Bedrijf heeft geantwoord
Kære BoomBoom.gg Jeg har nu prøvet erfaringer med jeres Gaming-mus & musemåtte. Disse produkter stemmer 100% overens med den gaming oplevelse som jeg havde forventet. Super lækkert man ka... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Handlede computer hos BoomBoom, ved Morten lidt før jul. Servicen var helt igennem fantastisk, og fik leveret en flot skræddersyet og flot samlet computer med en god ydelse og flot udseende til penge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fandt sammen med Morten frem til det helt rigtige upgrade fra mit tidligere system, og det spiller bare. God og kyndig vejledning, samt stor viden omkring de forskellige muligheder indenfor budge... Toon meer
Danmarks nye gaming og merchandise brand til hele familien. Vi bestræber os på at leverer den bedste kvalitet, til de bedste priser. Top professionelt gear, hvor alle kan være med. Ung som gammel, ligger vi en ære i, at designe til den brede målgruppe, hvor æstetik, farver og layout, spiller en stor rolle.
Sivlandvænget 3, st. , 5260, Odense, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super rådgivning, super kvalitet og generelt super god service! Kan varmt anbefales.

Antwoord van BoomBoom.GG
Fantastisk firma! Hurtig levering, og god kundeservice! Kan varmt anbefales!

Antwoord van BoomBoom.GG
Professionel viden, fornuftige priser. God kvalitet. Glæder mig til at handle hos dem igen

Antwoord van BoomBoom.GG
Kanon service, kanon computer og kvaliteten af det udførte arbejde, er i top. Kan anbefale BoomBoom og ikke mindst Morten til alle som ønsker ovennævnte oplevelse.

Antwoord van BoomBoom.GG
Jeg købte 2 stks. 240 hz skærme og selvom den ene muligvis var en "mandagsmodel", så var Morten hurtig til at sende en ny samt returlabel til den "defekte".
Super god service og de øvrige skærme fungerer upåklageligt.

Antwoord van BoomBoom.GG
God og rar kundeservice. Hurtig levering.
Plug-and-play. Det sgu’ dejligt!

Antwoord van BoomBoom.GG
Total i orden service og hurtig levering, samt fed klargøring. Kan klart anbefales

Antwoord van BoomBoom.GG
Super flink og god service! Kan klart anbefales herfra! Så god service skal man lede længe efter

Antwoord van BoomBoom.GG
Hurtig levering hjælpsomme kan klart anbefalles

Antwoord van BoomBoom.GG
Lækre produkter og god kundeservice.
Modtaget nyt og lækkert tastatur og mus, som spiller perfekt!
Havde et hurtigt spørgsmål vedr. RBG software som Boom Boom GG svarede på i løbet af få minutter.
Thumps up herfra

Antwoord van BoomBoom.GG
Altid fantastik god og kompetent service.
InCite Robotics kommer helt sikkert tilbage.
Michael Hye

Antwoord van BoomBoom.GG
Købte en fantastisk maskine med tilhørende mus, keyboard. Det hele spiller upåklageligt. Kanon service fra dem. Og har aldrig leveret så mange HS i cs:go som nu. Musen ligger godt i hånden, keyboard/musse tasterne er høj kvalitet.
Den kører alle mine spil til UG.
Klart anbefalesværdigt! Max stjerner herfra.

Antwoord van BoomBoom.GG
Man kan kun være tilfreds med dette firma, mega godt produkt special lavet og customized
Og den bedste kunde service jeg har oplevet længe 🎉🎉👍🏼👍🏼

Antwoord van BoomBoom.GG
Lees meer over geverifieerde reviews.