ASAP Tickets Economy Reviews 5

2,7

1. Reisbureau
  2. Vluchtboekingswebsite
  3. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Offers national and international discounted airfares. Online quoting engine, specific travel details can be requested by filling in an information request form, or by live support quoting a given reference number.

2,7

Slecht

Hola mi nonbre es numas villanueva…

Hola mi nonbre es numas villanueva agare unos voletos con esta ajencia en diciebre para enero selos agare auna ajente llamada golondrina esta mujer es una estafadora como la ajencia travajan junto para dar un peor servicio al cliente ella conpro los voletos con su targeta de credito cuando llo reclame ala ajencia ninguno savia denada cuando llegue al eropuert no avia rejistrado nada I setuvo que canselar el buello lla estando alli en el eropuerto y se tuvo que conprar otro mas caro todo fue on desastre con esta conpan̈ia y para que me regresaran el dinero se tuvo que esperar unos meces para que lo regresaran lla que golondrina lo avia conprado con su targeta cuidado con esta ajencia

18 december 2025

Bad and worse experience

Bad and worse experience
After more than one week waiting my booking is not rescheduled or refunded as mentioned in protection.
Never try again with ASAP tickets.

18 juli 2022

Asap ticket not only put a wrong name…

Asap ticket not only put a wrong name they even want me to pay $80 for a correction name that is not even my fault. They won't change the name unless I paid $80 and not only that I have to purchase Travel care again every time there is a change on my ticket so I don't have to pay ASAP TICKET but of course, you will pay an additional penalty from the airlines on top of the TCS you purchased.
They don't take note of your complaints. I probably spoke to 20plus agents just to fix the name and guess what no actions and they will tell you they will do an investigation, and wait for the escalation team. They don't have a supervisor, they won't call the airlines because they want you to pay more. I demand nothing less but a whole refund of my transactions. I will take a legal actions. Never book ASAP ticket... PLEASE SEARCH THE ASAPTICKETSCAM PAGE AND YOU WILL SEE HOW MANY PASSENGERS THEY SCAMMED. PLEASE SPREAD THIS TO YOUR FRIENDS AND FAMILY SO NO MORE VICTIMS.

10 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?