En ze hebben helemaal geen klantenservice of wat dan ook, ik stuurde veel mails en geen antwoord, geld naar lucht gegooid
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bongify is the #1 Online Bong Shop in Europe. Buy a cheap bong, HoneyComb bong or percolator bong today and receive FREE gifts! ✅ Free shipping from €75,-!
Nederland
- bongify.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte klantenservice en levertijd niet nagekomen.
Ik raad deze winkel af als je waarde hecht aan tijd en professionaliteit. De website belooft verzending binnen 24 uur en levering binnen 5 dagen, maar in mijn geval duurde het maar liefst twee weken voordat mijn bongo binnenkwam. Wat nog erger is: ik heb in de tussentijd vier e-mails gestuurd met vragen over de status van mijn bestelling, maar ik heb op geen enkele mail antwoord gekregen. De klant wordt totaal genegeerd. Het product zelf is prima, maar het niveau van de service is ver beneden de maat.
Super slechte service
Super slechte service. Op de website staat netjes dat je je item retour mag doen, maar heb al 2 weken contact met ze proberen opzoeken. Reageren niet op het contactformulier, niet op mijn mails en als ik ze bel zijn ze zogenaamd "druk". Terwijl ik de minuut bel dat ze open zijn, is er al zogenaamd iemand in de wachtrij... voor 30 minuten (en waarschijnlijk oneindig). Heb dit meerdere keren geprobeerd. Krijg echt niemand te pakken. Stelletje oplichters.
Product ontvangen met schade
Product defect aangekomen
Product defect aangekomen, Bongify een email gestuurd plus contact proberen te zoeken via whatsapp.
Nul reactie...
snel ontvangen en een leuk extraatje…
snel ontvangen en een leuk extraatje erbij. niks op aan te merken, ik ben er blij mee
Pakketje nooit geleverd of verzonden
Pakketje nooit geleverd of verzonden. Op mail krijg ik geen reactie. Ik hoor graag nog iets van bongify.
De steel van de bong was gebroken
De steel van de bong was gebroken, nadat ik ermee had gereisd, nam ik niet de moeite om hem terug te sturen. Maar kom op...
Top geregeld blij mee
Kwam in goed verpakt en in goede staat…
Kwam goed verpakt en in goede staat aan, kwam ook ruim op tijd. Geen klachten van mij
Top klantenservice. Best bong leverancier van NL
Ik had een bestelling geplaatst en na een week niet bezorgd. Ik heb via de web formulier contact opgenomen en een antwoord van de eigenaar ontvangen. Vanwege computer storingen is mijn bestelling wat later bewerkt. Gratis extra producten ook voor de last! Ik ben zeer tevreden dus. Ik zal hier zeker weer bestellen!!
bestelling werd niet geleverd
bestelling werd niet geleverd. Geld niet terug
Ik heb mijn pakket niet ontvangen en ik…
Ik heb mijn pakket niet ontvangen en ik krijg geen reacties om pogingen tot contact
geweldige winkel!
geweldige winkel!! heel erg snel bezorgd, goede prijzen en kreeg zelfs wat cadeautjes erbij. Ik bestel nergens anders meer!!
Prachtshop
Prachtshop: Grote keuze, prima kwaliteit. uitstekende
klantvriendelijkheid. Van harte aanbevolen.
Ton. N.
Top!!
Snelle levering... fijn product... ennn... cadeautjes:-))
Heb 10 tip boekjes gekocht
Heb 10 tip boekjes gekocht, kwam snel aan en een gratis pakje vloei d'r bij! Top kwaliteit.
Top!
Top!! Helemaal tevreden, super service!! Kreeg zelfs een gift echt super, dat zie je niet meer.
Best shop i came along
Best shop i came along , Fast shipping and cool extra items.
Snelle en Fantastische service!
Snelle en Fantastische service!
Glaswerk zit goed en stevig verpakt zodat er weinig kans is op breken van de producten.
Leuke freebies bij de bestelling.
Heel snel geleverd met leuke cadeautjes