Erg tevreden! Fijne service die verder gaat dan het afgesproken leveren en plaatsen van bomen. Wij kunnen het iedereen aanraden.

Vakman en topkwaliteit bomen. Marius heeft bij ons voor de derde keer bomen geleverd en aangeplant. Er was bij de kweker iets misgegaan met de maat van een boom; Marius is dezelfde dag op-en-neerger... Toon meer

Fijne service door groot assortiment uit vis vijver van diverse kwekers. Prijs kwaliteit is goed. Nadat ik zelf verkeerde boom bested had werd deze kostenloos 2 weken later omgeruild. Dat noem ik se... Toon meer

4,6

Uitstekend

Erg tevreden

17 maart 2026

Vakman en topkwaliteit bomen

Vakman en topkwaliteit bomen.
Marius heeft bij ons voor de derde keer bomen geleverd en aangeplant. Er was bij de kweker iets misgegaan met de maat van een boom; Marius is dezelfde dag op-en-neergereden om alsnog de juiste boommaat te planten. Zoals vorige keren ook nu weer hele goede kwaliteit bomen en deskundig aangeplant (leibomen). Daarbij is Marius een prettige man om zaken mee te doen; van harte aanbevolen

7 maart 2025

Leibomen

Vandaag de levering en aanplant van de leibomen. Goed en vakkundig werk geleverd door Marius Suyker en Zn.
Beveel dit bedrijf zeker aan " TOP WERK".👍

25 februari 2025

Heel tevreden!

We hebben nu al 2 keer bij Bomenwebwinkel.nl besteld en waren 2 maal heel tevreden over de fijne en snelle service. Onze Ginkgo Biloba en reeks ligusterhaagplantjes doen het super en staan heel mooi, de sierappel overleefde helaas het jaar niet maar Marius wist hem zopas nog te vervangen. Aanrader!

28 november 2024

Dode notenboom

Wij hadden in september 2022 de notenboom Broadview gekocht van 3,50 tot 4 meter hoogte. De boom heeft dus in het voorjaar van 2023 amper blaadjes gekregen en nu bij het voorjaar van 2024 is hij dood. Echt zonde en geldverspilling.

17 april 2024

Zeer goede service, scherpe prijs

Bomenwebwinkel doet wat ze beloven. Een boom aangekocht in 2023 was niet opgestart. Nadat dit gemeld was, werd er een nieuwe boom aangeleverd en aangepland. De communicatie hieromtrend verliep zeer vlot en vriendelijk.
De prijs was scherp in vergelijking met andere geraadpleegde leveranciers.

18 maart 2024

Zeer tevreden!

Prachtig boompje geleverd en ingegraven door Marius. Wat een goede service, fantastisch! Wij zijn er erg blij mee! De boom staat op een mooie plek in de tuin!
Dankjewel Marius!

3 september 2021

Top!

Correcte levering, mooi op tijd en zeer goed van prijs! Bestellen we zeker meer!

27 november 2020

Zeldzame combinatie van kwaliteit en toch gunstige prijs

Vandaag hebben Marius en niet te vergeten zijn zoon bij ons 4 moerbei dakbomen geplant en op ons verzoek voorzien van een bamboe geleide rek.
Tijdens hun werk viel me al op dat het werk met veel aandacht en precisie werd uitgevoerd en het eindresultaat is dan ook schitterend.
En ook niet onbelangrijk, zeer sympathiek en gunstig geprijsd.
Ik wil dit bedrijf daarom ook van harte aanbevelen.
Marius en zoon: nogmaals hartelijk dank!

21 november 2020

aanrader als je een boom zoekt.

Ik kan Bomenwebwinkel iedereen aanraden. Leveren mooie bomen tegen scherpe tarieven en je hebt nog een jaar garantie ook. Mooie website met duidelijke foto's en je krijgt ook wat je bestel.

21 september 2020

Waardeloos

Waardeloos. Ruim 4 welen geleden een boom besteld. Na 2 weken gebeld of de bestelling wel goed doorgekomen was aangezien we na de bestelbevestiging niets meer hoorden. De boom zou de week erop binnenkomen en dan zou er een leveringsafspraak gemaakt worden. Week erna weer niets gehoord en opnieuw gebeld, waarop ik hetzelfde verhaal te horen kreeg. In week 4 een bericht gestuurd of de boom nog ging komen deze week en wederom zou hij volgende week geleverd worden. Uiteraard heb ik toen de bestelling gecancelled. Slechte levertijd en nog slechtere communicatie met de klant aangezien ik er zelf tot 3x toe achteraan heb moeten zitten. Nu nog steeds geen boom...

21 september 2020

Professioneel

De bomen zijn volgens afspraak geleverd en als extra service zelfs geplant, fantastisch. Ik ben een pietje precies, maar je kunt aan alles merken dat ze zeer professioneel te werk gaan. De bomen staan prachtig op zijn plek. Bedankt!

6 oktober 2018

Zwendelaars

Zwendelaars ! Ze leverden een boom die ik helemaal niet besteld had, ik nam daarover contact op en de enige uitleg was dat hij was vergeten de foto op hun website weg te nemen. Hij ging akkoord de boom terug te komen halen, we zijn 5 weken later en de onbekende boom staat er nog steeds.....

22 mei 2018

4 bomen geleverd

Marius heeft bij ons 4 bomen geleverd en ingegraven.
Dit naar alle tevredenheid en al na 6 dagen na opdracht.
Na het planten is per pin betaald. Dit was erg handig.
Er is als service een grote zware pot verplaatst.
De bomen staan er prachtig bij!!

10 september 2015

excuses voor gebruik van slecht beschermde foto

In goed overleg is de foto die bij ons gemaakt was en op google afbeeldingen gevonden werd, gewijzigd . keurig, en een nieuwe weg om bomen sneller verkocht te krijgen dankzij goede inplantservice van bomenwebwinkel.nl.

"Bedankt, M. van Meer, voor uw reactie.
Als het waar is dat het uw foto 180;s zijn dan bieden wij daar onze excuses voor aan, wij hebben niet in de gaten gehad dat de foto die wij -als voorbeeld van een bepaalde boomsoort- op onze website hebben geplaatst van u is. De betreffende foto (zoals u mailde is het er ) heeft onze webbouwer in 2011 van Google gehaald en daarbij aangenomen dat dit een ‘openbare’ vrij te gebruiken foto was. Vervolgens is dit plaatje gebruikt voor de aanduiding op onze website van de categorie ‘Dakbomen’. Voor ons is het puur een weergave van welke soort boom we verkopen in onze webshop, en is het geenszins onze bedoeling om u, of wie dan ook hiermee te kwetsen. Uiteraard zullen wij de foto verwijderen en vervangen voor een andere! "

Bomenwebwinkel.nl

22 juli 2015