Bodylab Reviews 6.088

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde flera proteinpulver från Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick någon notis när försändelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion på he... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan starkt rekommendera Bodylab Clear Whey! Perfekt sätt att få i sig protein supplement utan att bli spänd i magen. Smakerna är fantastiska, min favorit är Pink Grapefruit. Övriga supplement känns... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som vanligt bra. Köper alltid från bodylab då dom alltid har hög kvalitet på sina produkter och det är en skandinavisk tillverkare. Bäst i pris på protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar däremot... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor. Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gått iväg (gratis bars). De ville inte a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice
  2. Fitnesswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3 december 2025

Hej Olivia,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt.

Vi hoppas du blir lika nöjd nästa gång du beställer.

Köpte pannkakor

Köpte pannkakor. Helt okej, smakar lite kemiskt.
Även colasåsen men den var inte i min smak. Dock snabb leverans

4 januari 2026

Hej

Tack för att du delar din upplevelse med oss.
Tråkigt att höra att smaken på pannkakorna och colasåsen inte riktigt var i din smak – smakupplevelser är väldigt individuella, men vi tar självklart med oss din feedback.

Skönt att höra att leveransen i alla fall var snabb, och tack för att du tog dig tid att skriva en recension.

Snabb leverans

Snabb leverans, bra pris och bra proteinpulver

4 januari 2026

Hej,

Tack för din recension! Kul att höra att leveransen gick snabbt, priset var bra och att du är nöjd med proteinpulvret.

Vi hoppas du får lika bra upplevelse nästa gång du beställer.

Hej Adel,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och pålitlig.

Vi hoppas du blir lika nöjd nästa gång du beställer hos oss.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra produkter med fraktbolag borde ni…

Bra produkter med fraktbolag borde ni ha dhl eller något som går undan och inte 3 dar för att det ens ska komma iväg å sedan 3 dar till för att leverera.

29 november 2025

Hej

Tack för din feedback – och för rosen av produkterna, det sätter vi stor pris på 💜

Jag forstår godt din frustration kring leveranstiden. Vi samarbejder med flere fraktbolag, og selvom langt de fleste leverancer går hurtigt, kan der desværre opstå forsinkelser både ved afsendelse og selve leveringen.

Dit input om alternative fraktløsninger som f.eks. DHL er helt relevant, og jeg tager det gerne videre internt. Vi evaluerer løbende vores leveringspartnere for at sikre så hurtig og stabil levering som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Jennie,

Tack för din recension! Kul att höra att leveransen gick snabbt och att du er fornøjd med prisene.

Vi håper du får like god opplevelse med din nästa beställning.

Goda servis

31 oktober 2025

Tusen tack för din recension! 💜
Så roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Chalott

Snabb leverans

Snabb leverans. Har inte börjat dricka ännu.

24 december 2025

Hej Kåre,

Tack för din feedback. Kul att höra att leveransen gick snabbt.

Hoppas produkten lever upp till förväntningarna när du väl börjar använda den.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabb leverans, men krångligare ifall man ångrar sig

Leveransen går rätt snabbt. Tog bara cirka 1-2 arbetsdagar. Men det går inte att avbryta ordern utan att kontakta kundservice, så se upp om du beställer under helgdagar. Tänkte ringa men pga att det var helgdag gick det inte så fick mejla istället. I mitt fall såg de inte mejlet om att avbryta innan de skickade iväg ordern. Istället måste man nu returnera varorna vilket är krångligare än ifall det bara hade funnits en knapp om att avbryta beställningen innan det packas (såsom hos andra företag).

30 december 2025

Hej Kelvin

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig. Samtidig forstår vi fuldt ud din frustration i forhold til annullering af ordren, særligt når bestillingen er lagt op til en helligdag.

Vi gør opmærksom på vores hjemmeside, at det som udgangspunkt ikke altid er muligt at annullere eller ændre en ordre, da vores lager- og pakkesystem er sat op til hurtig ekspedition. Når det er sagt, bestræber vi os altid på at hjælpe, hvis vi modtager besked i tide – altså inden ordren er plukket og afsendt. I dit tilfælde nåede vi desværre ikke at se din mail, før ordren allerede var sendt afsted, og derfor måtte den håndteres som en retur.

Vi har forståelse for ønsket om en “annuller ordre”-knap, men det er værd at nævne, at de færreste webshops tilbyder både ændringer og annullering efter bestilling, netop på grund af automatiserede processer og hurtig levering.

Vi tager dog feedback som din meget seriøst og bruger den aktivt til at vurdere, hvordan vi løbende kan forbedre kundeoplevelsen.

Med Venlig Hilsen
Trine Bodylab

Bästa

Body lab gör det bäst!

23 december 2025

Hej Siick,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du tycker BodyLab levererar på toppnivå.

Vi hoppas du fortsätter att få gode opplevelser med produkterna framöver.

Enkelt,smidigt och tydligt.

Enkelt,smidigt och tydligt.

20 december 2025

Hej Mikael,

Tack för din recension. Härligt att höra att beställningen var enkel, smidig och tydlig.

Vi hoppas du får fortsatt nytta och glädje av produkterna.

Beställning

Beställning, betalning och leverans gick snabbt och smidigt. Dessutom fick jag julstrumpor med på köpet 👍

17 december 2025

Hej Jonas,

Tack för din recension. Vad roligt att höra att beställningen, betalningen och leveransen gick snabbt och smidigt, och att du uppskattade julstrumporna på köpet.

Vi hoppas du blir lika nöjd nästa gång du handlar hos oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Good products and fast delivey

Perfect in every way, thanks!

14 oktober 2025

Hi

Thank you so much for your kind review! 💜
Great to hear that everything was perfect and that you’re happy with both the products and the fast delivery.

Best regards

Snabb leverans

Snabb leverans. Bra pris.

13 december 2025

Tusen tack för din recension! 💜
Härligt att höra att du är nöjd med både snabb leverans och bra pris.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alltid bra tilbud!

Alltid bra tilbud!

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen! 💜
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med tilbudene våre.

Vennlig hilsen

Strawberry milkshake…

Köpte strawberry milkshake proteinpulver och den smakar till och med bättre än väntat. Rekommenderas. 💪🏻

Hej

Tusen tack för din fina recension! 💜
Vad roligt att höra att Strawberry Milkshake överträffade dina förväntningar – och tack för rekommendationen 💪🏻

Hej

Stort tack för din recension! 💜
Härligt att höra att du är nöjd med både snabb leverans och bra produkter.

Beställt av Bodylab flera gånger

Beställt av Bodylab flera gånger! De är bra produkter samt bra service. Tack!

Review zonder uitnodiging

Hej Martin,

Tack för din fina feedback! Det betyder mycket att höra att du både gillar produkterna och servicen.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.