Boloo Reviews

2.041

4,3

Al 4 jaar klant bij Boloo en service is zoals altijd tiptop in orde. Along the way andere aanbieders geprobeerd maar de user interface is belange niet zo goed en betrouwbaar. We email service en... Toon meer

Boloo forwarding oftewel cargomate, ga er niet mee in zee!!! Dit bedrijf reageert niet of nauwelijks, is onduidelijk over de status van je zendingen. Factuurtjes kunnen ze wel sturen, maar een telefoo... Toon meer

Boloo helpt mij om mijn BOL store te optimaliseren. Ze zorgen voor inzicht en automatisering zodat ik veel minder moeite hoef te stoppen in simpele taken. Ook de extra functies, zoals de AI-lis... Toon meer

1. E-commerceplatform

Boloo is het all-in-one platform voor het starten en opschalen van een winstgevende bol.com business.

Uitstekend

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.041)

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

boloo toppers

Boloo heeft me geholpen door mijn productranking op bol.com te verbeteren, wat leidde tot meer zichtbaarheid en verkoop. Ik zou Boloo aanraden vanwege de gebruiksvriendelijke interface en waardevolle inzichten. De keyword-analyse en concurrentie-analyse tools gebruik ik het meest, omdat ze cruciaal zijn voor mijn strategie. In de toekomst zou ik graag meer geautomatiseerde rapporten zien en betere integratie met andere verkoopplatforms. Dit zou de efficiëntie verder verhogen.

1 juni 2024

Een goede omzet tracker en e-mailcampagne

Een goede omzet tracker en e-mailcampagnes die makkelijk zijn in te stellen. Soms wat kleine vertragingen totdat de boloo tracker een pagina geladen heeft, maar zolang je het systeem met liefde behandeld geeft het jou ook wat je nodig hebt

5 juni 2024

Een Game-Changer voor Bol.com Verkopen!

Als bol.com-verkoper heeft Boloo mijn wereld echt op zijn kop gezet. Vanaf het moment dat ik Boloo begon te gebruiken, zag ik mijn efficiëntie en verkoopcijfers omhoog schieten. De tool is super makkelijk te gebruiken en geeft je precies de inzichten die je nodig hebt om je verkopen te boosten.

Waarom Boloo Aanraden?

Ik raad Boloo aan iedereen aan die serieus bezig is met verkopen op bol.com. Het is alsof je een geheime superkracht hebt die je concurrenten niet hebben. De inzichten en tools die Boloo biedt, zijn onmisbaar en hebben mijn verkopen echt naar een hoger niveau getild.

Favoriete Functies:

Product Onderzoekstool: Hiermee kan ik precies zien welke producten hot zijn en voorop blijven lopen.

Verkooptracker: Houdt mijn dagelijkse verkopen bij en geeft super gedetailleerde rapporten. Zo weet ik altijd wat werkt en wat niet.

Concurrentieanalyse: Geeft me een kijkje in de keuken bij mijn concurrenten, zodat ik altijd een stap voor ben.

Wat Kan Beter?

Een AI-functie die automatisch producten van bol.com scant en aanbevelingen doet voor interessante nieuwe producten zou echt een geweldige toevoeging zijn. Ook zou het handig zijn om meldingen te krijgen als mijn product in ranking zakt, zodat ik snel actie kan ondernemen.

Kortom, Boloo heeft mijn verkoopavontuur nieuw leven ingeblazen. Het heeft me niet alleen geholpen om mijn cijfers te verbeteren, maar ook om weer helemaal enthousiast te worden over mijn business. Als je echt succes wilt boeken op bol.com, dan is Boloo de tool die je nodig hebt!

Boloo Must Have

Met Boloo wordt er overzicht gecreeerd over de essentiële onderdelen van het bedrijf. Zo kan je precies zien welke winsten er worden gegenereerd, wat de voorraad is en wanneer dit opnieuw besteld moet worden.

Kortom een must have voor ieder e-commerce bedrijf.

5 juni 2024

Waardevolle data en prima platform

Boloo bevat enorm waardevolle data om op bol te kunnen verkopen. Het platform is zeer handig en overzichtelijk en laat ook toe om product research te doen, e-mail campagnes om bvb. facturen automatisch door te sturen, je kan er ook trainings in terug vinden, om maar een paar voorbeelden te noemen. Het is zeker een goede investering, je geld ben je zo terug omdat je met Boloo zoveel tijd bespaart. Yassine B. WhisCare

Ik raad Boloo aan!

Ik ben bij Boloo terecht gekomen omdat ik op zoek was naar email automatiseringen omdat ik wilde dat mensen meer review achterlieten bij mijn producten. Na een tijdje begon ik ook gebruik te maken van de andere tools en cursussen. Vooral deze cursussen hebben het verschil voor mij gemaakt, ik heb er veel van geleerd en mijn omzet is hierdoor ook zeker gestegen!

5 juni 2024

Al 4 jaar klant bij Boloo en service is…

We email service en automatische invoice uploader scheelt echt een hoop werk en zorgt voor een extra goede klantervaring.

Kortom, boloo is your one and only tool om op Bol te verkopen!

5 juni 2024

Een van de meest handigste platforms voor het verkopen op bol.com

Ik begon met het verkopen op bol.com 3 jaar terug. Pas na een jaar had ik het boloo pakket gekocht, beste keuze ooit. Maak er dagelijks gebruik van. Ik zit meer op boloo dat op bol.com zelf. De tracker en de rest van de geweldige tools zijn de meest noodzakelijke tools ooit. De klantcontact is super snel en duidelijk, allemaal mensen die overduidelijk veel kennis hebben over het verkopen op bol.com. Ook zijn alle cursussen die je erbij krijgt enorm handig aan zowel in het begin, maar na 3 jaar pak ik ze er alsnog soms bij.

Vergeleken met de andere platforms voor het verkopen op bol.com, vind ik boloo toch wel het meest duidelijkst en het best werkend. Boloo bestaat ook al een tijdje wat het erg betrouwbaar en goedwerkend maakt.

De perfecte totaaloplossing!

Beginnen op bol.com zonder Boloo is gewoon dom! Boloo is de perfecte tool als beginnende en gevestigde bol.com ondernemers! Van research, optimalisatie en voorraadbeheer tot administratie en klantcontact. Ik wil niet meer zonder! En dan vergeet ik bijna de geweldige community en uren aan waardevolle content en cursussen. Gewoon geweldig!

5 juni 2024

Tevreden over desktop app.

Ik gebruik dit nu een tijdje om producten te tracken op aantal verkopen en ik vind het een handige tool om te zien of er potentie in een product zit. Ook kan ik hier makkelijk de producten van de concurrent in de gaten houden. Op desktop werkt dit heel goed. echter, een minpunt is de mobiele app, die niet altijd goed up to date is en ik zou graag meer in de app willen kunnen dan alleen bestellingen bekijken.

MVG Lizette Kouwenhoven

5 juni 2024

De beste forwarder voor kleine producten

Voordat we de transport regelen, vragen we altijd bij meerdere partijen offertes aan voor de forwarding.
Via bolooforwarding werkt dat erg eenvoudig en kun je van tevoren al bereken wat het gaat kosten met de calculator.
Voor kleinere zendingen van een paar pallets (als je hele kleine producten hebt) Is boloo forwarding eigenlijk altijd de goedkoopste.
Daarnaast zijn de zendingen die we met bolooforwarding hebben laten verschepen altijd goed gegaan en hebben we nooit problemen gehad.
Erg fijn, want dat scheelt behoorlijk wat frustratie (door vertragingen, schade en extra kosten).
Zeker aan te raden om bolooforwarding te gebruiken als je het makkelijk wilt houden.