Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjd med servicen! Snabb och professionell service, trevligt bemötande och allt gick smidigt. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Bono!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkter och bra bemötande från kundtjänst. En av flaskorna med bodymist hade läckt ut 2/3 av innehållet när vi öppnade paketet. Jag skickade bilder påflaska och kartong på lördagen och frågade o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt nöjd! Alltid lika bra och trevlig service, ett stort utbud av kosttillskott av hög kvalitet och dessutom otroligt snabba leveranser. Beställningarna skickas snabbt och allt fungerar smidigt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jätte, jättebra fransk mat! Bästa franska mat jag smakat i Göteborg. Perfekta, inte för salta, moulefrites åt jag i somras och idag åt jag en perfekt råbiff. Ostron också jättebra. Mannen väldigt nöjd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  6. Haarproductenwinkel
  7. Natuurlijke geneesmiddelenwinkel

Geschreven door het bedrijf

BONO är din pålitliga webbutik för kosttillskott. ✓ Leverans inom 2-3 dagar med PostNord. ✓ Fri frakt från 599. ✓ Gratis produkt vid varje beställning. ✓ Betala senare med Klarna.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

litar på produkten och priset

litar på produkten och priset

10 mei 2026

Antwoord van BONO

Vi blev så glada över att läsa din positiva recension — tack så mycket för att du tog dig tiden att dela din upplevelse med BONO!

Recensioner som din betyder verkligen mycket för oss. De motiverar vårt team att fortsätta göra vårt bästa, och de hjälper andra kunder att fatta rätt beslut för sin hälsa och sina kosttillskott.

Skulle du ha frågor i framtiden, vilja ha rådgivning om kosttillskott eller stöta på något — du vet var du hittar oss. Vi finns alltid här för dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smooth order and timely delivery

Smooth order and timely delivery. Quality products

22 maart 2026

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

AVOID BONO!!!This is an untrustworthy…

AVOID BONO!!!This is an untrustworthy shopping platform. I placed an order worth over 1,000 ten days ago. PostNord informed me that the package was damaged and could not be delivered. I contacted BONO, but I have not received any response from customer service—only an AI robot repeating the same message. To this day, I still don’t know what to do.

Detta är en opålitlig shoppingplattform. Jag lade en beställning för över 1 000 för tio dagar sedan. PostNord meddelade mig att paketet var skadat och inte kunde levereras. Jag kontaktade BONO, men har inte fått något svar från kundtjänst—bara en AI-robot som upprepar samma meddelande. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra.

6 mei 2026

Hi,

Thank you so much for taking the time to leave a review and we are truly sorry for the experience you've had. We completely understand your frustration, and that is absolutely not the level of service we want to provide.

We would really like to make this right for you and we promise we always find a solution. Could you please send us an email at info@bono.se with your order number (it starts with BONO_)? Our team will personally look into your case and get back to you with a concrete solution as soon as possible.

Once again, our sincere apologies for the inconvenience and thank you for giving us the opportunity to resolve this.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gillar eran snabba leverans!

Snabb och smidig beställning

Snabb och smidig beställning

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte D vitamin och är supernöjd då jag…

Köpte D vitamin och är supernöjd då jag ville ha en sort som hade ett högre innehåll.

30 april 2026

Enkelt

Snabbt&Smidigt ;)

3 mei 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It was fast and efficient

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Poor communication and misleading product description

I placed an order with Bono and soon after noticed conflicting information in the product description. I tried to cancel immediately, but there was no option.

When the item arrived, it was not as described. I contacted customer service right away, and over two weeks later I still haven’t received any response.

Mistakes can happen, but no communication at all is unacceptable. I won’t be ordering from Bono again and can’t recommend them.

14 april 2026

Hi,

thank you for your feedback and we sincerely apologise for the experience you've had — this is not the level of service we aim to provide.

We always do our best to help every customer and resolve any issues with orders or product descriptions as quickly as possible. The fact that you haven't received a response in over two weeks is unacceptable and we want to make this right. Mistakes can happen, but the lack of communication should never happen.

Please reach out to us directly at info@bono.co.uk with your order number, and we'll personally take care of your case — whether that means a refund, a replacement, or another solution that works for you. We'd really appreciate the opportunity to turn this experience around for you.

Delivered faster

23 april 2026

Snabbt och rätt

22 april 2026

Varför just Bono?

Personligt, effektivt, positivt att välja Bono som distributör.

20 april 2026

Bono står för kvalitet.

Bono står för kvalitet och 100% kundnöjdhet.
Deras hemsida framgår exakt vad som ingår.
Ett stort plus är att det framgår tydligt information om alergener.

Detta är framtidens företag som kommer att ta marknaden med storm

Tack...!

16 april 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra smaker på sin clear protein

Bra smaker på sin clear protein. Beef xp.
Körde blue rasberry och mango apelsin.

27g per serving. Löses upp bra i vatten

20 april 2026

Kvalitet!

Snabb leverans och bra kvalitet. Mycket nöjd!

14 april 2026

Pålitligt

Snabb och pålitlig leverans samt bra produkter - det räcker långt.

Mvh
J.W.

17 april 2026

Snabbt leverans 🚚

Snabbt leverans 🚚

15 april 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitativa produkter och bra service…

Kvalitativa produkter och bra service och leverans.

18 april 2026

Dit is Trustpilot