Ik bestelde op 12/03/2025 een boek dat volgens de website op voorraad was. Later bleek dat het toch niet beschikbaar was, maar men zou “kijken of ze het alsnog konden vinden”. We zijn nu 10 maa... Toon meer
Bogamo heeft een verrassend breed en groot aanbod op het gebied van boeken, muziek, games en meer en is bij machte een internationaal publiek van dienst te zijn. Voor kopers zowel als verkopers is Bo... Toon meer
Boek ontvangen waar ik al tijden naar op zoek was! Volgende boek zal zeker weer bij Bogamo worden besteld. Klantenservice was ook zeer actief en heeft alle vragen binnen rap tempo beantwoord.
op 12/4 via bol.com boekje : Beeld-Engels, v.Dale besteld voor 36.75 euro. Bij t artikel stond dat levering tussen 18 en 24 april was. Echter op 13/4 was er de mededeling dat t is meegegeven aan be... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Schappelijke bedragen
Schappelijke bedragen. Heb me boek gelukkig kunnen vinden! Kom er zeker terug.
Bijna alle films die je zoekt kan je…
Bijna alle films die je zoekt kan je hier terug vinden. customer service is ook heel erg vriendelijk en bereikbaar.
Boek waar ik lang naar op zoek was heb…
Boek waar ik lang naar op zoek was heb ik eindelijk kunnen vinden. Bezorging is wel iets langer dan normaal maar ben ontzettend blij dat ik het boek toch eindelijk heb!!!
Fijn bedrijf!
Fijn bedrijf. Communiceren goed, groot aanbod aan tweedehands artikelen!
Top ervaring de medewerkers hebben me…
Top ervaring de medewerkers hebben me goed geholpen!
Breed aanbod tweedehands onder 1 dak
Breed aanbod tweedehandse boeken, films, muziek en games onder 1 dak. Super handig!
Lange levertijden, product onjuist beschreven op de site
Hier een game besteld. Duurde enorm lang voordat hij een keer was bezorgd. Ik kreeg wel netjes steeds reactie (wel constant hetzelfde, nietszeggende antwoord) moet ik zeggen.
Toen het spel eindelijk binnenkwam, bleek dat de game niet compleet in box was, maar met een blance hoesje. Dit stond niet aangegeven op de site en als je een verzamelaar bent, dan is dit dus wel van belang.
Nee, hier bestel ik nooit meer.
Bogamo verkoopt cd’s voor absurd hoge…
Bogamo verkoopt cd’s voor absurd hoge prijzen! Heb ze gevraagd hoe dat kan en dan komen ze met een verhaal over schaarste, overhead etc. Bullcrap! Of ze betalen teveel aan derden of ze zijn gewoon geldbelust. Mijn advies, ga naar een platenbeurs, marktplaats, je locale cd boer maar in vredesnaam niet naar deze lieden!!!
Bestel hier niet
Bestel hier niet! Je krijgt geen track en trace code, via email wordt je aan het lijntje gehouden en via telefoon krijg je een bandje.