Op maandag en donderdag is de klantenservice telefonisch bereikbaar tussen 11 en 12 uur. Wel 2 uurtjes per week en dacht je dat je dan iemand aan de telefoon krijgt....nou vergeet het maar. Heel heel... Toon meer

Getoonde prijzen op website kloppen niet. Wanneer je het bestelde artikel af wilt halen krijg je ineens een dubbel zo dure rekening. Klantendienst is zeer slecht te bereiken en reageert pas na extra a... Toon meer

BOEKENVOORDEEL BERK MAJADO. Geven met oranjesticker de korting/verkoop prijs aan maar rekenen aan de kassa oude prijs. Bij navraag wazig verhaal over meerprijs. Daarna wordt verkoopster boos en wil g... Toon meer

Ik kreeg dag erna mail van klantendienst met bestelling, blijkbaar iets fout gelopen.. op vrijdag geleverd, dus opgelucht en tevreden! Ik ben al.even klant, altijd goed verlopen. Deze namiddag... Toon meer

1. Boekwinkel

Over BoekenVoordeel

Bekijk alle reviews van BoekenVoordeel op: Trustedshops

2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Telefonische klantenservice

Op maandag en donderdag is de klantenservice telefonisch bereikbaar tussen 11 en 12 uur. Wel 2 uurtjes per week en dacht je dat je dan iemand aan de telefoon krijgt....nou vergeet het maar. Heel heel slecht!

23 april 2026

Bij retour krijg je geen geld terug!

Iets gekocht voor mijn ouders, maar bij thuiskomst zag ik dat het niet het juiste was.
Binnen een aantal uur was ik terug bijde winkel.
Krijg ik geen geld terug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Staat op de bon werd er gezegd!!!!!!!!!!!!
Dit is toch geen service!!! Ik kom er nooit meer.

Ik wil dat iedereen weet dat je geen geld terug krijgt!

24 januari 2026

Boekenvoordeel online drama

winkel zijn oké. Maar bestellingen online noooooit meer. Voorheen kon je terug
Brengen in winkel. Nu ben je
Verplicht tot het retour sturen
En op eigen kosten. Schandalig. Wordt
Alleen maar
Slechter en dan stuur je terug en blijf je rekeningen ontvangen. Gelukkig zijn er
Meerdere
En betere
En goedkopere overige
Hobby winkels

25 december 2025

Slechte service

Kinderboeken via hun site gekocht. Bij de informatie staat "Hardcover" bij meerdere boeken. Ik ontvang enkel paperback boeken.

Ik schrijf het bedrijf aan, wil uiteraard retourneren en er staat foutieve informatie op de site. En daar baalde ik best van, want ze doen niet aan geld terug, enkel tegoed.

Krijg ik enkel een standaard gegenereerd bericht met de informatie voor retouren.
Moest ik zelf het label aanmaken, maar op een wijze die voor mij vreemd was. Hierin ging het fout, het lukte mij niet en ik mail weer klantenservice.

Krijg ik weer exact hetzelfde mailtje als daarvoor. Geen hulp, geen empathie, geen niks.

Weer verkeerd het label ingevuld. Ben er uiteindelijk uit gekomen en het is opzich niet heel ingewikkeld, maar het was mij gewoon vreemd en ik miste hierbij enige ondersteuning.

De boeken zijn eindelijk retour gegaan. De code die er werd vernoemd heb ik op de doos, onder, op en binnenin geschreven. Daarnaast heb ik twee losse blaadjes met daarin de code erop in de doos gedaan. Ondertussen had ik genoeg reviews gelezen.

We zijn nu voorbij de 10 werkdagen en nog geen enkel bericht of tegen van Boekvoordeel.

Normaal schrijf ik niet snel een slechte review en zeker niet als het nog gaande is, want uiteraard heb ik ze weer aangeschreven. Maar ik heb er nu al geen vertrouwen meer in dat ik ooit nog tegoed ga terug zien. En mocht ik toch nog tegoed krijgen, dan zou ik het zo snel mogelijk opmaken om voor eens en altijd met deze site klaar te zijn. Nooit meer boekvoordeel.

Het voelt alsof ze het je bewust moeilijk maken om te kunnen retouren en foutieve informatie maakt blijkbaar ook niet uit.

28 oktober 2025

Hautaine verkoopster

Zeer slechte ervaring met hautaine verkoopster, filiaal Brugge. Ik zocht een boek en deed mijn best om het uit te leggen. De verkoopster vond het nodig om te spotten met mij. Ik heb mijn andere aankopen betaald omdat ik ze echt wel wou. Maar ik ben buiten gegaan met een zeer wrang gevoel. Ik ga er nooit meer. Ga wel naar een ander filiaal.

19 oktober 2025

Reacties

Ik zie hier veel reacties voorbij komen zowel positief als negatief. Al voordat ik er ging werken kwam ik er al, met name op lokatie in Sittard. Vriendelijk personeel met altijd een passende oplossing voor probleempjes. Wat mij opvalt bij de recenties is dat mensen veelal de voorwaarden van dit bedrijf niet, niet goed of niet willen lezen. In de winkel hangen ze duidelijk zichtbaar maar men leest ze niet. Om een paar dingen te noemen die hier vermeld zijn Online bestelde artikelen kunnen alleen online retour. Niet in de winkel. Bij tiny houses worden vaak optionele items benoemd. Op de Boekenvoordeel site staat duidelijk erbij vermeld wat niet standaard in het pakket zit. Ruilen mag bij Boekenvoordeel, op enkele uitzonderingen na, altijd met kassabon. Geen geld retour maar wel een tegoedkaart die een jaar geldig is en in alle Boekenvoordeel winkels inwisselbaar. Kortom er is veel mogelijk maar regels zijn er overal en het scheelt als men ze vooraf leest om achteraf teleurstellingen te voorkomen.

5 september 2025

Snelle levering en goed verpakt

Om 00:01uur een bestelling geplaatst, om 18:54 uur stond de bezorger aan de deur. Vijf boeken besteld. Kwamen in een perfect passende doos, alsof de doos op maat gemaakt was. Geen doos met lege ruimte waardoor je boeken alle kanten op glijden en beschadigen.

16 juni 2025

Verkeerde boeken ontvangen en geen…

Verkeerde boeken ontvangen en geen reactie. Ik had 2 x Donald Duck History pocket 2 gekocht en ik heb 2 pocket 8 ontvangen. Ze hebben express de 8 gestuurd inplaats van pocket 2 want die zijn moeilijker te vekrijgen. Ik heb de contact formulier ingevuld en ook email gestuurd betreft mijn bestelling. Geen reactie en telefonisch zijn ze nooit bereikbaar. Waardeloos service en doen geen eerlijke zaken. Zeker geen aanrader!!

5 juni 2025

2 boeken online besteld

2 boeken online besteld. Snelle levering en goed verpakt!
Je wordt niet dood gespamd met vele mailtjes met updates, gewoon up to date en snelle verpakking en verzending.
Super fijn.

24 maart 2025

Mailde over in winkel gekocht…

Mailde over in winkel gekocht beschadigd product, was al in fabriek gebeurd want plastic folie zat er nieuw omheen. Wilde enkel het beschadigde onderdeel, maar kreeg alles nieuw, top! Was geen enkel probleem volgens de klantenservice om mij een nieuw exemplaar te sturen, bravo!

20 maart 2025

Goede klantenservice

Bij de Boekenvoordeel winkel in Oss heb ik een blu-ray gekocht. Er zat een prijssticker op met een bedrag ad. € 9,99. Toen ik de blu-ray op de toonbank legde, scande de medewerkster de blu-ray en gaf de kassa een ander bedrag aan; nl. € 13,00. Ik zei tegen de medewerkster dat de prijs op het artikel staat, de prijs is die geldig is en niet het bedrag die de kassa aangeeft. De medewerkster zei: Dan is er een foutje gemaakt, maar voor € 9,99 gaat het niet weg. Wij zijn verder niet in discussie gegaan en hebben € 13,00 betaald. Bij thuiskomst heb ik een e-mail gestuurd naar Boekenvoordeel en binnen 1 â 2 dagen kreeg ik een e-mail terug en werd er naar mijn bankrekening gevraagd. Enkele dagen later stond het op mijn rekening. Dit is een Top Bedrijf. Geen gezeur of afwijzing voor die € 3,00. Echt Super Netjes opgelost.

21 februari 2025

2 dezelfde scheurkalenders met verschillende voor en achterkant

Ik heb 2 scheurkalenders met moppen voor mijn kinderen gekocht. 1 hier en 1 bij een andere winkel. Die van de andere winkel kon ik ook elders krijgen, deze niet. Nu mijn kinderen deze vanavond dit hebben geopend zijn ze allebei precies hetzelfde. Per dag dezelfde moppen. Dezelfde scheurkalender alleen met een andere voorkant. Mijn kinderen zijn teleurgesteld en ik voel me bedrogen. Er worden hier dus spullen verpakt verkocht met een andere voor en achterkant. Er was geen mogelijkheid om de scheurkalender te openen om deze van tevoren te bekijken. Hier worden dus spullen verkocht waar alleen een ander label om wordt gehangen. Kijk goed uit voordat je hier wat koopt.

1 januari 2025

A aankoop in winkel Oosterhout artikel…

A aankoop in winkel Oosterhout artikel willen ruilen.
Blijkbaar is beleid geen geld terug, maar enkel een tegoedbon.
Staat slecht aangegeven, voor een artikel dat elders 50% goedkoper was. Ook weinig vriendelijk personeel

27 december 2024

Spel niet op voorraad

De week voor kerst het spel Hitster Bingo besteld. Zou de volgende dag geleverd worden, maar bleek niet op voorraad te zijn en zou de volgende dag weer binnenkomen. Ook dat gebeurde niet en het zou een paar dagen later worden (vrijdag voor kerst).
Hierover telkens netjes per mail geïnformeerd door de klantenservice.
Vanwege het risico dat het spel mogelijk niet voor Kerst bezorgd zou worden heeft Boekenvoordeel uit eigen beweging de koop ontbonden en het aankoopbedrag teruggestort. Ik kreeg een mail toen het spel weer binnen was, maar had dat toen al weer elders besteld.
Jammer dat het zo liep, de manier waarop Boekenvoordeel het heeft afgehandeld vind ik echter prima.

18 december 2024

My Tiny houses Riante villa gekocht

My Tiny houses Riante villa gekocht. Alle tekst in de advertentie en op de doos staat in het Nederlands, maar de handleiding is in het Engels!!! Tevens zitten niet alle accessoires erbij die op de doos zijn afgebeeld (o.a. de roze VW Kever ontbreekt), kan je blijkbaar ergens los bijbestellen, maar staat nergens waar. En sowieso vind ik dat dit vooraf aangegeven moet worden. Ik overweeg om pakket terug te sturen.

22 november 2024

Erg vermoeiend bedrijf met dit beleid, zeg.

Dit bedrijf kent een zeer bijzonder beleid. Laat ik zeggen dat ik een apparaat kocht voor mijn vriendin haar verjaardag en dat ik wist dat bij kopen in de winkel geen geld wordt terug gegeven.

In ieder geval; het is nogal veel geld voor mij op het moment omdat ik net uit de schulden begin te komen dus eerste keer in 4 jaar tijd dat ik een enigszins degelijk cadeau voor mijn vriendin kan halen. Ik bestel het online via de website, kies "afhalen" en zie overal teksten naar voren komen met "retouren binnen 14 dagen!" (Wettelijke verplichting).

Ik ben een beetje over de zeik omdat ik het apparaat binnen 4 dagen wilde retouren. mijn vriendin wilde een ander apparaat, niet van het merk dat ik had gekozen. Dus ik naar de stad kleppen. Probeer het in de winkel (deventer) waar ik het had afgehaald te retouren. Wat denk je? "Ja je kan een cadeaubon krijgen en anders niet".

Man in kwestie zat zijn cadeaubon al voor te bereiden en ik heb hem 3x moeten zeggen even kalm aan te doen omdat ik niet op een cadeaubon van boekenvoordeel t.w.v. 271 euro zit te wachten. Na de 3de drong ik *eindelijk* tot hem door en kon ik de winkel met het apparaat verlaten om even goed na te denken over wie er fout zit.

Op de site staat dat je moet mailen naar de klantenservice bij bestelling via de website, dus dat heb ik gedaan.

Enkele momenten later (tevens de reden dat ik jullie 2 sterren geef ipv 1: jullie reactie was super snel, dat dan weer wel) exact hetzelfde antwoord via de mail als in de winkel: ga terug naar de winkel en ruil het voor iets anders of neem een cadeaubon.

Dus, het andere apparaat, nog voor mijn retourpoging, voor mijn vriendin gekocht (geld geleend bij mijn ouders omdat het al 10 maanden duurde om het apparaat te kunnen kopen op eigen kracht...) en nu hangt er dus een donkere wolk boven mijn cadeau omdat dat deze gangsters van mening zijn dat ik een cadeaubon verdien in plaats van mijn geld terug. Alsof ik ooit 271 euro aan boekenvoordeel cadeaubon zal kunnen opmaken. Ik lees niet (schrijf vooral zoals je merkt aan deze review) en heb geen bijzondere hobby zoals kaarten maken of zo. En DVDs/cd/games op dvd stamt nog uit de prehistorie. Mij niet bellen dus.

Beste boekenvoordeel, waar op jullie site had ik tijdens het bestelproces duidelijk kunnen zien dat de wet jullie niet echt boeit? Want toen ik op afhalen drukte werd ik nergens overduidelijk gewaarschuwd voor dit geintje waardoor ik dus geloof dat het een bewuste keuze is om de kleine lettertjes weg te laten en dit soort louche praktijken als beleid te voeren. Ik denk dat die 271 euro op het moment belangrijker is voor mij dan voor jullie... Een betalingsregeling heb ik moeten afbreken door dit geintje waardoor deze direct vorderbaar is geworden door het incassobureau. Dat gaat mij geld kosten dat ik had gebudgetteerd voor kerst volgende maand. Omdat ik iets leuks wilde doen voor mijn omgeving die mij goed heeft gesteund toen ik 4 jaar terug in de financiële *** eindigde.

Weet wel dat ik van plan ben om te procederen tegen deze praktijken. Het is een koop of afstand waarvoor een wettelijke karakter geldt. Dat ik in de winkel betaal doet niet af aan het feit dat ik in de winkel heb betaald. Jullie voldoen een contractuele verplichting op het moment dat jullie besluiten het product voor mij vast te houden omdat jullie anders een dienst zouden leveren zonder contract.

Ik heb geen zin om juridische stappen te zetten, laat ik dat als eerste stellen, maar weet wel dat ik mij over mijn antipathie heen zal stappen en dit zal doen. Door dit gezeur heb ik een betalingsregeling verbroken en kan nu een bedrag gevorderd worden dat ik nodig had om iets leuks voor mijn omgeving te doen met kerst straks. Maar he, volgend jaar als ik er financieel gezond voor sta kijk ik vast lachend terug naar deze situatie, niet?

Dus ja. geen goede ervaring. Bestel niet via hun website als je hoopt je retourrecht te behouden. En mocht het al te laat zijn voor je dan mag je mij mailen via karmaxidegen@gm com. Dit juridisch oplossen is een kwestie van mijn zaak indienen en aanwezig zijn in de rechtbank mocht het zo ver komen. Ik wil in dat geval namen van anderen noteren voor zover jij ook te maken hebt met dit probleem maar niet de kennis of middelen hebt om te procederen.

Boekenvoordeel, ik nodig jullie nog 1x uit om te laten zien waar ik in het proces op jullie site duidelijk gewaarschuwd zou worden voor deze praktijken? Waar staat aangegeven dat een bestelling via de site zal zorgen dat ik een cadeaukaart op zijn best kan krijgen ipv de geadverteerde retour?

Ik ben een beetje over de zeik... :) maar laat me zorgen dat jullie je beleid aanpassen of afhalen in de winkel van jullie site verwijderen of anders aanbieden. Ik accepteer dat ik waarschijnlijk weer energie moet stoppen in iets dat niet zo had hoeven lopen als jullie de wet hadden gevolgd. Maar het is wat het is.

8 november 2024

Ik heb Boekenvoordeel waardebonnen die niet gescand kunnen worden

Ik heb waardebonnen van de Boekenvoordeel via de PLUS actie. De ene bon is geldig tot eind november 2024 en de andere bon tot in 2026. Bij geen enkele Boekenvoordeel kan ik deze bonnen scannen. Het gaat om €62,50. Ze zeggen bij de winkels dat de actie is afgelopen, maar dat is onzin. Vanaf het begin (maart) heb ik deze bonnen niet kunnen scannen bij Boekenvoordeel winkels (bijv. Drachten / Assen).

Wat is hier aan de hand? Ik wil mijn geld terug of er nog iets voor terug krijgen...
Ik voel me ernstig benadeeld. Ik heb bon opgewaardeerd tot 50 euro en ik ben nu het geld kwijt. Ook de actie bon van €12,50, die geldig is tot eind november ben ik kwijt.

1 november 2024

Mijn eerste online bestelling gedaan en…

Mijn eerste online bestelling gedaan en ik ben tevreden

Wat ik lastig vond is dat ik niet duidelijk kon vinden welk bedrijf je bestelling komt brengen , maar de volgende ochtend kreeg ik een mail en daarin stond trunkrs en track en tracé

Snelle levering en leuke boeken , producten waren ook netjes

31 oktober 2024