
Onderweg via Metz (fr) naar het zuiden…
Onderweg via Metz (fr) naar het zuiden kwamen wij de handgel tegen. Met een wandbevestiging in de lift van het hotel waren we erg verrast over deze handgel die speciaal voor de corona was opgesteld.
Echt een heerlijke geur + ook snel opgenomen in je handen, zodat het niet plakt en meteen weer door kan!
Het enige merk waar me hoofdhuid tegen…
Het enige merk waar me hoofdhuid tegen kan.. andere merken zonder parabenen en alles krijg ik jeuk van behalve van deze.. eindelijk me merk gevonden super blij mee.
Goede en snelle levering!
Bestelling was snel gedaan en de levering was ook snel bij mij thuis. Kortom top!
Nog niets aangekregen 🥲
Geen twijfel ,top zaak
Kwam deze site op Google tegen nadat ik wat handsanitizer wilde kopen met een lekkere geur..besteld meteen een bevestiging gehad per email..en na 2 dagen had ik het al binnen..mooi verpakt en wat leuke extraatjes erby en kreeg ook een hele mooie aanzichtkaart met de hartelijke groeten ..Dit maakt het zo bijzonder en voelde me speciaal..zeker een aanrader..k bestel voortaan gewoon weer hier..Dankjewel en de hartelijke groeten terug uit Amsterdam
Netjes ingepakt met persoonlijke kaart…
Netjes ingepakt met persoonlijke kaart !
Binnen een dag in huis. Deze herbs bodylotion voelt als een tweede huid, maar dan zachter. Nog nooit heb ik zo’n fijne body lotion gehad, die niet vet blijft en snel intrekt!
Geweldig spul!
Snel, persoonlijk en uitstekende kwaliteit
Snel, persoonlijk en nog steeds heel goede kwaliteit producten :)
Het pakket was met zoveel aandacht en…
Het pakket was met zoveel aandacht en zorg verpakt dat het a.h.w. al een Spa ervaring was.
Bijzonder vlotte bestelling én…
Bijzonder vlotte bestelling én ontvangst. Hier kom ik zeker terug voor deze topproducten!
Heerlijke produkten die bovenal zeer snel werden geleverd. Ook de kleine extraatjes worden erg gewaardeerd