Blij met sneakers, jammer dat het zo lang duurde. Kreeg aanvankelijk bericht van vertraging met 2wk, kreeg daarom wel korting. Helaas bleek vervolgens verkeerde maat onderweg te zijn, waardoor nog mee... Toon meer

nike air max bw persian violet besteld op 18/12 geleverd op 24/12 levering 3 dagen vroeger dan verwacht, Top! spijtig dat je via visa moest betalen wat gemaild en zij stelde voor om via m... Toon meer

Mooie schoenen, en uiteindelijk precies 2 weken later geleverd. Fijn om de status van de bestelling te kunnen volgen, en via de app contact te hebben, dat geeft vertrouwen. Vond wel dat er nog best w... Toon meer

De levering duurde langer dan in eerste instantie werd aangegeven. Hier app contact over gehad. Hier werd snel op gereageerd. Er werd een compensatie aangeboden of ik kon het volledige bedrag terug ge... Toon meer

1. E-commerceplatform
  2. Schoenenwinkel

Bogess is een jong en dynamisch bedrijf. Met Bogess uiten wij onze passie voor 'exclusive footwear'. Bogess biedt een online platform aan sneaker-lovers waar ze veilig exclusieve sneakers kunnen kopen. Bogess staat voor kwaliteit en service. Ben je op zoek naar een unieke uitstraling? Bij ons ben je aan het juiste adres. Drop gemist? Geen zorgen… Bogess regelt het!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

3,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Service was super

Service was super. Was op vakantie had gevraagd of ze de bestelling konden vasthouden tot ik terug was en dit was geen probleem. Super blij met mijn Jordans

Hallo Dennis,

Dankjewel voor het vertrouwen en ook voor deze mooie review. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Veel plezier met de sneakers.

Team Bogess

Schoenen besteld ook lang moeten…

Schoenen besteld ook lang moeten wachten ook 10€ terug gestort beloofd niet gekregen
Helaas product wel ontvangen uiteindelijk
Voor mij geen bestelling meer hier

Beste Ron,

U bent teleurgesteld, dat snappen we. Echter, we kunnen ons niet geheel in uw uitlatingen herkennen. De €10 is terug gestort. We hebben u hier netjes per e-mail over geïnformeerd en onze excuses voor aangeboden. We vinden deze gang van zaken daarom erg jammer. Uiteraard nodigen wij u uit om het gesprek persoonlijk met ons voort te zetten.

Team Bogess

Het levertermijn van 2 weken gaan ze…

Het levertermijn van 2 weken gaan ze zeker niet halen, 4 december besteld en als het goed is zou ik in de loop van volgende week ( 15 januari ) mijn sneakers ontvangen.
Maar er werd wel snel gereageerd op mijn mailtjes

Beste Patrick,

Dank voor uw bestelling en terugkoppeling. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen. Soms gaan er helaas dingen mis, waardoor u niet de service krijgt waar we voor staan. Veel plezier met de sneakers.

Top geregeld

Beste Hendrik,

Dankjewel voor de review. Veel plezier met de sneakers.

Super tevreden

Super service, snelle levering. destijds een bestelling gedaan. Mocha & backboard 3.0 nog steeds heel blij mee.

Beste Reivo,

Dankjewel voor het vertrouwen en ook voor deze mooie review. Veel plezier met de toffe sneakers.

Team Bogess

Na een maand nog steeds geen contact en schoenen

Op 26 november heb ik hier Jordans 1's besteld. Nog steeds niks binnen. Het bedrijf heeft me beloofd op 11 december om binnen 5 dagen 10 euro terug over te storten, dit omdat ze niet aan de 2 weken levertijd konden houden. Ik heb de 10 euro na 16 dagen nog steeds niet teruggestort gekregen en heb ik meerdere mails geschreven om in contact te komen. Dit blijft maar niet lukken en heb ik al 2 weken geen reactie gekregen op mails. Mijn bestelnummer is #2277.

UPDATE: Na aanleiding van deze review ben ik binnen 2 uur opgebeld door het bedrijf. Het bleek dat de sneakers beschadigd waren tijdens het leveren en het bedrijf direct nieuwe sneakers heeft besteld voor mij. Ze hebben gezegd dat het maximaal 2 weken gaat duren voordat de schoenen weer geleverd worden. Ik houd jullie op de hoogte na verdere info.

Verdere update:
Na 40dagen te hebben gewacht op mijn schoenen hebben ze de bestelling gecanceld, mijn geld teruggestort en een kortingscode van 10% aangeboden. Maar u kunt natuurlijk zelf ook wel begrijpen dat ik na deze actie geen schoenen meer bestel bij dit bedrijf.

Jack van Rijn

27 december 2021

Beste Jack,

Wat vervelend dat dit uw ervaring is met Bogess. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen. Soms gaan er helaas dingen mis, waardoor u niet de service krijgt waar we voor staan. Wij hopen dat je in de toekomst nogmaals probeert zodat wij ons zelf kunnen bewijzen.

Team Bogess

Het was precies een maand wachten maar…

Het was precies een maand wachten maar toen kreeg ik toch m'n lang verwachte jordans, tussendoor contact gehad en keurig terug gebeld. Zo blij.....

1 december 2021

Hallo Simone,

Dank voor de review en voor het geduld. We zijn blij dat je tevreden bent. Veel plezier met de sneakers.

Team Bogess

Super Blij met mijn aankoop!

Ben super blij met mijn aankoop bij Bogess. Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar ik ben zeer tevreden met mijn schoenen. Top Kwaliteit

30 november 2021

Beste Wibi,

Dank voor de review en veel plezier met je bestelling.

Team Bogess

Super service moest lang wachten maar…

Super service moest lang wachten maar was het waard ze namen steeds contact met ons ons waardoor vertouwen alleen maar groeide super blij

28 oktober 2021

Beste Joke,

Bedankt voor het geduld en de mooie 4-sterren beoordeling. Geniet van de toffe sneakers ;)

Met Vriendelijke Groet,

Nike Air Structure Triax 91 Neo Teal

Super blij met mijn nieuwe Nike Air Structure Triax 91 Neo Teal!!! Vanaf de jaren '90 in mijn gedachten gebleven en nooit meer uit gegaan. Veel naar gezocht en nooit meer kunnen vinden. Dankzij BOGESS nu in mijn handen.
Heel blij en dank jullie wel team BOGESS!

17 september 2021

Goedemorgen Kim,

Hier klopt het Bogess hart voor! We zijn superblij jou van dienst te kunnen zijn. We wensen je veel plezier met de sneakers. Wie weet tot weer ziens.

Helemaal top

Alles was uitstekend
Wacht tijd duurde wel lang
Maar het was het wachten waard !

22 augustus 2021

Hallo N M,

air Jordan 1 university blue

Heb de air Jordan 1 high university blue gekocht bij bogess en ben mega tevreden. De schoen was nergens meer beschikbaar en heb ze uiteindelijk toch via bogess te pakken kunnen krijgen. De schoenen zijn goed en netjes geleverd met een authenticatiebewijs. Bedankt voor het vinden van mijn droomschoen bogess!

X D

18 augustus 2021

Beste Marion,

Beste sneaker shop ooit!

Uitstekend service en kwaliteit.

8 juli 2021

Beste Aaron,

Dankjewel voor je review. Veel plezier met de sneakers!

Team Bogess

Hoge Kwaliteit, Prachtige Sneakers en Top Service!

Heb een Air Jordan 1 Low Premium Berlin Grey besteld en ben super blij met de sneakers. Zodra je de doos openmaakt kan je echt merken dat ze authentiek, van hoge kwaliteit en prachtig zijn! De service was ook top top top! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en heb contact opgenomen met Bogess, waarna ik direct geholpen werd! They truly went the extra mile👍🏼 Zeker een aanrader!

8 juli 2021

Beste Amanda,

Dankjewel voor je mooie review. Veel plezier met je Jordans!

Jordan mid 1

Na wat gedoe met een geannuleerde bestelling. Heb ik zojuist de schoenen ontvangen die ik graag wilde. Zij werden persoonlijk afgeleverd en ze zijn top!

3 juli 2021

Beste Britt,

Dank voor de review. Veel plezier met de sneakers. We werken continue aan de verbetering van onze service. We nemen zeker deze ervaring daarin ook mee.

Bestel hier niet!

Geven al een redelijke lange levertijd, als het daarna nog niet binnen is moet je er zelf achter aan en zeggen ze dat het nog is twee weken kan duren. Kunnen ze vervolgens de schoen niet meer voor een voor hun goeie prijs vinden en annuleren ze de bestelling gewoon zonder daar over te communiceren. Als je dus denkt een goeie prijs te hebben zou ik twee keer nadenken voordat je bij hun bestelt. Kans is groot op annulering, levertijd is heel lang en dan passen ze de prijs gewoon aan naar veel hoger. Dan kan je het beter ergens anders kopen! En dan nog de recensie rapporteren ook xD. Triest!

28 juni 2021

Beste Tim,

Wat vervelend dat dit uw ervaring is met Bogess. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen. Soms gaan er helaas dingen mis, waardoor u niet de service krijgt waar we voor staan. We willen graag met u in gesprek om te kijken hoe we dit voor beide partijen naar tevredenheid kunnen oplossen.

Top service en sneakers

Super blij met mijn sneakers. Precies wat ik had verwacht. Bogess was goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Ik zal zeker weer bestellen.

26 juni 2021

Beste Vanity,

Dank voor de review en veel plezier met je bestelling.

Best of the best.

Best of the best.
Goed gecommuniceerd op whatsapp en levering op tijd. Zeer tevreden met mijn Jordans😍

25 juni 2021

Beste Jinezca,

Dankjewel voor de review. Veel plezier met je Jordans.

Team Bogess

Ik ben super blij met hun service

Ik ben super blij met hun service. Mijn sneaker was heel snel geleverd. Had goede communicatie met het bedrijf. En om het compleet te maken, is mijn sneaker apart en nergens anders te vinden. Uniek dus. Can’t wait to try them on😁. Tevreden klant. Aanrader!!

25 juni 2021

Beste Sulivienka,

Dank voor deze mooie review! Veel plezier met de unieke sneakers.

Zeer te vreden

Ik heb jordans voor mijn vrouw besteld. Wel een beetje lang geduurd maar goed op de hoogte gehouden. Mijn vrouw is blij dus ik ook.

24 juni 2021

Beste Randolf,

Dank voor uw review. We wensen uw vrouw veel plezier met de Jordans.