BogamoReviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Ik bestelde op 12/03/2025 een boek dat volgens de website op voorraad was. Later bleek dat het toch niet beschikbaar was, maar men zou “kijken of ze het alsnog konden vinden”. We zijn nu 10 maa... Toon meer

Bogamo heeft een verrassend breed en groot aanbod op het gebied van boeken, muziek, games en meer en is bij machte een internationaal publiek van dienst te zijn. Voor kopers zowel als verkopers is Bo... Toon meer

Boek ontvangen waar ik al tijden naar op zoek was! Volgende boek zal zeker weer bij Bogamo worden besteld. Klantenservice was ook zeer actief en heeft alle vragen binnen rap tempo beantwoord.

op 12/4 via bol.com boekje : Beeld-Engels, v.Dale besteld voor 36.75 euro. Bij t artikel stond dat levering tussen 18 en 24 april was. Echter op 13/4 was er de mededeling dat t is meegegeven aan be... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechtste service ooit

Slechtste service ooit. In plaats van gewoon te leveren veranderen ze de prijs, en annuleren ze de bestelling!!!! Twee weken wachten (ze zitten een stad verderop), ik moet zelf achter de bestelling aan, en ze hebben nog niet eens het fatsoen direct een bericht terug te sturen met excuses of een opgave van reden. Gewoon, hup, annuleren - en dan stiekem de prijs veranderen! Wat een bedriegers. In plaats van dat ze het boek leveren voor de prijs die ze aanbieden annuleren ze de bestelling. En dan 'plotseling' hebben ze twee (2!!!) exemplaren van hetzelfde boek in voorraad (aangegeven bij bol.) En ze verhogen gewoon de prijs! Wat een stelletje oplichters.

15 maart 2025

Antwoord van Bogamo

Wat jammer dat dit gebeurd is. Excuses. Bedriegen is niet onze intentie. Normaliter communiceren we hierover, maar bang dat er dank wellicht wat verkeerd is gegaan. Heb je eventueel een bestelnummer? Dan kan ik, als je dat zou willen, het voor je bekijken en verklaren. Excuses voor het gedane ongemak. Dat was niet de bedoeling.

Koop hier geen spullen!

In november 2024 drie boeken besteld. Volgens de website op voorraad. Helaas, in maart nog geen boeken ontvangen. Wel is de order geannuleerd. Creditnota ontvangen, met een bericht dat het bedrag terug gestort wordt. Maar helaas, na anderhalve week is dit nog niet gebeurt. Weer mail contact gehad, maar geen enkele reactie. Dus geen boeken of andere dingen hier bestellen. Je bent een hoop ergernis rijker en geld armer.

14 maart 2025

Antwoord van Bogamo

Wat jammer dat dit gebeurd is. Dat is vreemd en niet fijn om te horen. Excuses hiervoor. Zou je het bestelnummer kunnen geven? Dan kan ik kijken wat er eventueel mis is gegaan en dit voor je oplossen.

Boek blijkt niet beschikbaar, wel overal aangeboden

Een tweedehands boek werd via BOGAMO aangeboden op Bol.com, Marktplaats en op eigen website. Via BOGAMO zelf besteld en betaald, echter het boek blijkt niet op voorraad. De keuze werd gegeven te wachten of de bestelling te annuleren. Na een week wachten kies ik voor het laatste. De voorraad is nog niet aangepast, het boek staat nog steeds overal te koop.

14 maart 2025

Antwoord van Bogamo

Excuses dat dit gebeurd is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Over welk boek/ISBN gaat dit? Dan kan ik kijken wat er gaan de is. Het komt helaas wel eens voor dat er synchronisatieproblemen zijn bijvoorbeeld. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Bestel hier niet!!!

Op 18 februari voor het werk een boek besteld via Bol.com. Zou snel geleverd worden dus betaald. Begin maart nog steeds niets ontvangen. Contact gehad met Bol en ja hoor een mail dat het uiterlijk 7 maart bezorgd zou worden. Niet dus. Dat bol.com zich inlaat met zulke oplichters. Ze vragen enorme woekerprijzen en dat voor een tweedehands boek.
Nooit meer! Als je ze belt krijg je een bandje dat boeken uit het buitenland moeten komen en het 3 weken kan duren voordat jij je pakket krijgt. Daarnaast zeggen ze dat PostNL het heel druk heeft waardoor het ook langer kan duren. Pure onzin.
Mensen, bestel hier niet!!!

De bestelling heb ik via bol.com kunnen annuleren. Heb het boek nu bij een gerenommeerde uitgever voor 20 euro goedkoper gekocht!
En dan vragen jullie 20 euro meer en ook nog voor een tweedehands boek.

11 maart 2025

Antwoord van Bogamo

Wat erg dat dit gebeurd is en kan me voorstellen dat dit niet fijn is en je dan het gevoel hebt dat we oplichters zijn. Heb je wellicht een bestelnummer dan kan ik kijken of ik dit voor je kan bekijken als je zou willen. Ik zou het zelf graag willen zien zodat ik kan kijken of ik nog wat voor je kan doen en om deze case te bestuderen om te kunnen verbeteren in onze dienstverlening.

De firma List & Bedrog

Bogamo verkoopt tweedehands CDs voor woekerprijzen. Standaard zitten de CDs onder de krassen, ook de "als nieuw" exemplaren. Schaamteloos; met droge ogen proberen ze het gewoon. Bol staat voor gek met zo een externe verkoper. De firma List & Bedrog.

6 maart 2025

Antwoord van Bogamo

Excuses dat dit gebeurd is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas kan ik niet de exacte case voor je bekijken, omdat ik niet alle gegevens heb. Als ik een bestelnummer van je mag krijgen dan kan ik je hier mee helpen. Hoor het graag en excuses voor het ongemak.